ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

23/12/14

Η μαλακία πάει σύννεφο! Μας τα γυρνάει πάλι ο Χαικάλης!!!! Κάθε μέρα και άλλο σενάριο; Μάλλον είναι όντως ψεκασμένοι οι Καμμένοι....

Μπορεί ο ίδιος να κατήγγειλε δημόσια απόπειρα δωροδοκίας του, αλλά στον εισαγγελέα υποστήριξε πως ο στόχος δεν ήταν ο χρηματισμός του, αλλά ο εκβιασμός του!!!!!


«Στη διάρκεια της συνάντησής μου, με τον κ. Αποστολόπουλο οι συνεργάτες του κ. Καμμένου, που μαγνητοσκοπούσαν τη συνάντηση, είδαν ένα ζευγάρι να κάθεται σε διπλανό τραπέζι και καταλάβαμε ότι ήταν άνθρωποι του συνομιλητή μου που κατέγραφαν κι αυτοί τη συνάντηση. Επειτα οι συνεργάτες του κ. Καμμένου με ενημέρωσαν ότι οι ίδιοι άνθρωποι είχαν βάλει jammer (αδρανοποιητή σήματος κινητών) στο σημείο», αναφέρει στην κατάθεσή του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Ετσι κατάλαβα ότι ο κ. Αποστολόπουλος δεν ήθελε να με δωροδοκήσει αλλά να με εκβιάσει, εμένα και τους ΑΝΕΛ, σαν αργυρώνητο προκειμένου να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ. Δήμα. Κι αφού δεν ήλθε στο ραντεβού και δεν μου έδωσε προσημειωμένα χαρτονομίσματα ήμουν σίγουρος. Είχαμε φοβηθεί με τον κ. Καμμένο ότι το προϊόν της μαγνητοσκόπησης στο ραντεβού στο ξενοδοχείο από εκείνο το ζευγάρι θα παρουσιαζόταν σε κάποια κυριακάτικη εφημερίδα. Γι αυτό και σπεύσαμε κι εμείς να παρουσιάσουμε την υπόθεση».

Όμως αυτά τα λέει μπροστά στις κάμερες ενώ στην κατάθεσή του ο κ. Χαϊκάλης δεν αναφέρει λέξη για το μυστηριώδες ζευγάρι που ανέφερε ότι τον παρακολουθούσε, ούτε για το πώς έγινε αντιληπτό ότι υπήρχε αδρανοποιητής κινητών και πού ήταν αυτός....!!!! Δεν μας τα λέει καθόλου καλά το άτομο...

 Ο Χαικάλης έχει γίνει έξπερτ στη μαλακία όπως δείχνουν τα πράγματα... Είναι τρομερά οδυνηρό να διαπιστώνει κανείς πως τελικά ο Φον Αντωνάκης σε αυτή την περίπτωση έχει δίκιο....


2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να διορθώσεις την ανάρτηση διότι πάνω λες ότι όσα είναι στα εισαγωγικά προέρχονται από την κατάθεση και μετά λες πως αυτά τα είπε στην τηλεόραση και δεν συμπεριλαμβάνονται στην κατάθεση.

Διόρθωσέ το διότι υπάρχει κάποια αντίφαση που θέτει σε αμφισβήτηση την αξιοπιστία σου.

Ανώνυμος είπε...

εδω εχεις απολυτο δικιο