ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

14/2/15

ΙΔΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.


ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΤΛΟΥΣ. ΕΑΝ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ. ΕΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΟΜΩΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΥΒΡΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ.

Συνεχίζω να υποστηρίζω τη Χρυσή Αυγή και αυτή θα ξαναψήφιζα αλλά μόνο για άλλους λόγους πλην του μνημονίου, όπως πχ τα Εθνικά Ζητήματα και η Λαθρομετανάστευση καθώς και για το λόγο του ότι αδίκως και παρανόμως τους προφυλάκισαν και όλο το διεφθαρμένο σύστημα της μεταπολίτευσης και του αντισυνταγματικού και ανθελληνικού τόξου είναι εναντίον τους.  Ήμουν σαφής και είπα πως σε  αυτό το σημείο πρέπει να είμαστε με τον Τσίπρα στην προσπάθεια που κάνει. μιας και δείχνει να διαπραγματεύεται με σοβαρότητα και χωρίς ουσιαστικές κωλοτούμπες. Εάν τις κάνει τις κωλοτούμπες τελικά, αυτό θα το δούμε όμως μη φέρεστε ως νεοέλληνες αλλά ως αρχαίοι Έλληνες. Τους βάρβαρους τους αντιμετωπίζαμε στα αρχαία χρόνια ενωμένοι μία γροθιά. Στις Θερμοπύλες οι Αθηναίοι έκαναν το λάθος να μη στηρίξουν τον Λεωνίδα. Μετά η Αθήνα κατακάηκε από τον Ξέρξη και μόνο τότε ξύπνησαν και όλοι μαζί έδωσαν τις λοιπές μάχες ενωμένοι όλοι οι Έλληνες και νίκησαν τους βαρβάρους. Όταν τελειώσουμε με αυτό τον πόλεμο λοιπόν, μετά κανονίζουμε τις διαφορές μας με την αριστερά.Επειδή όμως κάποιοι έχουν το μυαλό κοτσυφιού, άντε γίδας, και δεν καταλαβαίνουν τι γράφω όταν λέω πως πρέπει να στηρίξουμε τον Τσίπρα σε αυτή τη μάχη στην Ευρώπη και επειδή πιστεύουν πως η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να μας σώσει από τα μνημόνια κλπ και θα διαχειριζόταν καλύτερα την κατάσταση από τον Τσίπρα, διαβάστε περιεκτικά τι ακριβώς θα έκανε ο Μιχαλολιάκος εάν ήταν στη θέση του Τσίπρα και τι θα συνέβαινε... 

 Η Χρυσή Αυγή με το Μιχαλολιάκο λοιπόν,  θα πήγαινε κατευθείαν σε άμεση ρήξη και σύγκρουση με την Ευρώπη και βέβαια μόνο εάν θα είχε κλείσει η συμφωνία προσχώρησης της Ελλάδας στο άρμα της Ρωσίας. Χωρίς να έχει γίνει αυτό μη νομίζετε πως δεν θα υπήρχαν επίσης κωλοτούμπες ειδικά όταν θα είχε απέναντί του ολόκληρη την Ευρώπη ακόμα και την Λεπέν όπως η ίδια έχει δηλώσει. Αλλά ας πούμε πως προχωρούσε στην άμεση ρήξη.

 Μονομερής λοιπόν διαγραφή του χρέους, αποχώρηση από την Ευρώπη και ένταξη στο άρμα της Ρωσίας. Ολόκληρη Ρωσία όμως θα είδατε πως της επιβλήθηκε από την Ευρώπη εμπάργκο και κυρώσεις και δεν έκανε απολύτως τίποτα η Ρωσία ως αντίποινα και μάλιστα με μία έξυπνη κίνηση η Δύση ρίχνοντας τις τιμές του πετρελαίου, κατάφερε και ξεφτίλισε μέσα σε ένα βράδυ το ρούβλι ρίχνοντας την αξία του κατά 40% και η Ρωσία απλά παρακολουθούσε. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως η Ρωσία είναι δια τον μπούτσον στην ουσία και δεν έχει τουλάχιστον ακόμα την αρμόζουσα δύναμη να αντισταθεί στην Ευρώπη και την Αμερική.

Και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι να πιστεύουν πως αυτά που λέει η ΧΑ μπορούν και να εφαρμοστούν τόσο εύκολα.. Ελεος. Δεν αλλάζω την στήριξη μου στην ΧΑ αλλά αυτά που λέει δεν μπορούν να γίνουν. Εάν γινόντουσαν απλά η Ελλάδα θα έπεφτε σε μία δίνη που θα κόστιζε μάλιστα σε πολύ αίμα και βέβαια για να δούμε θετικά αποτελέσματα εάν ποτέ ήταν να τα δούμε αυτά μέσω των πετρελαίων και της πρωτογενούς παραγωγής που επικαλείται η ΧΑ, θα περνούσαν δεκαετίες, τουλάχιστον δύο. Μέχρι τότε και για 20 χρόνια τι θα κάναμε; Θα τρώγαμε απλά πέτρες. Μη ξεχνάτε πως τα πετρέλαια που θα βγουν πχ με βοήθεια της Ρωσίας ή οποιασδήποτε άλλης χώρας, αυτή η χώρα θα παίρνει το 80με 90% του κέρδους πχ για 40 χρόνια και εμείς θα τρώμε τα τσόφλια και τις πέτρες όπως προείπα....Υδρογονάνθρακες και πρωτογενής παραγωγή χρειάζονται μεν αλλά και πάλι δεν επαρκούν. Αυτά θα αποδώσουν μετά από δεκαετίες και πάλι.

Να είμαστε ρεαλιστές. Εξάλλου ελεύθεροι δεν θα είμαστε εάν φύγουμε από την Ευρώπη και πάμε με τη Ρωσία. Απλά θα αλλάξουμε νταβατζή. Ξεχνάτε μάλιστα πως η Ρωσία και η Κίνα ήταν οι δύο πρώτες χώρες που αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία. Όλοι κοιτούν τα συμφέροντα τους. Μην ευελπιστείτε πως κάποιος μας αγαπά.... Επαναλαμβάνω, να είμαστε ρεαλιστές. Αυτό στεναχωρεί αλλά να μάθουμε κάποτε να αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα κατάματα και όχι να ονειροβατούμε.

Από την άλλη έχουμε το μεταναστευτικό και την λαθρεποίκηση. Εγώ θεωρώ αυτό το ζήτημα ως το πρώτο αίτιο χρεοκοπίας της χώρας. Σκεφτείτε πως τώρα κινδυνεύουμε να πτωχεύσουμε για 7 δις ευρώ όταν οι λάθρο βγάζουν στο εξωτερικό και προς τις χώρες τους κάθε χρόνο περίπου 20 δις μαύρα και αφορολόγητα ενώ συνολικά το κόστος τους για την Ελλάδα είναι πάνω από 40 με 50 δις! Η λύση είναι λοιπόν να απαλλαγούμε από αυτούς. Πόσο όμως εύκολο είναι κάτι τέτοιο; Τι νομίζετε πως μπορεί να κάνει η Χρυσή Αυγή επί του θέματος και στην πράξη; Ας το δούμε και αυτό λοιπόν.

Αν νομίζετε και πάλι πως μπορούμε με τη ΧΑ τόσο εύκολα να διώξουμε 3 - 4 εκατομμύρια λαθραίους από την χώρα οι οποίοι μάλιστα είναι και μάχιμοι και αρματωμένοι και νέοι , αυταπατάστε οικτρά. Ας βγει η ΧΑ στην εξουσία και να πει πως οι αλλοδαποί θα πρέπει να εγκαταλείψουν την χώρα. την άλλη μέρα θα βγουν οι αλβανοί και οι τζιχανστιστές στους δρόμους με καλάσνικοφ και θα γίνουμε Συρία και Κόσοβο μαζί. Ποιος θα τους αντιμετωπίσει αυτούς; Τα 1500 παλληκάρια των ειδικών δυνάμεων; Ο υπόλοιπος ελληνικός στρατός και ανεκπαίδευτος είναι, και χωρίς εμπειρία από μάχες εδώ και δεκαετίες και τους έχουν φορέσει και ζαρτιέρες οι πολιτικοί της Μεταπολίτευσης. Μόνο η Πολεμική Αεροπορία έχει μάχιμη εμπειρία αλλά ο Πόλεμος δεν θα γίνει στον αέρα αλλά μέσα στις πόλεις όπως στη Συρία και το Κόσοβο. Τι ελπίδες νομίζετε πως έχουμε σε μία τέτοια αναμέτρηση; Εγώ δυστυχώς δεν βλέπω καμία ελπίδα. 

Με λίγα λόγια είμαστε χαμένοι; Δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτό.  Δεν ξέρω  αν είμαστε χαμένοι. Εγώ απλά θέλω να βλέπω τα πράγματα ρεαλιστικά. Πειράζει και αυτό; Εάν πειράζει συνεχίστε να πετάτε στα σύννεφα, κανένα πρόβλημα. 

Προσωπικά λοιπόν δεν περιμένω τίποτα χειροπιαστό και από την Χρυσή Αυγή γιατί απλά δεν θα μπορέσει και αυτή να πράξει τίποτα από όσα υπόσχεται. Ο βασικός λόγος που μου απομένει να την υποστηρίζω είναι μόνο το ότι ποτέ δεν έκλεψε αυτή τον Ελληνικό λαό γιατί απλά δεν συμμετείχε στο φαγοπότι και τις κλεψιές και προδοσίες της Μεταπολίτευσης όντας εκτός Συστήματος, και βέβαια δε γουστάρω να χώνουν παρανόμως και αντισυνταγματικά τα λαμόγια του Συστήματος αυτού, αθώους ανθρώπους στη φυλακή, να τους ταπεινώνουν με αυτό τον αισχρό τρόπο, να τους φιμώνουν και να τους αποκλείουν χωρίς να σέβονται την ψήφο αυτών που τους ψήφισαν και από πάνω να το παίζουν αυτά τα λαμόγια και προδότες ως δημοκράτες!!!! Για αυτό και μόνο το λόγο δεν θα παύσω να στηρίζω την ΧΑ μέχρι να βγει και τελευταίος αθώος χρυσαυγίτης από τις φυλακές.Ταυτοχρόνως δεν περιμένω και τίποτα να αλλάξει από την ΧΑ ή από καποιο άλλο υφιστάμενο κόμμα. Ελπίζω να κάνω λάθος.

31 σχόλια :

ISAAK SOLOMOY είπε...

1)Η ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΑΝΕΤΑ.....

2)ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 40%....ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕ 40% ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ........

-=IMAGINOS=- είπε...

3 χρόνια αγαπητέ δεν επαρκούν για να βρεθούν τα κονδύλια και να δημιουργηθούν οι υποδομές ώστε να ξεκινήσει η πρωτογενής παραγωγή όχι δα να δούμε και χειροπιαστά αποτελέσματα. Οι δε Αλβανοί και οι Τζιχαντιστές δεν φεύγουν ακόμα και εάν η ΧΑ πάρει 70%. Το έχουν αποδείξει στο Κόσοβο και τώρα στη Συρία. Αυτοί είναι όλοι μάχιμοι και με εμπειρία στη μάχη. Εμείς θα αντιτάξουμε μόνο τις ειδικές δυνάμεις. Με 1500 παλληκάρια δεν κάνεις τίποτα. Στρατός δεν υπάρχει να βασιστείς.

Αυτόλυκος είπε...

@IMAGINOS
Πολύ καλό τό άρθρο σου. Ρεαλιστικό. Φαίνεσαι έντιμος άνθρωπος.
Συμφωνώ κατά 98% μέ όσα λές. Τό 1% έχει νά κάνει μέ τά πετρέλαια. Δέν είναι έτσι ακριβώς τό πράγμα, αλλά δέν είναι τού παρόντος. Μέ τό άλλο 1% δέν θά συμφωνήσω ποτέ, αλλά δέν έχει καί τόση σημασία.
Εξ άλλου άν όλοι συμφωνούσαμε σέ όλα, θά ήταν πολύ βαρετή αυτή η ζωή.

Ανώνυμος είπε...


Ένας λαός δεν χάνετε από την οικονομία , η Ελλάδα ήταν πάντα η ψωροκώσταινα της Ευρώπης (Αναφέραμε στη σύγχρονη Ιστορία) Η Ελλάδα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα δημογραφικό για το οποίο ο Σύριζα δεν θα πάρει κανένα μέτρο , δεν θα δώσει κίνητρα στις νέες οικογένειες για να κάνουν παιδία . Επίσης είναι υπέρ των εκτρώσεων και θέλει να περάσει νόμο για να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι και να υιοθετούν παιδία . Επίσης γνωρίζει πολύ καλά ότι αλλοδαποί στο μέλλον θα είναι πιο πολλοί από τους γηγενής και τους δίνει κίνητρα για να κάνουν παιδία και προνόμια (ιθαγένεια , περίθαλψη, εκπαίδευση ) όλα αυτά δωρεάν και από τις τσέπες των Ελλήνων μαζί με τις ευλογίες των σιωνιστών που έκαναν πάρτι μόλις έμαθαν για την εκλογή του Τσίπρα .
Φίλε Χρήστο εγώ θέλω να ψοφήσει αυτή η Αγελάδα , όπως ήθελα να ψηφίσει και η αγελάδα που την έλεγαν ΠΑΣΟΚ η ΝΔ και δεν είμαι με τη ΧΑ είμαι με την Ελλάδα.
Να κάτσω να υποστηρίξω την εξωτερική πολιτική τους, για να ανεβούν τα ποσοστά τους επειδή θα δώσει λίγα ψίχουλα στον λαό ? Μα αν γίνει αυτό αύριο θα έχει την δύναμη να περάσει όλα τα ανθελληνική νομοσχέδια .
Για την μετανάστευση υπάρχει λύση και εύκολη .
Αν πάμε σε δραχμή την επόμενη μέρα θα έχουν φύγει όλοι λαθρομετανάστες , όλοι αυτοί εδώ έχουν έρθει για να κονομήσουν .
Διαφωνώ απόλυτα μαζί σου και με οποιονδήποτε υποστηρίζει στους εθνοπροδότες .
Φιλικά και αγωνιστικά
FLMI
Δείτε και αυτό το βίντεο να γελάσετε .
https://www.youtube.com/watch?v=1TskA8xdcWQ

Ανώνυμος είπε...

Imagine δεν μας τα λες καλα,εχεις πεσει και συ στην λουμπα της μαζας με τα λεφτακια,λοιπον ακου φιλαρακο,δεν θα κατσω να κανω αναλυσεις επι αναλυσεων στο τι "θα " γιννταν με την χα ή στο τι γινεται τωρα και στο αμεσο μελλον με τους αμερικανοαριστερους,απλα το μονο που θα σου πω ειναι οτι ΚΑΝΕΝΑ κρατος δεν "πεθανε" απο πτωχευση,απο ...αλλα πραγματα "πεθαινουν" τα εθνη και οι λαοι,και αυτα ..ερχονται με τον συριζα.
μην ξεχνας οτι η Ελλαςμετα απο δυο απανωτες πτωχευσεις επι τρικουπη πραγματοποιησε δυο επιτυχημενες εκστρατειες.
οποτε βγες απο το τρυπακι της οικονομιας,οι οικονομιες δεν ειναι και τοσο σημαντικα πραγματα για μια φυλη και ενα Εθνος,μην πεφτετε στην λουμπα τωου εβραικου τροπου σκεψης.

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε imagine ειναι δυνατον να πιστευεις τους λαθροσυριζαιους

https://www.facebook.com/yannis.koutsomitis/posts/912811568738884

Βρυξέλλες: Το ελληνικό πρόγραμμα παρατείνεται de facto!
Η τρόικα αλλάζει όνομα αλλά οι λειτουργίες της παραμένουν οι ίδιες
http://www.star.gr/Pages/Politiki.aspx?art=264479&artTitle=vryxelles_to_elliniko_programma_parateinetai_de_facto

Agisilaos είπε...

Διαβάζοντας όλες τις απόψεις,το μόνο που μου προκλήθηκε είναι μια απέραντη θλίψη...
Ένα Έθνος που οι πολίτες του δεν μπορούν η αρνούνται -για τους δικούς του λόγους ο καθένας -να υπερασπιστούν με την ζωή τους την ύπαρξή του ,είναι καταδικασμένο να σβήσει από τον πλανήτη.
Δεν είναι -όπως έγραψε κάποιος φίλος πιο πριν -το θέμα οικονομικό.
Απλά η Ελληνική ψυχή είναι ΝΕΚΡΗ εδώ και 60+ χρόνια και το μνημόσυνο το κάνει ο ιδιοκτήτης του μπλογκ...
Την κηδεία την έκαναν οι ελληνόφωνοι αριστεροί προδότες όταν με τις ευλογίες των λακέδων του σιωνισμού ανέλαβαν την αποδόμηση Παιδείας,Ενόπλων Δυνάμεων,Δικαιοσύνης,Πατρίδας θρησκείας και Οικογένειας.
Φίλοι μου ας συμβιβαστούμε λοιπόν με την πραγματικότητά ΤΟΥΣ...
Ήδη συνιστώ στους συγγενείς και φίλους την εκμάθηση της γλώσσας των μογγόλων και της αραβικής στα παιδιά τους.Για την καλύτερη " αφομοίωση " σε αυτά που έρχονται...Άλλωστε,συμφωνώ κι εγώ απόλυτα,ότι ο Ε.Σ.,το ΠΝ και η ΠΑ,είναι ανίκανες να μας σώσουν...ούτε και η μέχρι προ ολίγου πολλά υποσχόμενη ΧΑ...αλλοίμονον και να μπορούσε...Τότε,ΔΕΝ θα δικαιολογούσε την ύπαρξή της...(γέλιο)
Για να το κλείσω και να μην σας κουράζω,αλλά να μην καταχρώμαι και την φιλοξενία,θα ολοκληρώσω,χαρακτηρίζοντας-πλέον- ως εντελώς μαλάκα κάποιον Κίτσο Τζαβέλα (αν θυμάμαι καλά),που είχε πει -όταν ο αλή πασάς των Ιωαννίνων απειλούσε να σφάξει τον γυιό του που κρατούσε όμηρο,εκβιάζοντας τον Σουλιώτη καπετάνιο-το εξής:" Αν ο γυιός μου δεν είναι έτοιμος να πεθάνει για το Έθνος,δεν αξίζει να ζει!"
Εσείς ξέρετε πολλούς να μπορούν να κάνουν το ίδιο ΣΗΜΕΡΑ;΄Παρωχημένες εποχές φίλοι μου...
Την καλημέρα μου σε όλους...

Ανώνυμος είπε...

Σε παρακολουθώ κάπου τρία χρόνια και αυτή η μεταστροφή των τελευταίων δύο-τριών ημερών με βάζει σε σκέψεις. Αυτή την πεσιμιστική με στοιχεία πραγματικότητος επιχειρηματολογία σου την έχω ακούσει και από πολλούς γνωστούς μου, που τους χαρακτηρίζω χέστες.
Κατ' αρχήν περιγράφεις τί θα έκανε η ΧΑ και ο Μιχαλολιάκος άν ήρχοντο στην εξουσία. Και που το ξέρεις τί θα έκαναν; Τα λές επειδή τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δηλαδή για νέο μας το λές; Δεν γνωρίζουμε ότι το καθεστώς εδώ και σαράντα χρόνια μας έχει δέσει χειροπόδαρα και μόνο με αίμα και δάκρυ θα ελευθερωθούμε;
Λες ότι εδώ υπάρχουν εκατομμύρια λαθραίοι ωπλισμένοι έτοιμοι να μας κατασπαράξουν και προτείνεις να στηρίξουμε αυτούς που τόσα χρόνια ευνόησαν αυτήν την κατάσταση; Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι το έργο βρίσκεται στην τελευταία πράξη του, με την μετατροπή μας σε μειονότητα εντός της ίδιας της Πατρίδος μας;
Ή κάνεις πως δεν γνωρίζεις τί θα συμβή στην "διαπραγμάτευση"; Να στο πώ τώρα και κράτα το: Συμφωνία που θα εμφανισθή σαν θρίαμβος και θα επιτρέψη να χαλαρώση η θηλιά και να ανακουφισθούν κάποιοι συμπολίτες μας (αυτό το θεωρώ θετικό) και ταυτόχρονα σε ελεύθερο γήπεδο να παίξουν το παιχνίδι που προανέφερα, της διεθνιστικής αποστολής τους.
Ζητάς αυτούς τους ανθρώπους να τους στηρίξουμε. Εν τάξει αλλά σε ποιά βάση, τί διαπραγματεύονται, τους τεχνικούς όρους για την χαλάρωση που προανέφερα; Με αυτό το πρόγραμμα εξελέγησαν;
Λοιπόν ας δηλώσουν ότι ισχύουν οι κατά καιρούς εξαγγελίες τους, δηλ. λογιστικός έλεγχος του χρέους, διαγραφή του επαχθούς μέρους του όσο και άν είναι αυτό (έστω και 5% που έλεγε ο Σταθάκης), καταγγελία του μνημονίου και όχι μετονομασία του και απαίτηση του κατοχικού δανείου, και να στηριχθούν. Γιατί σε αυτή την περίπτωση θα σημαίνη ότι είναι διατεθειμένοι να αγωνισθούν για τον Τόπο (λέμε τώρα) και όχι να συντελούν στον αφανισμό του.
Και δεν έχει σημασία άν παρ' όλα αυτά τους υποστηρίζει κόσμος. Είναι γνωστό τί είναι διατεθειμένος να κάνη ο νεοέλληνας άν κάποιος του υποσχεθή κάτι υλικό.
Λές ουσιαστικά ότι υποστηρίζεις τη ΧΑ ουσιαστικά από συμπόνοια μέχρι να ελευθερωθούν όλοι. Αυτό είναι απόλυτα θεμιτό. Άν και στην περίπτωσή σου εκπλήσσει. Και εγώ ασκώ κριτική στη ΧΑ. Αλλά είναι το μόνο κόμμα που λέει στον Έλληνα ότι πρέπει να ματώση άν θέλη να είναι ελεύθερος. Και επειδή το να ματώση κανείς για να αποτρέψη την εξόντωσή του δεν είναι εύκολο κάποιοι πατώντας στις δυσκολίες αυτές προτρέπετε την υποστήριξη αυτών που απεργάζονται την εξαφάνισή μας.
Δεν πιστεύω ότι αυτά που σου γράφω δεν τα γνωρίζεις, άλλοι είναι οι λόγοι της μεταστροφής σου, δεν με ενδιαφέρουν.
Και να ξέρης ότι ο σίγουρος για τις απόψεις του δεν προβαίνει προκαταβολικά σε ύβρεις.

-=IMAGINOS=- είπε...

14 Φεβρουαρίου 2015 - 1:57 μ.μ.
Φίλε, καμία μεταστροφή δεν υπάρχει. Και δεν υποστηρίζω την ΧΑ από συμπόνια όπως λες αλλά επειδή είμαι δίκαιος άνθρωπος και επιθυμώ δικαιοσύνη για όλους. Υποστηρίζω είπα την ΧΑ επίσης για τα Εθνικά θέματα και για το θέμα της λαθρομετανάστευσης και είμαι σύμφωνος με τις θέσεις της ΧΑ σε αυτά. Επίσης την στηρίζω γιατί βάζει τους Έλληνες πάνω από όλους. Από εκεί και μετά όμως ποτέ δεν πίστεψα πως μπορεί να διώξει τους λαθραίους. Δεν μπορεί φίλε, γιατί στη διεθνή σκακιέρα είναι μόνη της και γιατί ο στρατός μας δεν μπορεί να τα βάλει μέσα στις πόλεις με τους ουτσεκάδες και τους τζιχαντιστές οι οποίοι ήδη βρίσκονται εντός των πυλών. Λες και δεν έχεις δει τι έγινε στο Κόσοβο και τι γίνεται στην Συρία σήμερα. Εάν σε πειράζει η πραγματικότητα, δεν φταίω εγώ.

-=IMAGINOS=- είπε...

14 Φεβρουαρίου 2015 - 12:28 μ.μ. Περιμένω τις τελικές υπογραφές. Εάν δω κωλοτούμπες θα τις καυτηριάσω. Δεν έχω γίνει συριζαίος. Από εκεί και μετά και επειδή είμαι ρεαλιστής, περιμένω αμοιβαίες υποχωρήσεις, δηλαδή θα γίνουν και κάποιες μικρές κωλοτούμπες γιατί διαφορετικά δεν γίνεται. Καμία Ρωσία δεν μπορεί να μας σώσει. Εάν μπορούσε να μας σώσει θα το είχε αποδείξει πρόσφατα όταν η ΕΕ επέβαλε κυρώσεις και ο Πούτιν δεν τόλμησε να γυρίσει την κάνουλα και να κλείσει το αέριο που διοχετεύει την μισή Ευρώπη ως αντίποινα. Κάθε μέρα νέα πράγματα συμβαίνουν και εγώ τα μελετώ. Εάν νομίζετε πως ντουγρού πάμε στην πολιτική χωρίς να αλλάζεις τα πλάνα σου ανάλογα με τις περιστάσεις, τότε είσαι χαμένος από χέρι.

-=IMAGINOS=- είπε...

14 Φεβρουαρίου 2015 - 12:09 μ.μ. Ποτέ δεν σκέφτηκα τα λεφτά ούτε τις μάζες. Έχω αντίληψη απλώς του τι συμβαίνει γύρω μου και εξετάζω τα πράγματα ελεύθερα και κατά συνείδηση. Δεν με επηρεάζουν ιαχές και αρχηγοί.

-=IMAGINOS=- είπε...

14 Φεβρουαρίου 2015 - 12:00 μ.μ. Μου περιγράφεις τα κακά του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ θα σου περιέγραφα πολλά περισσότερα ακόμα. Τώρα δίνεται μία μάχη από το ΣΥΡΙΖΑ και αυτό διακρίνω. Οι Σαμαροβενιζέλοι δεν έδωσαν καμία μάχη και σήκωσαν τα σακάκια από την πρώτη φορά. Περιμένω να δω το αποτέλεσμα της μάχης αλλά είμαι με τους Έλληνες όταν πολεμούν τους βαρβάρους. Εάν υπάρξουν κωλοτούμπες, αυτές θα προστεθούν στα κακά και τις προδοσίες της αριστεράς. Μέχρι τότε αναμένω όμως. Δεν προεξοφλώ χωρίς πράξεις. Αυτά είναι για άλλους όχι για μένα.

Ανώνυμος είπε...

Για να μην μακρηγορούμε θα 'πω και 'γω με τη σειρά μου ότι απλώς έγινες 5η ΦΑΛΑΓΓΑ και ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ...
Ελπίζω να μην ακολουθήσουν και άλλοι...

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Δεν σου αρνήθηκα το αναφαίρετο δικαίωμά σου να πάψης να υποστηρίζης τη ΧΑ, ούτε και θα γίνης εχθρός μου για κάτι τέτοιο.
Δεν ισχυρίσθηκα ότι η ΧΑ είναι παντοδύναμη, εκείνο που λέω είναι όταν εντοπίζης κάποιο πρόβλημα όσο και δύσκολη να είναι η λύση του, δεν συμμαχείς ούτε με αυτόν που το δημιούργησε ούτε με αυτόν που το ευνοεί. Για κανένα λόγο.
Τελεία και παύλα!
Αυτό λέει η λογική και αυτή είναι η πραγματικότητα.
Εάν σε πειράζει η πραγματικότητα, δεν φταίω εγώ (δικά σου λόγια).
Εγώ δηλαδή σου μιλάω για το δέον γενέσθαι και εσύ μου κάνεις προβλέψεις για το αποτέλεσμα.

Και κάτι τελευταίο,
Ο κάθε πολίτης ο οποίος διάκειται θετικά προς την αριστερά ή και ουδέτερα έχει κάθε δικαίωμα να εναποθέση ελπίδες στην αριστερά για κάτι καλύτερο. Όταν όμως για την αριστερά έχει την άποψη που διαβάζω τόσα χρόνια εδώ μέσα και εν πολλοίς συμφωνούσα, δεν μπορεί εντελώς ξαφνικά να ξεχνά όσα την βαρύνουν και να λέη "γιά κάτσε να δούμε, εμένα με ενδιαφέρει μόνο το καλό της Πατρίδος μου και όχι ποιος θα το προσφέρη". Είναι αφελής σκέψη και ύποπτη. Είναι σαν να αναθέτεις την διαπαιδαγώγηση των παιδιών σου σε παιδόφιλο και να λές "δεν με νοιάζει τί είναι αρκεί να μου διαπαιδαγωγήση σωστά τα παιδιά".
Εδώ τελειώνω και καλό ταξίδι στις νέες σου αναζητήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Περά από τις υπερβολές την προπαγανδα και τα ψέματα υπάρχει και η αλήθεια.
Η «μάχη» του ΣΥΡΙΖΑ
Ππρόεδρος της Συνόδου Κορυφής, Ντόναλτ Τασκ |Reuters (12/2).|
Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν προχώρησαν σε καμιά διαπραγμάτευση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά προβλήματα της χώρας του.

Το πιο σημαντικό μέρος της συνόδου αφορούσε στην κατέθεση εκ μέρους του Ζαν Κλοντ Γιουνγκέρ ενός οκτασέλιδου αναλυτικού κειμένου με "ερωτήματα" για την επιτάγχυνση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επανέφερε προτάσεις για την ενοποίηση της ευρωζώνης στη χθεσινοβραδινή σύνοδο των ηγετών της ΕΕ, στις οποίες περιλαμβάνονται η ενδεχόμενη καθιέρωση ενιαίου προϋπολογισμού της Ευρωζώνης και νέοι ευρωπαϊκοί θεσμοί - όπως υπερυπουργός οικονομικών - που θα υπηρετούν το ενιαίο νόμισμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times (13/2).

Ο εκπρόσωπος του κ. Σόιμπλε ήταν σαφής: «Ευχαρίστως να σταματήσουμε να την αποκαλούμε Τρόικα, αλλά οι τρεις θεσμοί θα πρέπει να συνεχίσουν τον εποπτικό τους ρόλο στην Ελλάδα» δήλωσε σήμερα Παρασκευή ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Μάρτιν Γιέγκερ. Ο ίδιος πρόσθεσε πως ο ΟΟΣΑ δεν μπορεί να αναλάβει τον ρόλο της τρόικας στην Ελλάδα. «Η Γερμανία δεν πιστεύει ότι ο ΟΟΣΑ μπορεί να παίξει τον εποπτικό ρόλο της Κομισιόν, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης», δήλωσε ο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι στιγμής το ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να ξεγελάσει πολλούς πιστούς και πατριώτες ακόμη και εθνικιστές της Χ.Α.


-=IMAGINOS=- είπε...

14 Φεβρουαρίου 2015 - 7:53 μ.μ. Εμένα πάντως δεν με ξεγέλασε ποτέ ούτε πρόκειται γιατί δεν πρόκειται ποτέ να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ έτσι και αλλιώς.

-=IMAGINOS=- είπε...

14 Φεβρουαρίου 2015 - 3:25 μ.μ. Για να μη μακρηγορώ και εγώ έχω να σου πω πως είσαι απλά ηλίθιος.

-=IMAGINOS=- είπε...

14 Φεβρουαρίου 2015 - 5:44 μ.μ. Τι να κάνουμε τώρα ρε φίλε, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγώ προτιμώ να ακολουθώ τους αρχαίους Έλληνες στην σκέψη, εσύ τους κομπλεξικούς νεοέλληνες. Οι Αρχαίοι Έλληνες σκοτώνονταν μεν μεταξύ τους αλλά όταν κινδύνευε η Ελλάδα ενωνόντουσαν κατά των βαρβάρων. Μάλιστα εάν οι βάρβαροι ήταν και ανδρείοι, τους απέδιδαν τιμές, δόξα και σπονδές. Αυτά για σένα είναι ψιλά γράμματα βέβαια ως νεοέλληνας κομπλεξικός.

-=IMAGINOS=- είπε...

14 Φεβρουαρίου 2015 - 7:38 μ.μ. Έχω δώσει απαντήσεις σε όλα αυτά. Ανάτρεξε.

Ιωάννης Σαρλάς είπε...

IMAGINOS, προσυπογράφω όλα όσα λες. Μόνο ενωμένοι αυτήν την ύστατη για τον Ελληνισμό ώρα ίσως έχουμε κάποιες ελπίδες. Αφού για πρώτη φορά στα χρονικά μια Ελληνική κυβέρνηση φαίνεται (δεν γνωρίζω εάν είναι, πάντως φαίνεται)αποφασισμένη να δώσει την μάχη για τα Ελληνικά συμφέροντα, μην παραδιδόμενη άνευ όρων, όπως ελάμβανε χώρα...έτη και έτη, επιβάλλεται να την στηρίξουμε! Όποια και αν είναι αυτή. Εν συνεχεία, αφού επιβιώσουμε και εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στην διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα τότε θα έχουμε όλο τον χρόνο να...φαγωθούμε μεταξύ μας και πίστεψέ με αυτό θα γίνει λίαν συντόμως με πλείστα όσα θέματα (εθνικά, μεταναστευτικό κλπ) αφού με τους Αριστερούς μας χωρίζουν αβυσσαλέες διαφορές. Η συνέχεια επί της οθόνης. Με τιμή, Γιάννης Σαρλάς

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα είναι απλό το ίδιο και η απάντηση .
Είναι ηθικό να «στηρίξεις» μια κυβέρνηση σαν τον Σύριζα , έστω και σ αυτήν την υποτίθεται «μεγαλειώδης» οικονομική μάχη που δίνει ;
OXI με κανένα και για κανένα λόγο .
Μιλάς για την αρχαιοελληνική σκέψη, δίνεις σαν παράδειγμα τους Μηδικούς πολέμους . Μεγάλη ύβρης να θεωρείς ένα πολιτικό ανθελληνικό μόρφωμα σαν τον Σύριζα κάτι σαν τους Σπαρτιάτες και τους γραικύλους ψηφοφόρους του εθνικιστικού εκτρώματος της Χρυσής Αυγής τρίχες από τους όρχεις των αρχαίων αθηναίων .
Φυσικά δικαίωμα σου να υποστηρίζεις ότι θέλεις , έτσι κι αλλιώς μέσα στο μαντρί της δημοκρατίας το παιχνίδι είναι από την αρχή χαμένο μιας και οι κάφροι είναι πολλαπλάσιοι από τους ελαχίστους που σκεφτονται Ελληνικά .
Έλληνες, την Δευτέρα η κυβέρνηση των ραγιάδων της αριστεράς θα υπογράψει το νέο μνημόνιο με την ονομασία ¨πρόγραμμα γέφυρα¨ μπορείτε να βγείτε στο σύνταγμα και να πανηγυρίσετε η μπορείτε να βγείτε στους δρόμους και να τους φτύσετε .

Ανώνυμος είπε...


«Οι Αρχαίοι Έλληνες σκοτώνονταν μεν μεταξύ τους αλλά όταν κινδύνευε η Ελλάδα ενωνόντουσαν κατά των βαρβάρων.»

Το λες και εσύ ο ίδιος!!
Aυτός είναι ο αρχαίος Ελληνικός τρόπος σκέψης . Εμείς που σου λέμε ότι είναι λάθος να ελπίζεις από την Τσιπρα και τον πασοκο υπουργό .
Αντίθετα αυτό που κάνεις είναι ο νεοελληνικός κομπλεξικός τρόπος σκέψεις όπου φυσήξει ο άνεμος .

Ανώνυμος είπε...

εμπιστοσυνη σε ανθελληνες δεν θα μπορουσα να δωσω ποτε,
το λαθροσυριζα εκπροσωπει τον πολυπολιτισμο,την παγκοσμιοποιηση,τον διεθνισμο και την νεα ταξη πραγματων για αυτο και στηριζεται απο διαφορα κεντρα εξουσιας στο εξωτερικο,
ηδη ξεκινησαν με ιθαγενειες,ανοιγματα στον φραχτη,καταργηση των κεντρων κρατησης μεταναστων κλπ...


κ. σαρλα για ποια συμφεροντα μου λετε θα δωσει μαχη ο συριζα;υπερασπιζεται τα συμφεροντα του στρατου του δηλ. δ.υ. και συνταξιουχους,
υπερασπιζεται τις
προωρες συνταξιοδοτησεις και τις σπαταλες,λαμογιες,πλασματικες
εισφορες-εφαπαξ,συντεχνιες,πλεοναζον προσωπικο δ.υ. κλπ...
ολα αυτα πληρωνουμε σημερα και ο συριζα δεν θα αλλαξει τιποτα γιατι αυτοι ειναι οι ψηφοφοροι του,π.χ.τα
παιδια μας σημερα δεν μπορουν να δημιουργησουν οικογενειες και να
κανουν παιδια οταν σπαταλαμε 10 δισ. ευρω τον χρονο για προωρες
συνταξιοδοτησεις(όλη η Ελλάδα έχει γεμίσει με πάνω από 1 εκ.
συνταξιούχους κάτω των 65 ετών)

Hellas-Orthodoxy είπε...

Αλλο να σκεφτεσαι ρεαλιστικα και αλλο υπολογιστικα. Αν καθονταν κι εβαζαν κατω τους αριθμους οι Επαναστατες του 1821, οχι Ξεσηκωμο δεν θα εκαναν, αλλα θα ημασταν μεχρι σημερα ραγιαδες!

Επειδη ομως ειμαστε καλομαθημανοι ας δουμε μερικες ρεαλιστικοτατες λυσεις:

- Οποιαδηποτε κυβερνηση δεν ξεκαθαριζει πως οσο δεν υπαρχει ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, καθε προσπαθεια σκληρης ή μαλακης διαπραγματευσης ειναι ασκοπη, δεν προκειται να δουμε προκοπη. Ευρω = Λιτοτητα, Εθνικο Νομισμα = Αναπτυξη.

- Μια ισχυρη κυβερνηση μπορει καταρχην να αρπαξει δισεκατομμυρια απο νταβατζηδες και να τα ριξει απευθειας στην αγορα.

- Επισης αντιμετωπιζει πανευκολα το προβλημα της λαθρομεταναστευσης χωρις σκοτωμους, αλλα με λεπτομερη καταγραφη τους. Μετα, ομορφα κι ωραια φορολογει π.χ με 50% τα εμβασματα τους στο εξωτερικο κι ετσι το 90% ξεκουμπιζεται απο τη χωρα.

- Στο υπολοιπο 10%, οι μισοι ειναι οικογενειαρχες και ισως φτιαγμενοι εδω με επιχειρησεις κλπ. Αυτοι ας μεινουν, αν θελουν να ζησουν τιμια και να δουλεψουν. Το αλλο 5% ειναι προφανως εγκληματικα στοιχεια που θα επιδιωξει αναταραχει. Μερικες μοναδες των ΕΚΑΜ αρκουν για να τους βαλουν στη θεση τους και να τους κλεισουν φυλακη.

- Ειναι λαθος η νοοτροπια «φευγουμε απο την Ε.Ε και παμε με Ρωσια Κινα ή αλλους». Δυστυχως, παροτι ρωσοφιλος, πρεπει να ομολογησω πως οι Ρωσοι ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ. Το απεδειξαν προσφατα στην Κυπρο. Γι' αυτο προχωραμε μονοι μας ασκωντας πολιτικη κυριαρχου και οχι υποδουλου κρατους.

- Τελος, δυστυχως πολλοι - αναμεσα τους και ψηφοφοροι της Χ.Α - επιμενουν να βλεπουν μονο τα οικονομικα θεματα. ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ! Ο Συριζα εχει συγκεκριμενη ανθελληνικη, αντιχριστιανικη και αντικοινωνικη ατζεντα να εφαρμοσει! Αυτην θα πρεπει να αναδειξουμε οσοι λεμε οτι ενδιαφερομαστε για την Πατριδα, για εναν ακομα λογο: Ο κουτοπονηρος Τσιπρας, γνωριζοντας πως θα βρει αντιδρασεις οταν προχωρησει στην εφαρμογη των μαρξιστικων κομπλεξ του, εβαλε τον Καμμενο υπουργο αμυνας ετσι ωστε να αποκοιμιζει οσους εχουν πατριωτικες ευαισθησιες με ταξιδακια, βυζαντινες σημαιες, πεταγμα στεφανιων απο ελικοπτερα, δηλωσεις κλπ. Απορω πώς δεν το βλεπουν αυτο ορισμενοι!

Ανώνυμος είπε...

ο Τσίπρας παλεύει για περισσότερη Ευρώπη και λιγότερη Χρυσή Αυγή και "ναζισμό", δηλαδή για λιγότερο Ελληνισμό πολιτικά και λαϊκά.

Ναι να καταργήσει το μνημόνιο, δεν διαφωνώ. Να κάνει όσα καλά θέλει στην Ελλάδα.

ΑΛΛΑ

δεν στηρίζω Τσίπρα. ούτε τώρα ούτε ποτέ.

η εντολή από μεριάς μου είναι σαφής

"τράβα τεμπελόσκυλο να πολεμήσεις τους ναζί τών βρυξελλών"

τις αναλύσεις περί Ρώσων και Μηδικών πολέμων αφήστε τις κατά μέρους.

οι Έλληνες ποτέ δεν ήταν ενωμένοι παρά μόνο όταν κάποιος Μέγας Αλέξανδρος κατέβηκε μία βόλτα, έκαψε την Θήβα, έσφαξε και φυλάκισε αντιφρονούντες και όσο ζούσε είχε σε καταστολή τους κομμουνιστές-ειρηνιστές τής εποχής.

στους μηδικούς, 50.000 Έλληνες το λιγότερο πολέμησαν στο πλευρό τών μήδων.

Ανώνυμος είπε...

imagine κανεις λαθος οταν λες οτι δεν μπορουμε να διωξουμε τους αλλοδαπους,ηδη τωρα καποιοι φευγουν εθελοντικα επιπλεον υπαρχουν και οι απελασεις που γινονται τα τελευταια χρονια,με μια πατριωτικη κυβερνηση ομως το ολο πραγμα αν συνοδευτει και με μια πολιτικη αντικινητρων για παραμονη στην ελλαδα μπορει να αποκτησει μια τεραστια δυναμικη,για φαντασου ποσο θα αλλαξει η οψη της ελλαδας αν σου φευγουν 15000-20000 τον μηνα σε ενα βαθος πενταετιας ξεπερνα τους 1000000 αλλοδαπους,με τον λαθροσυριζα ομως που θα νομιμοποιει συνεχως τον εποικισμο τα πραγματα θα δυσκολευουν ολοενα και περισσοτερο

asepites είπε...

Διαφωνώ imaginos με την συλλογιστική σου, όπως και παλιότερα με άλλες θέσεις και απόψεις σου.Πάντα καλοπροαίρετα το έκανα και είμαι σίγουρος ότι το αναγνωρίζεις.
Πάντα θα μπαίνω και στο ιστολόγιο σου. Αν μάλιστα κλικάρεις στο προφιλ μου(για να δεις τα ιστολόγια μου) θα δεις ότι ΚΑΙ το ιστολόγιο σου είναι σε αυτά που παρακολουθώ.
Απλά τον τελευταίο καιρό δεν είναι ότι έχεις μπερδέψει τους αναγνώστες σου αλλά εσύ έχεις καταμπερδευτεί.Μια άλλη φορά πιό αναλυτικά θα σχολιάσω.

asepites είπε...

Για να τα πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα.
Πήγες στο Σύνταγμα και καλά έκανες ή όχι εσύ το ξέρεις και δεν μου πέφτει και λόγος.

Θα περίμενα όμως από εσένα imaginos...ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ που έχεις αποδείξει ότι και εξυπνάδα και πονηριά και σαρκαστικό χιούμορ διαθέτεις να κάνεις κάτι πολύ απλό...

Να έκανες κάτι που θα έκανα εγώ αν ζούσα στην Αθήνα και θα το έκανα μα το Χριστό και το Δία.
Θα πήγαινα με πλακάτ και με πανό τα οποία θα έγραφαν τις δηλώσεις των διαφόρων συριζαίων ΠΡΙΝ τις εκλογές όπως:
-- "δεν πληρώνουμε τους φόρους μας.υπογραφή τάδε βουλευτής συριζα, ημερομηνία δηλώσεων του τάδε"
--"δεν πληρώνω τον ενφια, υπογραφή τσίπρας κλπ

Μπορούμε να βρούμε δεκάδες επί δεκάδων δηλώσεων τους σε καναλια, εφημερίδες, ιστοτόπους όπου όχι μόνο εμείς αλλά και όλοι μα όλοι οι Έλληνες ΚΑΙ στο Σύνταγμα αλλά και παντού τις θυμούνται λέξη προς λέξη.

Τι θα πετύχαινες, πετύχαινα, πετυχαίναμε με αυτό;
Τα πάντα θα πετυχαίναμε.Τα πάντα όλα-:o)

Mη βιαστείς να σκεφτείς ότι θα το έκανα σαν είδος 'προβοκάτσιας'...όοοοοχιιιιι.
Απλά θα τόνιζα(με τα πλακάτ μου) ότι εγώ ΓΙΑ ΑΥΤΟ "ψήφισα" συριζα και μάλιστα θα χαλούσα τον κόσμο μιλώντας και προωθώντας τα πλακάτ-πανό μου από την κάτω στην πάνω μεριά της πλατείας και θα προσφωνούσα τον κάθε ένα και μία που θα συναντούσα "γειά σου σύντροφε και συντρόφισα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ ΕΤΣΙ;;;...σύντροφε μη τυχόν και πληρώσει κανείς μας ενφια εντάξει;;;

Ο κόσμος που θα ήταν ή και θα είναι στο σύνταγμα ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΌΤΙ ΟΙΣΥΡΙΖΑΊΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 25-01 ότι πρέπει να πληρώσουν τις δόσεις του ενφια...ήδη γνωρίζουν ότι το αφορολόγητο μετατέθηκε για το 2016 άρα ήδη είναι ψυλιασμένος ότι ο συριζα τους κοροιδεύει ξενδριάντροπα.

Το τι θα πετυχάιναμε με αυτό, τα πάντα όλα το ξαναλέω.
ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ σημαίνει και να τηρείς τον λόγο σου.Αφού οι συριζαίοι είναι τιούτοι και τον αθετούν καλά να πάθουν.

Υ.Γ.Μήπως σας έδώσα καταπληκτικοτρομερή!!! ιδέα για τις επόμενες συνάξεις στο σύνταγμα;
Λέω μήπως;

Ανώνυμος είπε...

1. ειδικές δυνάμεις δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα παρά μόνο στα video games. Ο χειρότερος και πιο αδυσώπητος φονιάς ήταν ανέκαθεν και θα είναι για πάντα, ο πολίτης-στρατιώτης, ο διπλανός σου έτσι και τον μπριζώσεις αρκετά.
2. χαλαρώστε. ΔΕΝ είμαστε σε πόλεμο. Ο Σαμαράς κι ο Τσίπρας ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΕΣ. Δόσεις για τον λογαριασμό που μας ήρθε κανονίζουν. Οι μάχες δίνονται εκεί που δίνονταν πάντα, στο πεδίο της τιμής.

Ιωάννης Σαρλάς είπε...

Συμφωνώ τα...μάλα και επαυξάνω περί της...ιδιοσυχνότητας του ΣΥΡΙΖΑ. Θυμάμαι, 5 χρόνια πριν, το αποκαλούσα, ως κόμμα των λαθρομεταναστών σε άρθρα μου. Όντως, πρόκειται για ένα διεθνιστικό-κρατικίστικο μόρφωμα αλλά ακόμη και να μην ήταν, φρονώ, πως κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα (ούτε και η Χ.Α.)μπορεί στην παρούσα φάση ΑΠΌ ΜΟΝΟ ΤΟΥ να σώσει την Ελλάδα για τον πολύ απλό λόγο, ότι η κομματοκρατία όχι μόνο δεν αποτελεί λύση αλλά εν πολλοίς, αποτελεί την αιτία των προβλημάτων. Γνώμη μου είναι, ότι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, ένα καινούριο Γουδί θα ήταν ένα βάλσαμο για τον τόπο. Μόνο έτσι θα πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, θα επέλθει επιτέλους η Νέμεσις ενώ ενδέχεται να ανακύψουν καινούριες, υγιείς πολιτικές δυνάμεις αφού ξεβρωμίσει ο τόπος! Ότι ακριβώς έγινε και τότε, όπου 3 χρόνια αργότερα διπλασιάσαμε την Ελλάδα με τους Βαλκανικούς Πολέμους! Η δημοκρατία είναι ένα αρκετά καλό λειτουργικό σύστημα διακυβέρνησης (υπάρχουν και άλλα) αλλά για να αποβεί εις ώφελος του έθνους προϋποθέτει το εκλογικό σώμα να φέρει την απαιτούμενη ΠΑΙΔΕΙΑ, κάτι, που ΔΕΝ παρατηρείται στις μέρες μας. Από την στιγμή όμως, που ο στρατός είναι είτε ευνουχισμένος είτε εν υπνώσει (ως έκφανση και αυτός της Ελληνικής κοινωνίας) και δεν υπάρχει κανένας ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, (συνεπακόλουθο της λειψανδρίας ηγετων, που μας δέρνει) ο οποίος δεν θα διστάσει να τα βάλλει με Θεούς και δαίμονες καθώς και να παίξει την ζωή του κορώνα γράμματα για να σώσει την χώρα, πιστεύω, ότι η σοφότερη και ορθότερη επιλογή ημών των (πράγματι ανάξιων) απογόνων των τιτάνων της ανθρωπίνου διανοήσεως αρχαίων Ελλήνων, θα ήταν να σταθούμε πλάι στον οιονδήποτε έχει αυτή την στιγμή τις τύχες της χώρας στα χέρια του. Τυγχάνει να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτόν τον τρόπο, πρώτον θα δράσουμε όλοι μαζί ενοποιητικά (και θα το δείξουμε προς τα έξω) ενάντια σε μνημόνια και Αγγλικά δίκαια, τα οποία στοχεύουν στο...βάθος κήπο να ανταλλάξουν το χρέος της Ελλάδος με τον ορυκτό μας πλούτο (αυτό είναι η ταμπακιέρα) και δεύτερον, εάν ενωθούμε τώρα (έστω με την σημαία του αντιμνημονίου) θα αποτρέψουμε εν δυνάμει θύλακες Ισλαμικής τρομοκρατίας, όπου (ψευτο)αναρχικοί και λάθρο, ανα πάσα στιγμή, ενδέχεται να επιχειρήσουν να καταλύσουν την αστική δημοκρατία, οδηγώντας την χώρα μας στον χειρότερον εμφύλιο της ιστορίας της! Και αυτό το φωνάζω αρκετά χρόνια τώρα! Όντως, υπογεννητικότητα και λαθρομετανάστευση αποτελούν τους κύριους πυλώνες συρρίκνωσης του έθνους μας αλλά πλέον ο εχθρός βρίσκεται...intra portas και πρέπει να το παίξουμε έξυπνα! Εάν τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει σήμερα πλέον, την μεγάλη κωλοτούμπα, αποβαίνοντας...μνημονιακότερος των μνημονιακών (πιστεύω πάντως, ότι δεν θα την κάνει) τόσο το χειρότερο γι αυτόν! Η θυμηδία, η οργή και το...ξύλο του Ελληνικού λαού, θα πέσει εις τας...κεφαλάς των! Σε κάθε περίπτωση, το συμφέρον της Ελλάδος είναι αυτή την στιγμή να είμαστε ενωμένοι, να στηρίξουμε την όποια Ελληνική Κυβέρνηση, η οποία δείχνει να θέλει να κάνει σωστή διαπραγματευση και να περιμένουμε να δούμε. Τα σέβη μου.