ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/12/14

ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΗΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ...


Πιο μαλάκας πεθαίνεις..... Δεν έχει δει λέει καταδίκη για το Ρωμανό ενώ και οι πέτρες ξέρουν πως έχει φάει 16 χρόνια, νομίζει πως έχουμε ακόμα τον Ρουπακιώτη υπουργό Δικαιοσύνης και υπάρχει λέει και το Skype για να κάνει μαθήματα ο ληστοσυμμορίτης όταν ο ίδιος τα έχει ξεκόψει αυτά και θέλει μόνο άδεια για να πάει να βρει τον Ξηρό και τον Σακκά... Παιδιά όντως εάν κυβερνήσει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταστραφεί το σύμπαν ολόκληρο. Δεν υπάρχουν πιο μαλάκες από αυτούς και τους κρητικούς που από πασόκοι λαμόγια τώρα πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσουν τις μάσες τους εκεί και ψηφίζουν τέτοιους τελικού σταδίου μαλάκες..

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις...Αυτός ο ΣΥΡΙΖΟμακάκας δεν είναι ίδιος με τον ΒΕΓΓΟ στην ταινία "Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι" ;;;

Η πιο θε'ι'κή σκηνή της εν λόγω ταινίας είναι εκεί που ο απεργός πείνας Βέγγος εισβάλλει στο απέναντι πατσατζίδικο !!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!

ΥΓ - Θα διαφωνήσω μαζί σου ΙΜΑΤΖΙΝΕ στο εξής :

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΠΕΙ να κυβερνήσει την Ελλάδα, έστω και για 6 μήνες !

ΠΡΩΤΟΝ, διότι έχουμε να ρίξουμε ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ με τις κωλοτούμπες, τις μαλακίες και τις παλινωδίες τους.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, διότι έτσι θα απομυθοποιηθεί επιτέλους η λεγόμενη "αριστερά" στην Ελλάδα που εδώ και 60 χρόνια κλαίγεται ότι δεν της δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να κυβερνήσει.

Όταν ο λαός δει επιτέλους τι εστί αριστερά, ο δρόμος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την εξουσία θα έχει ανοίξει.

Και μην ανησυχείς για το ενδεχόμενο να καταστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ την Ελλάδα...Δεν πρόκειται να κάνει κάτι χειρότερο από αυτά που ήδη έκαναν οι Σαμαροβενιζέλοι.

Το ΙΔΑΝΙΚΟ σενάριο βεβαίως θα ήταν μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ, ώστε να γίνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ντε φάκτο αξιωματική αντιπολίτευση και να έρθει στην εξουσία γρηγορότερα.