ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

11/2/15

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία αλλοδαπού που την είχαν φορτώσει και αυτή στην Χρυσή Αυγή από το 2010! Αλλοδαπός ο φονιάς. Ακούσατε τίποτα στα τσοντοκάναλα;

Ερωτήματα πάμπολλα γεννιούνται-

Ξέραμε πως αν ανήκεις στο συνταγματικό τόξο -ΣΥΡΙΖΑ, Νδ, Πασόκ, Ποτάμι, Ανελ κλπ- και εγκληματήσεις (πυροβολήσεις - σκοτώσεις κλπ) αλλοδαπό, όχι απλώς δεν ανοίγει ρουθούνι αλλά αθωώνεσαι κιόλας (περ.Μανωλάδας).


Τώρα νέα πλοκή αποκτούνε τα γεγονότα. Νεκρός βρέθηκε αλλοδαπός από αλλοδαπό και όμως δεν άνοιξε ρουθούνι. Με το ίδιο σκεπτικό εγώ ο "συνταγματικός ψηφοφόρος" κλπ σκοτώνω όποιον θέλω και απλώς αναλαμβάνει η δικαιοσύνη. Τα ΜΜΕ τσιμουδιά. Μια ακόμα «ρατσιστική» δολοφονία αλλοδαπού, που έγινε στις 21 Ιουλίου του 2010 στα Εξάρχεια, εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία. Και ως συνήθως, ο δράστης ήταν και πάλι ένας άλλος αλλοδαπός.

Επρόκειτο για την δολοφονία ενός 52χρονου Πολωνού, ο οποίος είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος, στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ερεσού στα Εξάρχεια και σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του επήλθε από βαριές κακώσεις στην κοιλιά από βολίδα πυροβόλου όπλου.

Από την έρευνα προέκυψε ότι τη δολοφονία διέπραξε ένας 51χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από τη Βουλγαρία, γνωστός του θύματος, κίνητρο δε της ανθρωποκτονίας ήταν προσωπικές- οικονομικές διαφορές που είχαν. Φυσικά, ο φονιάς έχει εξαφανιστεί… Τον φόνο αυτό, τον φόρτωσαν και πάλι στην.... Χρυσή Αυγή, τον εύκολο στόχο...

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

To μεγαλύτερο έγκλημα που διαπράττει αυτή την στιγμή ο Σύριζα με τις δηλώσεις των υπουργών του, είναι ότι νομιμοποιεί τους δωσίλογους της προηγουμένης κατοχικής κυβερνήσεως. Όταν λές, "δεν διεκδικώ πιά διαγραφή του χρέους", "θα εφαρμόσω το 70% του μνημονίου", "δεν θα ακυρώσω αλλά θα διαπραγματευθώ την δανειακή σύμβαση'', το αποτέλεσμα αυτής της γελοίας καταστάσεως είναι να παρουσιάζονται άτομα τύπου Άδωνι Γεωργιάδη και να μας φτύνουν κατάμουτρα, ισχυριζόμενοι ότι αυτοί διαφωνούσαν μόνον με το 10% του μνημονίου, ενώ ο Σύριζα μόνον κατά το 30%.

Πώς θα γίνει εξεταστική για το μνημόνιο όταν το οικονομικό επιτελείο του Σύριζα λέει οτι συμφωνεί κατά 70% με το μνημόνιο; Δηλαδή ποιόν θα καταδικάσει ο Σύριζα επί εσχάτη προδοσία; Και με τί επιχειρήματα; με το επιχείρημα ότι το 30% του μνημονίου είναι αντισυνταγματικό, ενώ το 70% είναι εθνωφελές;