ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

9/1/15

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ...

Στις διάφορες ψοφοσκοπήσεις του Συστήματος, η ΧΑ λαμβάνει από 3.8 μέχρι  6.7% όπως έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Ασχέτως του ότι πάντα οι ψοφοσκοπηκές εταιρίες δείχνουν προεκλογικά τα ποσοστά της ΧΑ μειωμένα κατά 3 φορές, στις ψοφοσκοπήσεις γενικότερα, στο τέλος αναγράφεται και το ποσοστό της "αδιευκρίνιστης ψήφου" το οποίο μάλιστα σε όλες τις περιπτώσεις είναι τεράστιο μέχρι και 25% και παραπάνω ακόμα σε κάποιες περιπτώσεις. 

Τι σημαίνει αδιευκρίνιστη ψήφος; Σημαίνει πως ο πολίτης που δέχεται το τηλεφώνημα από την ψοφοσκοπική εταιρία η οποία τον ρωτάει τι θα ψηφίσει, ο πολίτης λοιπόν απαντά πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα, ή δεν απαντά καθόλου στο ερώτημα αυτό ή λέει πως δεν έχει πρόθεση να απαντήσει σε τρίτους το τι θα ψηφίσει. 

Ποιοι όμως πολίτες κατά κύριο λόγο φοβούνται να γνωστοποιήσουν σε τρίτους άγνωστους και μάλιστα δια μέσω τηλεφώνου, το ποιο κόμμα ψηφίζουν; Σχεδόν αποκλειστικά για να μη πω σκέτο αποκλειστικά, οι πολίτες που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή και λογικό αυτό όταν υπάρχει τέτοιο κλίμα τρομοκρατίας, αποκλεισμού και δίωξης κατά των χρυσαυγιτών που φτάνει μέχρι και σε παράνομες προφυλακίσεις!!!!  

Για προσθέστε λοιπόν τα ποσοστά που λαμβάνει η ΧΑ από τους ψηφοφόρους που τολμούν χωρίς φόβο να πουν τι ψηφίζουν και αυτά της "αδιευκρίνιστης" ψήφου για να δείτε πως η ΧΑ χτυπάει και την πρώτη θέση ακόμα στις περισσότερες δημοσκοπήσεις. 

Και υπάρχει και κάτι άλλο πολύ σημαντικότερο. Κάποιοι πολίτες δεν παίρνουν καν μέρος στις τηλεφωνικές αυτές δημοσκοπήσεις και κλείνουν αμέσως το τηλέφωνο. Ξέρετε πόσοι είναι αυτοί; Σύμφωνα με τους ίδιους τους δημοσκόπους αυτοί οι πολίτες αποτελούν τα 9/10 των ερωτώμενων !!!! Δηλαδή μόλις το 1/10 δέχεται να απαντήσει στις τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις!!!!! Και ποιοι είναι όλοι αυτοί οι 9/10 που δεν απαντούν καθόλου και κλείνουν το τηλέφωνο κατάμουτρα; Σαφώς και δεν είναι ΝΔκράτες ούτε Συριζαίοι ούτε κουκουέδες αλλά οι κυρίως και πραγματικά αγανακτισμένοι με το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα στο οποίο και δεν συμμετείχαν ποτέ, οι χρυσαυγίτες δηλαδή. 

Συνεπώς μη πάθετε πολλά εγκεφαλικά εάν στις εκλογές δείτε ξαφνικά την ΧΑ να είναι πρώτο κόμμα... γιατί δεν θα είναι κάτι παράξενο αλλά αναμενόμενο. Ένα εγκεφαλικό πάντως αρκεί και σίγουρα θα το πάθετε. 

2 σχόλια :

asepites είπε...

Πέστα βρε imaginos.

Να προσθέσω και ότι οι δημοσκόποι ξέροντας πλέον ότι ΕΙΧΑΝ πέσει έξω στις ευρωεκλογές Μαίου 2014 τώρα προσπαθούν με ΒΡΩΜΙΚΟ τρόπο να περάσουν αλλιώς το μήνυμα τους, την ανθυποβολή τους προς όλους εμάς.
ΠΩΣ;
Μα με τις "κρυφές δημοσκοπήσεις" οι οποίες βέβαια γίνονται φανερές και επειδή ξέρουν ότι εμείς οι Έλληνες γουστάρουμε συνομοσιολογία θέλουν να μας περάσουν το μήνυμα: "ε αφού έτσι το λένε οι κρυφές δημοσκοπήσεις μάλλον έτσι θα είναι".

Αναφέρομαι και στην σημερινή->
ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ
09/01/2015 http://ethnikismos.net/2015/01/09/%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%BA/

...όπου όντως τα παιδιά θα κατάφεραν με γνωστούς τους που έχουν στην όποια δημοσκοπική εταιρεία έκανε αυτήν την δημοσκόπηση.
ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ Α-Υ-Τ-Ο ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΥΤΗ.
Το ότι δηλαδή η νδ κερδίζει 3% σχεδόν ! ! ! από τις ευρωεκλογές Μαίου 2014(αν είναι δυνατόν ! ! !) και ότι ο συριζα που έχασε 150.000 ψηφοφόρους τον Μάιο 2014 τώρα κερδίζει 3% παραπάνω από τον Μάιο 2014

Για την Χρυσή Αυγή δεν είπε και κάτι καινούργιο. Όλοι ξέρουμε ότι θα είναι 3ο κόμμα ΞΑΝΑ όπως τον Μάιο 2014 και με διψήφια ποσοστά. Απλά δεν ξέρουμε ΠΟΣΟ διψήφια.

Οι δημοσκόποι 100 αλλά και εμείς τα αλεπουδάκια 101 -:o)

Ανώνυμος είπε...

εδω ιματζινε 140 σχολια για την εξαφανιση ιφικρατη
μερικα να κλασεις απο το γελιο.....

http://www.iphicratisamyras.com/2014/10/blog-post.html