ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

29/12/14

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ;

Όλα τα έχουμε ακούσει εκτός από το πλέον πιθανό και ρεαλιστικό. Το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας δηλαδή. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Προσέξτε.:

Η φωτιά άρπαξε ακριβώς στα μισά της διαδρομής, δηλαδή το πλοίο βρισκόταν στο μέγιστο της απόστασης του από κάθε στεριά και μάλιστα μέσα στη μαύρη νύχτα στις 4 η ώρα πρωινή όπου και σε πιάνει και ο βαθύτερος ύπνος. Ο δε καιρός ήταν θυελλώδης μέχρι και 10 μποφόρ. Δηλαδή δύσκολη έως αδύνατη η επιχείρηση διάσωσης.. Το δε φορτίο του πλοίου ήταν κατά βάσει ελαιόλαδο που αποστέλλεται από την Ελλάδα κατά χιλιάδες τόνους στην Ιταλία προς εμφιάλωση. Δηλαδή πολύ καλή ύλη για φωτιά...  Μη ξεχνάτε δε πως την επομένη, θα ψηφιζόταν ή όχι και πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα... 

Όλα αυτά μου λένε πως είναι πολύ δύσκολο να πρόκειται για τυχαία εμπλοκή συγκυριών και θεωρώ πιθανότερη την τρομοκρατική ενέργεια. Μη πω πως είμαι απολύτως σίγουρος μάλιστα πως πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια... Τι πιο εύκολο να τοποθετηθούν από το λιμάνι μία δύο εμπρηστικές βόμβες ωρολογιακές ή ενεργοποίησης μέσω sms κάτω από ένα βυτιοφόρο με λάδια για να γίνουν όλα μπουρλότο όπως και έγινε.. Οι τρομοκράτες δεν χρειάζεται να βρίσκονται καν μέσα στο πλοίο..

Τώρα ποιος κρύβεται από πίσω, τζιχαντιστές, μυστικές υπηρεσίες, οικονομικά συμφέροντα ή δεν ξέρω και γω ποιος άλλος, αυτό ας το βρουν οι Αρχές. Κατά 99% λοιπόν έχουμε τρομοκρατική ενέργεια και αφήνω έξω το 1% για να μη με πείτε και απόλυτο.. Δεν πιστεύω στην τύχη ούτε στην ατυχία, ούτε στις συγκυρίες ούτε στις κακές στιγμές και τους λάθος τόπους. Τα πάντα εξηγούνται πολύ πιο εύκολα και πιο ρεαλιστικά.

Αυτό όμως που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι πως δεν έχει ακουστεί από καμία Αρχή, ή δημοσιογραφική πηγή, είτε Ιταλική, είτε Ελληνική είτε Αλβανική, η φράση "ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης" και αυτό είναι ακόμα πιο ύποπτο...σε σημείο να επιβεβαιώνομαι στις υποψίες μου κατά 100%.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Το πιθανότερο σενάριο είναι οτι λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά στο γκαραζ για να ζεσταθούν και αυτή επεκτάθηκε.

Ανώνυμος είπε...

παντως οι ιταλικες αρχες ξεκινησαν ερευνα για τρομοκρατικο ενεργεια...