ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

18/2/15

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!


Ευχαριστούμε τους λαθρομετανάστες που επιλέγουν την χώρα μας για να μας μπολιάσουν.... Στό από κάτω βίντεο ο πανίβλαξ αυτός γελάει στη συνέντευξη τύπου για το θάνατο του Γρηγορόπουλου!!!
Λίγο μετά αφήνει την Αθήνα και τις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας να καούν και να πλιατσικολογηθούν από αναρχοναζήδες και πακιστανούς.....!!!!
Επίσης είναι αυτός που διόρισε 900.000 γαλάζιους τεμπέληδες στο δημόσιο και διευκόλυνε την χρεοκοπία της χώρας και αυτός που σε ραδιοφωνική συνέντευξη παρέα με τον Βενιζέλο δήλωσαν από κοινού πως ναι παραβιάζουν το Σύνταγμα για το καλό της Ελλάδας! Πως γίνεται τώρα ένας που δηλώνει δημόσια πως παραβιάζει το Σύνταγμα να γίνεται και "υπερασπιστής" και "εγγυητής" του Συντάγματος ως ΠτΔ, να ρωτήσετε τον κύριο Αλέξη. Εξαιρετική η επιλογή του Τσίπρα όπως καταλαβαίνετε! Καλύτερο ΠτΔ δεν θα μπορούσε ποτέ να επιλέξει σύμφωνα με τα ιδεώδη του ΣΥΡΙΖΑ.