ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

27/1/15

ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ..

Όποιος κάθισε και παρακολούθησε τα αποτελέσματα των Εκλογών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όπως εγώ, αμέσως θα πρέπει να κατάλαβε πως η ΧΑ δέχτηκε για μία ακόμη φορά μία τεράστια βία και νοθεία στα αποτελέσματά της... Με ενσωμάτωση στην Επικράτεια λιγότερο στο 50% η ΧΑ προηγούνταν από το Ποτάμι σχεδόν μία δεκαδική μονάδα και συνέχιζε μεγαλώνοντας την διαφορά!!! Από το 50 μέχρι το 80% της Επικράτειας, το ποσοστό της διαφοράς σταθεροποιήθηκε και με μικρές διακυμάνσεις πάνω κάτω έπαιζε στο 0,8%, και τότε ξαφνικά στο 80% μέχρι και το 100% της Επικράτειας βλέπαμε συνεχώς να πέφτει η ΧΑ και να ανεβαίνει αντίστοιχα το Ποτάμι μέχρι να φτάσει τελικά η διαφορά από το 0,8% στο 0,24%!!!!!!!!!!! Αυτό φυσικά και λογικά δεν γίνεται. Είναι πασιφανές πως στο Υπουργείο Εσωτερικών προσπάθησαν να περάσουν στην τρίτη θέση το Ποτάμι αλλά δεν τα υπολόγισαν και τόσο καλά φαίνεται ή είπαν να μη το ξεφτιλίσουν τελικά τόσο εξόφθαλμα μιας και έτσι και αλλιώς η ΝΔ είχε χάσει το παιχνίδι και δεν άξιζε ο κόπος... Φυσικά μέσα στα εκλογικά Τμήματα όπου τα κομμούνια, οι μπολσεβίκοι και οι ψοφοδεξιοί επικρατούσαν στην εφορευτική επιτροπή, είναι απολύτως βέβαιον πως έκαναν δραστικό "κούρεμα" της κάλπης στα ψηφοδέλτια της ΧΑ.... Τα πραγματικά ποσοστά της ΧΑ πρέπει να χτυπούν ή να ξεπερνούν το 10%.

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι απολύτως σωστό. Πέφτει κούρεμα πάντα. Όταν ένα κόμμα είναι λίγο πάνω από το όριο του 3%, αν δεν είναι επιθυμητό από το σύστημα, χαλαρά το βλέπουμε να τερματίζει με ποσοστό <3% και να μιλάνε όλοι για δήθεν "θρίλερ". Δεν ξέρω αν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ήταν διψήφια, πάντως σίγουρα ήταν πάνω από το 7%. Δώσανε τα ρέστα τους για λόγους εντυπώσεων να τη ρίξουνε κάτω από το ποσοστό του 2012. Δεν προκαλεί υποψίες ότι όλοι λέγανε για κρυφή ψήφο και τελικώς δεν επαληθεύτηκε όταν όλοι ξέρουμε ότι όσους ρωτούσαν στις δημοσκοπήσεις δεν απαντούσαν εύκολα ΧΑ; Ακόμα και τα exit poll στημένα ήταν. Προσπάθησαν να εμφανίσουν "ντέρμπυ" ΧΑ-Ποτάμι και φυσικά μετά με την κατάλληλη νοθεία να το πετύχουν εν μέρει. Άντε τώρα να αποδείξεις την νοθεία. Μιλάμε για παρακράτος δικαστικών αντιπροσώπων και εκπροσώπων "δημοκρατικότατων" κομμάτων. Στις ευρωεκλογές πανηγύριζαν που κράτησαν την ΧΑ κάτω από 10%. Φανταστείτε πόσο εύκολα νόθεψαν αυτό το 0,6% (=36.000 ψηφοδέλτια) που έλειπε. Όλα για τις εντυπώσεις. Και στο τέλος αφού δεν έκατσε να της αφαιρέσουν "δημοκρατικά" την τρίτη θέση, βάλανε και τον Ποτάμη να πει ότι είναι η "τρίτη δημοκρατική δύναμη". Αν δεν αφορούσε τις ζωές μας, το όλο σκηνικό θα ήταν για γέλια. Αλλά δεν είναι για γέλια....

Ανώνυμος είπε...

εμένα μου έκανε εντύπωση ότι από την αρχή ανέβαινε συνέχεια το ποτάμι ενώ η χρυσή αυγή λίγο πήγε στο 6,4 και έπεφτε μετά.

δεν μπορεί όσο ανοίγανε τις κάλπες να βρήσκανε μόνο ποταμίσιες ψήφους

εγώ περίμενα να δω το ποτάμι να περνάει την χρυσή αυγή πράγμα που δεν έχω δει ποτέ μετά το 15% τής καταμέτρησης, αλλά τελικά δεν το τολμήσανε.

υπάρχει μια εβδομάδα περιθώριο για καταγγελία, αυτό που πρέπει να κάνει η χρυσή αυγή είναι να ζητήσει άνοιγμα τών σάκκων όπου δεν είχε αντιπροσώπους εκτός αν εξαφανίσανε και τα ψηφοδέλτια και τα αντικατέστησαν με άλλα.

Agisilaos είπε...

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα.Ήμουν εκλογικός αντιπρόσωπος της ΧΑ(για 4η συνεχόμενη φορά),γενικός υπεύθυνος μεγάλου δήμου της Αττικής και γνωρίζω λεπτομέρειες και στατιστικά,εκ των έσω.ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ το ποσοστό να είναι 6.24%.Είναι- και το γνωρίζω -πάνω από 10%.
Εδώ τίθεται το ερώτημα:Γιατί αυτή η " χαλαρή¨σχετικά αντίδραση του Λαικού συνδέσμου στη σφαγή;;;
Φώτισέ με Ιμάτζινος.Το ίδιο ακριβώς -σαν σε καρμπόν-έγινε και με τις προηγούμενες εκλογές...
Στην διάθεσή σου για λεπτομέρειες...
Το μειλ μου γνωστό
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ 11%. ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟΤΗΝ ΧΑ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΙ ΓΙΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΧΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 5%.