ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

19/2/15

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑ 57 ΤΟΥ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΟΣ! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Μόλις προχθές παρακολουθούσα την εκπομπή του και σήμερα μαθαίνω πως έφυγε έτσι ξαφνικά από έμφραγμα!!! Πάντα τον παρακολουθούσα γιατί είχε κάτι να πει και να προβληματίσει τους άλλους. Μπορεί να μη συμφωνούσα σε όλα αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Ήταν ένας από τους καλύτερους Έλληνες δημοσιογράφους αν όχι ο καλύτερος! Πάντα πολύ καλά ενημερωμένος, για τα περισσότερα θέματα, πολύ καλός γνώστης και των διεθνών θεμάτων, χαμηλών τόνων και πράος, δεν κυνηγούσε την προβολή, όπως κάτι κουμάσια του χώρου. Η εκπομπή του εξαιρετική: ένα ημερολόγιο των τελευταίων 22 χρόνων, αληθινό ιστορικό αρχείο. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και θαυμασμό για το πάθος που είχε για την αληθινή δημοσιογραφία και την αλήθεια: μας είχε “ξυπνήσει” και μας “είχε ανοίξει τα μάτια” σε πολλά θέματα! Η συμβολή του να σηκώσει τον κόσμο απ τους καναπέδες, μεγάλη! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του! Καλό Ταξίδι!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Το "ουδείς αναντικατάστατος" δεν ισχύει στην περίπτωση του γιώργου ζερβού,θα λείψει αφάνταστσα και η απουσία του όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και πιο αισθητή

καλό ταξίδι