ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

12/2/15

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

Ήμουν από το απόγευμα στη Σύνταγμα μαζί με άλλους καλούς φίλους που προέρχονται από διάφορα κόμματα. Υπήρχε μία περίεργα ζεστή ατμόσφαιρα και ας έδειχνε το καντράν μόλις 1 βαθμό Κελσίου... Πιστεύω πως είναι η πρώτη φορά μετά από πολλές δεκάδες χρόνια, που μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για την κυβέρνηση της χώρας μας. Δε με νοιάζει εάν αυτή είναι αριστερή, δεν με νοιάζει εάν τελικά δεν καταφέρει κάτι αν και πιστεύω πως τελικά θα πετύχει αρκετά. Αυτό που έχει σημασία είναι πως μάχεται και δεν σηκώνει το σακάκι όπως οι πουστάρες δοσίλογοι της ψοφοδεξιάς ΝΔ και χονδρόκωλοι του ΠΑΣΟΚ. Πάνω από όλα η αξιοπρέπεια. Και ενωμένοι μπορούμε να την κερδίσουμε και πάλι. Συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα, στηρίζουμε στο πλευρό του τη μάχη που δίνει με τους νταβατζήδες της Ευρώπης και ομολογουμένως δεν το περίμενα αλλά δεν παύει να είναι μία ευχάριστη έκπληξη για μένα που όφειλα να σας γνωστοποιήσω.

Φυσικά τα ανωτέρω και για να μη παρεξηγούμαστε, δεν σημαίνουν ολωσδιόλου πως έπαυσα ή θα παύσω να υποστηρίζω την Χρυσή Αυγή που είναι το μοναδικό καθαρά Πατριωτικό κόμμα στην Ελλάδα το οποίο πάνω από όλα και όλους βάζει τον Έλληνα, το Έθνος και την Πατρίδα και το οποίο αποτελεί και την μοναδική εγγύηση για να συνεχίσει ο Έλληνας και η Ελλάδα να υπάρχουν στο διάβα της ιστορίας.  

Σε αυτό το σημείο όμως πρέπει να είμαστε με τον Τσίπρα στην προσπάθεια που κάνει και δεν τον βλέπω να κάνει κωλοτούμπες. Εάν τις κάνει τελικά θα το δούμε όμως μη φέρεστε ως νεοέλληνες αλλά ως αρχαίοι Έλληνες. Τους βάρβαρους τους αντιμετωπίζαμε στα αρχαία χρόνια ενωμένοι μία γροθιά. Όταν τελειώσουμε με αυτό, μετά κανονίζουμε τις διαφορές μας.