ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

16/12/14

Η ξεφτίλα της ψοφοδεξιάς του Σαμαρά! Απελευθερώνουν τον ληστοσυμμορίτη Ρωμανό και το αποκρύπτουν από την κοινή γνώμη!!!!

Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!


 Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να καταλάβει ότι όλα ήταν ένα θέατρο για να τον αφήσουν ελεύθερο, ήταν όλοι στο κόλπο και περισσότερο η κυβέρνηση.. 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!
Στο 2:32 και μετά, ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΡΩΜΑΝΟΥ! Το ομολογεί ξεκάθαρα ο "Ειδικός σύμβουλος διαχείρισης κινδύνου της κυβέρνησης της ψοφοδεξιάς του Σαμαρά". 

Απελευθερώνουν τον Ρωμανό ο οποίος θα πάει σπιτάκι του με τη μανούλα του. Θα βρίσκεται δηλαδή σε "ελεύθερη διαβίωση στο σπίτι του" όπως λέει επί λέξει ο σύμβουλος!!!! 

Και προσθέτει πως το κράτος γλιτώνει πάρα πολλά χρήματα  με τα βραχιολάκια γιατί λέει δεν χρειάζεται να φυλάσσονται οι κρατούμενοι αυτοί, (για το κόστος των βραχιολακίων και ολόκληρου του κέντρου ελέγχου, των συστημάτων και των ελεγκτών που θα απασχολούνται εκεί δε λέει τσιμουδιά), θα υπάρξει επίσης λέει αποσυμφόρηση των φυλακών, (δηλαδή όλοι οι ληστές, οι βιαστές, οι έμποροι ναρκωτικών και οι φονιάδες θα κυκλοφορούν ελεύθεροι για να αποσυμφορηθούν οι φυλακές!!!!) και είναι έτσι και καλύτερη η επανένταξη των κρατουμένων στην Κοινωνία!!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΩΤΩ. 
Αφού τα βραχιολάκια κοστίζουν λιγότερο από τη φύλαξη, αφού αποσυμφορίζονται έτσι οι φυλακές και αφού οι κρατούμενοι επανεντάσσονται ευκολότερα έτσι στην κοινωνία, τότε γιατί έχουν χώσει τους χρυσαυγίτες στις φυλακές και μάλιστα χωρίς δίκη (ο Ρωμανός έχει καταδικαστεί) και γιατί τόσο καιρό δεν σκέφτηκαν να εφαρμόσουν αυτό το "πολιτισμένο και σύγχρονο" σύστημα με τα βραχιολάκια  με την ελεύθερη διαβίωση στο σπίτι, πριν από ενάμισι χρόνο και για τον αρχηγό της ΧΑ και τους βουλευτές της οι οποίοι μάλιστα έχουν το τεκμήριο αθωότητας και δεν έχουν ακόμα καν δικαστεί πρωτόδικα, σε αντίθεση με το ληστοσυμμορίτη Ρωμανό;

Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.    

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=DksDRP-jzoI