ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

3/12/14

ΠΕΡΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΔΙΟΥ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙ ΡΩΜΑΝΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ..

Αχ, έπρεπε και εγώ στα 14 μου να πετώ μπουκάλια στα περιπολικά και στα 17 μου να κυκλοφορώ με καλάσνικοφ και να ληστεύω τράπεζες για κάνα χασισάκι και μπουρδελάκι και ας ήμουν γόνος χλιδάτων οικογενειών των βορείων προαστίων .. Και αν με έπιαναν θα τους έλεγα πως πρέπει να με αφήσουν να σπουδάσω γιατί αν και αναρχικός αναγνωρίζω τη δημόσια παιδεία της κρατικής εξουσίας και τη δικαιούμαι. Εξάλλου τον σωστό νεολαίο όλοι θα τον ξεχάσουν, τον μαλάκα ουδείς... Κρίμα κρίμα κρίμα που υπήρξα ένας σωστός νεολαίος!

Κάποιοι λένε πως είναι λογικό να μετακινηθούν οι "τεκτονικές πλάκες" της ψυχοσύνθεσης και των ισορροπιών ενός έφηβου τη στιγμή που στα χέρια του ξεψυχά ο συνομήλικος φίλος του από έναν ένστολο..Μάλιστα..

 Σύμφωνα με αυτή τη λογική ο 15χρονος γιος του κρεοπώλη μου τον οποίον ένα πρωινό τρεις αλβανοί τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ πριν από 3 χρόνια για να του ληστέψουν τα χρήματα που είχε πάνω του για αγορά εμπορεύματος, καλά θα έκανε να αρπάξει ένα καλάσνικοφ και να μην αφήσει αλβανό για αλβανό στο δρόμο έτσι; Αυτοί οι κάποιοι δεν σκέφτονται καν πως ένα τέτοιο τσογλάνι θα μπορούσε να  εκτελέσει την κόρη τους ή εκείνους τους ίδιους με το καλάσνικοφ σε μία συμπλοκή μέσα σε μία τράπεζα ή έξω από αυτή ως περαστικούς... 

Και το αναρχοναζί τσογλάνι θέλει τώρα τάχα και να σπουδάσει  και αυτό δεν είναι δικαιολογία για να το σκάσει όπως και σίγουρα θα πράξει εάν του δώσουν άδεια. Όποιος νεολαίος θέλει να σπουδάσει, διαβάζει, δεν κάνει ληστείες με καλάσνικοφ. Εξάλλου έχει φάει μόλις 15 χρόνια φυλακή πρωτόδικα που σημαίνει πως σε 3 χρόνια από τώρα το πολύ, θα είναι έξω. Ας πάει να σπουδάσει τότε. 

Όποιος πολιτικός ή δικαστικός λειτουργός υποχωρήσει στις πιέσεις, τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία των αναρχοναζί και δώσει τελικά άδεια στο κατακάθι αυτό, να ξέρει εκ των προτέρων πως θα αναλάβει και την ευθύνη για το νέο αίμα αθώων που θα χυθεί μετά εξ αιτίας του και θα λογοδοτήσει με παραδειγματική τιμωρία όταν έλθει η ώρα.

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάποιος τελεί τέτοιου είδους αδικήματα (για εμένα εγκλήματα), αυτόματα πρέπει να του αφαιρούνται και όλα αυτά τα αγαθά ή πολυτέλειες ή δικαιώματα που όλοι εμείς για να τα γευτούμε δεν πήραμε κανένα καλάσνικωφ ανά χείρας ούτε ληστεία κάναμε ούτε το κράτος κλέψαμε. ΔΡΑΣΗ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Είναι ο νόμος της φύσης! Και όχι νόμος του κράτους! Οπότε προς όλους τους αναρχομπετόβλακες, ας σεβαστούν την ΦΥΣΗ που τόσο πολύ τη θέλουν στη ζωή τους!!! THAT'S LIFE!

AvDarGOR είπε...

το κατα Στεφανο Χιο,ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ¨μη χειρον βελτιστον! να ελθει ο Τσιπρας στην εξουσιαν!..." μπεεεε μπεεε

Ανώνυμος είπε...

Θα το ξαναπώ Imagine:
Το ''αναρχοναζί''είναι άστοχος χαρακτηρισμός...δεν φταίνε για όλα οι ναζί και για τις πράξεις των μπολσεβίκων...το σωστό είναι ΑΝΑΡΧΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ.