ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

26/12/14

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! Σταύρακας, πιο ηλίθιος πεθαίνεις...

Στις ψευτοσκοπήσεις το παρουσιάζουν ως τρίτο κόμμα αλλά ακόμα δεν έχω συναντήσει έναν άνθρωπο στο δρόμο, ούτε γνωρίζω κάποιον γνωστό, φίλο ή συγγενή μου που να δηλώνει οπαδός και ψηφοφόρος αυτής της μέγιστης Απάτης.Εσείς γνωρίζετε έστω και έναν οπαδό και ψηφοφόρο αυτού του "κόμματος;"

Εντωμεταξύ θα έχετε παρατηρήσει πως στις συγκεντρώσεις του ποταμίσιου Σταύρακα, αυτού του αστείου συστημικού λεχρίτη με το σακίδιο, ο οποίος και ηγείται του υποτιθέμενου  κόμματος, οι φωτορεπόρτερς κάμεραμεν και δημοσιογράφοι είναι απείρως περισσότεροι από τους υποτιθέμενους υποστηρικτές του κόμματος που παρακολουθούν τις συγκεντρώσεις αυτές. Δηλαδή ούτε ταξί δεν γεμίζουν...

Εντούτοις προσπαθούν να μας πείσουν οι ψευτοσκοπικές εταιρίες και το ίδιο το κράτος πως αυτό το απολύτως ανύπαρκτο κόμμα, είναι τρίτο αυτή τη στιγμή και πως στις Ευρωεκλογές πήρε και 6%!!!!! 

Μεγαλύτερη απάτη τα τελευταία χρόνια δεν υπήρξε και αυτό θα φανεί πολύ σύντομα.

Και κάτι που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι που πρόσφατα ο Χαικάλης κατηγόρησε δημόσια Το Ποτάμι πως τα παίρνει από παντού αλλά ο Ποταμίσιος Σταύρακας εκτός από κάτι αόριστες ασυναρτησίες και αερολογίες που ξεστόμισε ως απάντηση, δεν τόλμησε να τον μηνύσει.... Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη;

Δεν υπάρχουν σχόλια :