ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

5/12/14

ΑΣ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΖΟΓΚΛΑΝΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ.

Και επιτέλους ας ξαναδούμε γιατί καταδικάστηκε ο ληστοσυμμορίτης αυτός ο Ρωμανός γιατί μάλλον τα ξεχνούν οι περισσότεροι. Αξιοσημείωτη είναι η περιγραφή των όπλων, τα οποία κατείχαν οι κατηγορούμενοι: επαναληπτική καραμπίνα τύπου Maverick, ένα πιστόλι τύπου Crvena Zastava και στον Βελβεντό μετέφεραν πολεμικά τουφέκια, αυτόματα πυροβόλα, πιστόλια περίστροφα, πολεμικό τύπου Καλάσνικοφ, υποπολυβόλο τύπου Scorpion, όπλο τύπου Beretta, χειροβομβίδες και πολλά άλλα. 

Τα όπλα αυτά μεταφέρονταν με κλεμμένο βαν με πλαστές πινακίδες με σκοπό τον εφοδιασμό της τρομοκρατικής ομάδας. Πέντε από τους έξι κατηγορουμένους περιγράφονται ως τα πρόσωπα τα οποία με καλυμμένα πρόσωπα και με σωματική βία εναντίον προσώπων (πελάτες της τράπεζας) αφαίρεσαν κινητά πράγματα και τους ανάγκασαν να τα παραδώσουν με την απειλή όπλων. 

Ετσι, την 1η Φεβρουαρίου 2013 οι Μιχαηλίδης και Ρωμανός έσπασαν με βαριοπούλα τον υαλοπίνακα δίπλα στην είσοδο της Αγροτικής και ο Μιχαηλίδης έχοντας προτεταμένη καραμπίνα (ο Ρωμανός κρατούσε Καλάσνικοφ) με απειλές κατά του διευθυντή και υπαλλήλων τους υποχρέωσαν επίσης να τους παραδώσουν τα χρήματα του ΑΤΜ ποσό 17.910 ευρώ αλλά και τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο - συνολικά το ποσό έφθασε τις 175.940 ευρώ! Λίγο μετά κατέφθασαν δυνάμεις της αστυνομίας όπου δέχτηκαν από την συμμορία καταιγισμό πυρών από τα αυτόματα πυροβόλα όπλα επί περίπου μισή ώρα!!!! 

Και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι να λένε πως αυτός ο ληστοσυμμορίτης πρέπει να τον τρέχει το κράτος κάθε μέρα στη σχολή του κώλου που πέρασε δήθεν για να σπουδάσει και όχι για να το σκάσει να βρει τον Ξηρό και τον Σακκά να συνεχίσουν το "έργο" τους! Θα απασχολείται δηλαδή καθημερινά ολόκληρη η αστυνο9μική διεύθυνση Αθηνών για να μας δουλεύουν οι ληστοσυμμορίτες! Έλεος ΕΛΕΟΣ! 

 Δηλαδή αν περνούσε σε καμιά πιό σοβαρή Σχολή π.χ ιχθυοκαλλιέργειας Μεσολογγίου θα τον πηγαινοέφερναν κάθε μέρα στο Μεσολόγγι για να παρακολουθεί τα μαθήματά του ; Έχουμε κουραστεί εμείς οι απλοί άνθρωποι να ασχολούμαστε κάθε μέρα με τους αναρχοκομμουνιστικούς φιλοσοφικούς προβληματισμούς των κατοίκων του Κολωνακίου και των βορείων προαστίων. Νομίζετε πως είμαστε ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουμε πως όλη αυτή η κίνηση είναι μεθοδευμένη για να του δοθεί η ευκαιρία να συναντήσει τον Ξηρό και τον Σακκά; Mόνο τα μίντια και οι πολιτικοί ασχολούνται με αυτή τη μαλακία, στο μυαλό των υπόλοιπων απλών πολιτών είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να γίνει.

Μάλιστα σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα του πλανήτη, θα είχαν χώσει στη φυλακή και τους γονείς του για παράληψη εποπτείας του γιου τους και πιθανόν για συνέργεια διότι δεν είναι δυνατόν ο σπόρος να κατέχει και να γνωρίζει και το χειρισμό πολεμικού υλικού τέτοιου είδους μάλιστα! Ποιος ή ποιοι τον καθοδήγησαν και τον εκπαίδευσαν; Οι γονείς του θα έπρεπε να έχουν λογοδοτήσει από την πρώτη στιγμή και όχι να μου βγάζουν επαναστατικά φιρμάνια. Αλλά αυτά μόνο σε σοβαρές χώρες, εντώ Ελλαδιστάν χύμα στο κύμα...

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα του κόσμου το εν λόγω κωλόπαιδο των Βορείων Προαστείων θα είχε εκτελεστεί επί τόπου από την αστυνομία.

Βλέπεις τι γίνεται στην Αμερική ;;

Εδώ ξάπλωσαν επί τόπου τον 12χρονο αραπάκο μόνο και μόνο επειδή δεν κατέβασε το ψεύτικο όπλο του, και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Στο Ελλαδιστάν όμως είμαστε υποχρεωμένοι να ασχολούμαστε με τα - υποτιθέμενα - δικαιώματα ενός τσόγλανου, που από τύχη δεν έστειλε ανθρώπους στον άλλο κόσμο.

Ζήτω το αναρχοκομμουνιστικό ελλαδιστάν, η χώρα της μαλακίας !!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!!

Μόνο στο ΥΓΡΟ ΠΥΡ οι διάλογοι Ρωμανού - Μιχαηλίδη πριν και μετά την σύλληψή τους !!!

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ :

Ρωμανός : Ή είμαστε αντιεξουσιαστές τρομοκράτες ή δεν είμαστε....Τι είμαστε, τίποτα φλώροι ;;; Και ληστείες θα κάνουμε, και φυλακή θα πάμε για τις ιδέες μας !!

Μιχαηλίδης : ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ! ΜΕΣΑ !!!

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ :

Μαμάαααααααααααααααααααααααααα !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς έχουμε το χιούμορ μας.συγχαρητήρια στον αρθρογράφο και στους σχολιαστές στο τέλος παλι νικητές θα μαστε