ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

20/12/14

Σταθερό Δεκανίκι του Σαμαρά ο ΣΥΡΙΖΑ: Συμφώνησε να μην ασχοληθεί η Βουλή με την υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του Χαικάλη!.

Μόνο η Χρυσή Αυγή δια μέσω του βουλευτή της Κουκούτση, ζήτησε να παίξει στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής το επίμαχο DVD της δωροδοκίας Χαικάλη. 

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ το αρνήθηκαν επειδή λέει πρόκειται για προϊόν παράνομης οπτικοακουστικής υποκλοπής!!!! 

 Αντιγράφουμε σχετικώς από τα «Παραπολιτικά»:  «Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ και ΔΗΜ.ΑΡ συμφώνησαν ότι το DVD δεν πρέπει να προβληθεί στη Βουλή... Μόνοι που μειοψήφησαν ζητώντας να προβληθεί το DVD οι ΑΝ.ΕΛ, η Χρυσή Αυγή και ο ανεξάρτητος Πάρις Μουτσινάς

Εκδόθηκε σχετικά η παρακάτω ανακοίνωση από την Επιτροπή Δεοντολογίας:
 
"Η Επιτροπή Δεοντολογίας εκφράζει τη βαθιά ανησυχία της για όσα διαδραματίζονται αναφορικά με «απόπειρες δωροδοκίας» βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου. Τα φαινόμενα αυτά πλήττουν το κύρος του θεσμού και βάλλουν ευθέως κατά της Δημοκρατίας. Η Επιτροπή εκφράζει την πλήρη αποδοκιμασία της και καλεί τους Έλληνες βουλευτές να σεβαστούν το Κοινοβούλιο και τους συναδέλφους τους και να επιδείξουν τον αναγκαίο για την ιδιότητά τους και αυτοσεβασμό"». 

Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταστεί το απόλυτο δεκανίκι του Σαμαρά, στηρίζοντας σε κάθε περίπτωση ανάγκης την χούντα!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΙΣΜΈΝΑ ΒΟΔΙΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ;

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

τόσους προδότες ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έβλεπα μέσα στο ναό της δημοκρατίας...δυστυχώς ο ρους των ημερών τους αποκαλύπτει συνεχώς...

ρε ηλίθιε Έλληνα πότε θα ξυπνήσεις επιτέλους;...πότε;