ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

24/12/14

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ! ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!

Ο Μιχαλολιάκος, μετά τη δήλωση του Δήμα πως θα παραιτηθεί εάν εκλεγεί με ψήφους της ΧΑ, θα πρέπει άμεσα να δώσει γραμμή στους βουλευτές του να τον ψηφίσει τον Δήμα σύσσωμη η ΧΑ! Θα μπορούσε να βγει ο Μιχαλολιάκος και να πει πως ψηφίζουμε τον Δήμα για να τον δούμε να παραιτείται όπως υποσχέθηκε εάν τον ψηφίσουμε!!!

Είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να ξεφτιλιστεί όλο το σύστημα και θα δούμε εάν θα παραιτηθεί ο μαλάκας αυτός μετά. Σιγά που θα παραιτούνταν ο Δήμας. Αυτά τα λαμόγια τα ξέρουμε. Και την μάνα τους πουλάνε για μία καρέκλα και 35 χιλιάρικα το μήνα. Αλλά και να παραιτούνταν τελικά, πάλι θα έχουμε εκλογές και αυτός θα πάρει και το κρίμα της "ανωμαλίας" και του μπάχαλου στο λαιμό του μπροστά στα μάτια του Ελληνικοί λαού.... Η ΧΑ θα είναι σε κάθε περίπτωση λοιπόν ο μεγάλος κερδισμένος στα μάτια των Ελλήνων πολιτών. Μόνο να κερδίσει έχει. 

Φανταστείτε ότι ένας Υποψήφιος ΠτΔ δηλαδή λέει δημόσια και πριν από την εκλογή του, πως δεν σέβεται το Σύνταγμα και το εκλογικό σώμα που έστειλε στη Βουλή νόμιμα και με δημοκρατικές εκλογές ένα κόμμα στη Βουλή, κόμμα το οποίο δεν αρέσει στον... υποψήφιο ΠτΔ!!! Ωραίος ΠτΔ ε; Πολύ δημοκράτης μιλάμε!

Και εγώ πίστευα μέχρι προ ολίγου πως η ΧΑ θα πρέπει να κρατήσει τη γνωστή της σταθερή στάση και να μη ψηφίσει τον ΠτΔ, μέχρι που άκουσα όμως τον Δήμα να λέει πως θα παραιτηθεί εάν τον ψηφίσει η ΧΑ και τον συνεχάρησαν όλα τα τσοντοκόμματα του Αντισυνταγματικού και Ανθελληνικού τόξου! Αυτή είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία της ΧΑ να ξεφτιλίσει η ΧΑ τους ψευτοδημοκράτες αυτούς. Τους αξίζει λοιπόν μία τέτοια κίνηση ΜΑΤ από τη ΧΑ.

 Τέτοια ευκαιρία για να ξεφτιλίσει η ΧΑ όλο το σύστημα δεν θα υπάρξει ξανά και δεν πρέπει να χαθεί.


UPDATE: Kάποιοι μου καταλογίζουν πως η πρότασή μου αυτή είναι παγίδα για την ΧΑ και πως η ΧΑ δεν παίζει παιχνίδια. Απαντώ.

Πρώτα πρώτα το εάν βάζω παγίδες ή όχι αυτό το ξέρουν πολύ καλά αυτοί που συστηματικά παρακολουθούν το Υγρό Πυρ εδώ και χρόνια. 

Δεύτερον θα επαναλάβω πως αυτό δεν είναι παιχνίδι, είναι η μέγιστη ευκαιρία για εκδίκηση και για να τους ξεφτιλίσει η ΧΑ μία και έξω. Εδώ φαίνονται οι ξύπνιοι και οι κοιμισμένοι. Στην πολιτική πρέπει να είσαι ξύπνιος και να ξέρεις σκάκι ειδάλλως απλώς πεθαίνεις ως ήρωας της Ψειρούς. 

Και επιτέλους κάποτε θα πρέπει να βάλουν στην θέση τους αυτούς τους αλήτες που το παίζουν και δημοκράτες. Δεν μπορεί υποψήφιος ΠτΔ να βγαίνει και να λέει πως εάν τον εκλέξουν ψήφοι κάποιου κόμματος που αυτός δεν γουστάρει, τότε θα παραιτηθεί. Οι 500.000 Έλληνες που ψήφισαν την ΧΑ δηλαδή για τον αλήτη αυτόν τι είναι; Μιάσματα; Δεν πρέπει λαμβάνονται υπόψη από τη δημοκρατία τους; Θα πρέπει μήπως να εκτελεστούν;  Είναι δημοκράτες αυτοί που λένε με θράσος και ξεδιάντροπα πως δεν σέβονται το εκλογικό σώμα και θα παραμείνει αναπάντητο κι αυτό; 

Εγώ ως ψηφοφόρος της ΧΑ πάντως, αισθάνομαι βάναυσα προσβεβλημένος από τον αλήτη τον Δήμα που θέλει να γίνει και ΠτΔ. Η ΧΑ δεν θα πρέπει κάποτε έμπρακτα να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψη των ψηφοφόρων της; Οι προβλέψιμοι δεν έχουν μέλλον. Για να επιβιώσεις σε αυτή τη χούντα μόνο προβλέψιμος δεν πρέπει να είσαι και δυστυχώς ο Μιχαλολιάκος είναι τρομερά προβλέψιμος... 

Επιμένω πως πρέπει να πράξει αυτά που προτείνω και φυσικά να μη ντρέπεται εγωιστικά που δεν τα σκέφτηκαν αυτά ούτε ο ίδιος ούτε το επιτελείο του. Μέχρι τις 29 ας το σκεφτεί πολύ καλά λοιπόν. 
Και ο Κώστας Πλεύρης συμφωνεί μαζί μου. Αμφισβητεί κανείς πως ο Κώστας Πλεύρης έχει μυαλό;

UPDATE2 Μετά την δήλωση του Δήμα πως θα παραιτηθεί εάν ψηφιστεί από τη ΧΑ, τα πήρα στην κράνα και θεωρώ πως θα έπρεπε η ΧΑ να πράξει αυτά που προτείνω. Θα τους ξεφτίλιζε. Δυστυχώς όμως σκέφτομαι και πάλι πως η προπαγάνδα των ΜΜΕ, η φίμωση της ΧΑ και ο αποκλεισμός της, δεν θα βοηθούσε στο να μάθουν οι ψηφοφόροι της, τις εξηγήσεις που θα έδινε το κόμμα και ίσως οι περισσότεροι να το αντιλαμβάνονταν ως κωλοτούμπα. Δυστυχώς ελάχιστοι ενημερώνονται από το διαδίκτυο για να καταλάβουν... Πραγματικά πλέον δεν ξέρω τι να πω άλλο και ναι, σύμφωνα με τις παρούσες καταστάσεις και συνθήκες της χούντας που ζούμε, μάλλον είναι καλύτερα να κρατήσει η ΧΑ ως το τέλος τη σταθερή της στάση να μην ψηφίσει τον ΠτΔ. 

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις δίκιο ΙΜΑΤΖΙΝΕ.

Σκέφτεσαι εν θερμώ, και όποιος σκέφτεται εν θερμώ κάνει λάθη.

Δεν μπορεί να αλλάξει στάση τώρα η ΧΑ.

Αυτό θα ήταν μεγίστη κωλοτούμπα και θα ήταν εις βάρος της ΧΑ.

Δεν είναι δυνατόν να υπερφηφιστεί ο υποψήφιος του Προδότη Σαμαρά, για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο.

Το σύστημα είναι πλέον τόσο ξεφτιλισμένο στα μάτια της κοινής γνώμης, που σίγουρα ΔΕΝ περιμένει την Χρυσή Αυγή να το ξεφτιλίσει περισσότερο παίζοντας με την δική της αξιοπιστία.

Εσύ ο ίδιος γράφεις ότι αποκλείεται να παραιτηθεί ο Δήμας διότι δεν είναι μαλάκας να χάσει τα 35 χιλιάρικα το μήνα.

Αντιθέτως όμως, η ΧΑ θα ζημιωθεί ανεπανόρθωτα, καθώς όλοι θα πουν ότι πήρε ανταλλάγματα για να ψηφίσει Δήμα, τελικά είναι συστημική κλπ κλπ.

Όταν το σάπιο καθεστώς είναι ετοιμοθάνατο, οφείλεις να του δώσεις την χαριστική βολή και όχι να κάνεις επικοινωνιακά παιχνίδια.

Σου ξαναλέω λοιπόν : η ΧΑ θέλει εκλογές το συντομότερο, διότι είναι η μόνη που θα βγει κερδισμένη από αυτές.

Οι ψηφοφόροι της ΧΑ είναι αποφασισμένοι και δεν περιμένουν καλύτερη αντιμετώπιση από το σύστημα της διαφθοράς.

Η ΧΑ δικαιώνει τους ψηφοφόρους της όταν μένει σταθερή στην γραμμή της και όχι με πολιτικάντικους ελιγμούς.

Εγώ ως ψηφοφόρος της ΧΑ δεν νιώθω καθόλου προσβεβλημένος από τις δηλώσεις Δήμα. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, νιώθω δικαιωμένος που με ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο κοπάδι των προδοτών.

ΥΓ - Και ποιος μας λέει βρε ΙΜΑΤΖΙΝΕ ότι αυτές οι δηλώσεις Δήμα δεν έγιναν ΑΚΡΙΒΩΣ για να παρασύρουν την ΧΑ στην κίνηση που λες και να καταστρέψουν ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία της ;;

asepites είπε...

Αν και η περίπτωση αυτή έχει ολόιδια λογική με την παροιμία "έκοψε η αλεπού την ουρά της και ζήτησε και από τις άλλες να κόψουν τις δικές της γιατί είναι κάτι πολύ ωραίο και πρακτικό" ας κάνω κάποιες επισημάνσεις.

-- Κανένα μα κανένα κανάλι δεν ζήτησε τις απόψεις χρυσαυγιτών για αυτά τα καταγέλαστα που διακινούνται στα μμε παρόλο που η άποψη της χρυσής αυγής είναι και συνεχίζει να είναι κρυστάλινη και αντρίκια και καταγεγραμένη σε δελτία τύπου,ιστοτόπους, δηλώσεις αρχηγού και λοιπών στελεχών.
Άρα είναι προβοκάτσια 100% απελπισμένων νεοδημοκρατών.

-- Άντε και ψήφιζαν δήμα. Μετά πως θα μπορούσαν να αποδείξουν ότι έπεσαν θύματα σαμαρά-ντογιάκου με τις άδικες προφυλακίσεις όταν ούτως ή άλλως βγαίνουν σε 3 μήνες ε?
Θα λένε όλοι ότι συνενοήθηκαν με τη νδ και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Όταν μετά θα ζητάνε να γίνει η δίκη για να ξεφτελίσουν τελειωτικά το καθεστώς και η νδ δεν θα προβαίνει στη δίκη πως θα αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες οεο?

-- Η νδ αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάτω από το 19% που είχε πάρει το μάιο 2012. Αυτή η σανίδα σωτηρίας προς αυτήν πως θα ξεπλυθεί? Με τη λογική να τους "ξεφτελίσουμε με το να ψηφίσουμε δήμα"?

-- Μπαμ κάνει ότι προσπαθούν με απεγνωσμένες κινήσεις να τσιγκλήσουν τίποτε ανεξάρτητους ή ανελλ-δημαρ ότι να " η χρυσή αυγή μπορεί να ψηφίσει δήμα εσείς γιατί όχι?"
'Αρα η ΜΕΓΑΛΗ νίκη της χρυσής αυγής είναι πολύ πιό κοντά και από ότι φανταζόμασταν γιατί τέτοιες λογικές/κινήσεις/σκέψεις/τακτικές κάνουν μόνο οι απελπισμένοι, οι αποδεχόμενοι την τελειωτική τους ήττα.
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2015.
Ίσως και να δούμε άκομα μεγαλύτερες μάζες νεοδημοκρατών να φεύγουν οριστικά από τη νδ και η ίδια να πιάσει μονοψήφια ποσοστά.
ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΥΤΟ?

-- Βάλτε και το νέο κόμμα του Γ.Α.Π. που μπορεί(μάντης δεν είμαι) να φέρει σεισμικές αναταραχές όχι μόνο σε πασοκ, ποτάμι ή και λίγο συριζα αλλά και ακόμα και στη νδ.
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΌ?
Ποιός δεν θα ήθελε να το δει αυτό?

Υ.Γ. Μου θυμίζει την λογική κάποιων ΣυνΠ.Α.Ο.Κ.τσήδων μου που επειδή μας έβριζαν βούλγαροι κάποια σεβαστή μερίδα γαύρων, βάζελων, αεκτσήδων αυτοί λέγανε "και εμείς τότε να τραγούδαμε τον εθνικό ύμνο!"
Και όταν εμείς τους λέγαμε ότι κάτι αριστερά-κομμουνιστικά σκουπίδια του π.ο.κ. μας βρίζουν+άμυαλοι παπαγαλάκηδες γιατί έτσι μας έβριζε και ο βελουχιώτης τους(ελλάδα είναι μέχρι τη λαμία οι δηλώσεις του το 1944)
τότε καταλάβαιναν να μην αντιδρούν με το θυμικό τους.
Ίδιας λογικής περίπτωση είναι και αυτή.

Υ.Γ2. 3 μόνο κόμματα θεωρούνται 100% σίγουρα ότι θα μπούνε στη νέα βουλή(συριζα, νδ, χρυσή αυγή) και θα επανληφθεί το φαινόμενο του 19,1% των εκτός βουλής κομμάτων όπως το μάιο 2012.
ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕ-ΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.

-=IMAGINOS=- είπε...

H XA νομίζει πως ο Τσίπρας θα της φερθεί καλύτερα από το Σαμαρά... Αχ Βαχ.... Εντωμεταξύ κανείς σας δεν σκέφτεται αυτά που έγραψα. Επαναλαμβάνω λοιπόν

Και επιτέλους κάποτε θα πρέπει να βάλουν στην θέση τους αυτούς τους αλήτες που το παίζουν και δημοκράτες. Δεν μπορεί υποψήφιος ΠτΔ να βγαίνει και να λέει πως εάν τον εκλέξουν ψήφοι κάποιου κόμματος που αυτός δεν γουστάρει, τότε θα παραιτηθεί. Οι 500.000 Έλληνες που ψήφισαν την ΧΑ δηλαδή για τον αλήτη αυτόν τι είναι; Μιάσματα; Δεν πρέπει λαμβάνονται υπόψη από τη δημοκρατία τους; Θα πρέπει μήπως να εκτελεστούν; Είναι δημοκράτες αυτοί που λένε με θράσος και ξεδιάντροπα πως δεν σέβονται το εκλογικό σώμα και θα παραμείνει αναπάντητο κι αυτό;

Εγώ ως ψηφοφόρος της ΧΑ πάντως, αισθάνομαι βάναυσα προσβεβλημένος από τον αλήτη τον Δήμα που θέλει να γίνει και ΠτΔ. Η ΧΑ δεν θα πρέπει κάποτε έμπρακτα να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψη των ψηφοφόρων της

-=IMAGINOS=- είπε...

Και πόσο επιφανειακά αντιλαμβάνεστε τα πράγματα,.. Η μεγάλη επιτυχία της ΧΑ θα ήταν να έχει εκλέξει ΠτΔ η ίδια. Θα ξεφτίλιζε ανεπανόρθωτα το σύστημα το οποίο την κατηγορεί ως εγκληματική οργάνωση που θέλει να καταλύσει το Σύνταγμα και το Πολίτευμα όπως την κατηγορούν. Ποιος δικαστής θα έκανε δεκτή μία τέτοια κατηγορία όταν η ΧΑ θα είχε εκλέξει στην ουσία η ίδια ΠτΔ; Και πόσο θα κατάπιναν και θα άντεχαν όλοι οι άλλοι οι ψευτοδημοκράτες πως τελικά ο ΠτΔ εκλέχτηκε με "ναζιστικούς" ψήφους; Αχ βαχ να είχατε λίγο μυαλό. Η πολιτική θέλει μυαλό όχι γκάου.

asepites είπε...

Από τη μία έχεις άρθρο:
23/12/14
ΟΙ 180 ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ. ΜΗ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ.

και από την άλλη γράφεις:
Και ο Κώστας Πλεύρης συμφωνεί μαζί μου. Αμφισβητεί κανείς πως ο Κώστας Πλεύρης έχει μυαλό;

Είναι οι απόψεις σου, τις διαβάζουμε, απαντάμε και κάνουμε διάλογο-αντίλογο.
Αφού σύμφωνα με εσένα βρε imaginos θα βρεθούν οι 180 τι καθόμαστε και το συζητάμε και το κουράζουμε;
Γιατί οι απόψεις σου εδώ είναι εντελώς μα εντελώς αλληλοσυγκρουόμενες.Αν ισχύει η 1η δεν μπορεί με τίποτε να ισχύει η 2η και το αντίστροφο.

Ο Κ.Πλεύρης και μυαλό έχει, και πανέξυπνος είναι.Αυτό όμως δεν είναι επιχείρημα ότι όταν κάποιος είναι έξυπνος να συνεπάγεται ότι έχει δίκιο για τα πάντα.
Ίσα ίσα ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή το είπε ο εκ των μεγίστων εχθρών της χρυσής αυγής και των εθνικιστών γενικότερα ΕΜΕΝΑ μου διέλυσε κάθε αμφιβολία που μπορεί να είχα.

Υ.Γ. Αυτοί οι αλήτες που το παίζουν και δημοκράτες θα μπουν στη θέση τους με το να καταλήξει ΚΑΙ η νδ με θνησιγενή ποσοστά όπως του πασοκ, της δημαρ, των ανελλ, του λαος αλλά και του κκε.
Εκεί στο λίγο πάνω από το 3% στις σε ένα μήνα εκλογές και του χρόνου όλοι τους εκτός βουλής.
(Η νδ απλά θα έχει διψήφιο % και τίποτε παραπάνω)

tomb raider είπε...

ΙΜΑΤΖΙΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ.ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ,Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΟΤΙ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Η ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΙΩΣ ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ.Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗ ΣΚΑΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΙΔΕΣ ΤΟΥ ΞΥΡΙΖΑ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ.

tomb raider είπε...

ΙΜΑΤΖΙΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ.ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ,Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΟΤΙ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Η ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΙΩΣ ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ.Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗ ΣΚΑΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΙΔΕΣ ΤΟΥ ΞΥΡΙΖΑ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ιματζινε συμφωνω με το πρωτο σκελος της προτασης σου.
να βγει αμεσα,σημερα η εστω αυριο η χα και να πει /βρισκομαστε σε σοβαρο διλλημα/σκεφτομαστε να ψηφισουμε δημα για προεδρα της ξεφτιλοκρατιας αλλα η καρδια μας ειναι με γαβριηλ σακελαριδη της καροτικης αριστερας τον οποιον προτεινουμε εμεις ανεπιφυλακτα, ποιον απο τους 2 να ψηφισω καλε????
δηλαδη να τους κανει πλακα να τους ξεφτιλισει και να ακουγεται συνεχεια για τις υπολοιπες μερες αλλα μεχρι εκει.επουδενι δεν πρεπει να ψηφισει τον οποιον καραγκιοζη προτεινουν οι αλλοι

ναι στην πλακα και στη ξεφτιλα αλλα μεχρι εκει....
πες τους το