ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

20/12/14

ΣΙΓΟΥΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠτΔ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Αυτός ο Αποστολόπουλος πάντως και σύμφωνα με το βίντεο που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο, δείχνει εξαιρετικά πεπειραμένος, συνηθισμένος και εθισμένος στο να μοιράζει δωροδοκίες.
Το ζήτημα είναι πως οι τίμιοι βουλευτές είναι ελάχιστοι και τα λαμόγια πολλά, οπότε είναι πολύ δύσκολο να δούμε ποιοι βολευτές έκαναν δεκτές τις "προσφορές" του "κυρίου¨αυτού και δεν περιμένω φυσικά από αυτά τα λαμόγια να βγουν και να το παραδεχτούν πως τα τσέπωσαν και πάλι. 

Θα πρέπει να είναι εξαιρετικά βλαξ όποιος νομίζει πως η εκλογή του ΠτΔ εξαρτώταν αποκλειστικά από την ψήφο του Χαικάλη ώστε να έχει προσεγγίσει μόνο αυτόν... Απλά ο Χαικάλης ήταν τίμιος και τα έβγαλε στη φόρα...

 Πρέπει λοιπόν να έχουν προσεγγιστεί και άλλοι πολλοί.. Το θεωρώ αυτό σιγουρότερο και από το θάνατο... ασχέτως εάν είναι πρακτικά αδύνατον να αποδειχθεί το αντίθετο μιας και κανένα λαμόγιο που σέβεται τον εαυτό του δεν θα το ομολογήσει ποτέ πως του τα έχουν ακουμπήσει.. και ας χτυπιέται όσο θέλει για την δήθεν τιμιότητα του..  Αποδείξεις μπορεί λοιπόν να μην υπάρχουν αλλά στα κρεμμύδια δεν κάνει νιάου νιάου το κουνελάκι..

1 σχόλιο :

AvDarGOR είπε...

Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ μολις κατηγορησαν τον Ψαριανο για δωροδοκηθεντα...αμεσως προσετρεξε! να τον καλυψει..... μπεεεε μπεεεε
Ειναι πολλα τα λεφτα,Αρη...