ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

1/12/14

ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ;

Οι λαθραίοι έρχονται κατά χιλιάδες κάθε μέρα και μάλιστα απαιτούν κιόλας! Τι απαιτούν; Ταξιδιωτικά λέει έγγραφα για να πάνε σε άλλες χώρες της Ευρώπης! Τι σημαίνει ταξιδιωτικά έγγραφα; Ελληνική ταυτότητα και πολιτογράφηση σημαίνει ώστε να μπορούν να ταξιδέψουν ελεύθερα στην Ε.Ε. ως Έλληνες!!!!! Και υπάρχουν γελοίοι που υποστηρίζουν μάλιστα πως πρέπει το Ελληνικό κράτος να παραχωρήσει χαρτιά νομιμοποίησης ώστε να ταξιδέψουν οι λαθραίοι στην Ευρώπη!

Πρώτα πρώτα οι λαθραίοι απαιτούν κάτι το οποίο εάν και εφόσον ήταν όντως Σύριοι και προερχόμενοι από όντως πολεμικές περιοχές, θα έπρεπε οι ίδιοι να είχαν μαζί τους τα χαρτιά τους ώστε αυτομάτως θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως πρόσφυγες. Από τη στιγμή που αυτοί καταστρέφουν τα χαρτιά τους και έρχονται χωρίς αυτά στην χώρα μας, το να απαιτούν να αναγνωριστούν για κάτι που δεν είναι και δεν μπορεί να αποδειχθεί, είναι τουλάχιστον θράσος και καθαρό δούλεμα. 

Σε ότι αφορά τώρα την απίστευτη γελοιότητα να ζητούν κάποιοι επαγγελματίες "φιλάνθρωποι" ειδικά της αριστεράς, να παραχωρηθούν χαρτιά και νομιμοποίηση των λαθραίων αυτών ώστε να μπορούν αυτοί να ταξιδέψουν ελεύθερα σε άλλες χώρες της Ε.Ε. , το μόνο που θα έχει ως αποτέλεσμα θα είναι οι χώρες της Ε.Ε. να απαγορεύσουν και στους Έλληνες να ταξιδεύουν ελεύθερα και να παραμένουν σε χώρες της Συνθήκης Σέγκεν γιατί κάτι τέτοιο αποτελεί παραβίαση των κανόνων της Συνθήκης, δηλαδή να παρουσιάζει ένα κράτος μέλος της ΕΈ κάποιους λαθραίους ως πολίτες του κράτους αυτού.  Έτσι με μία τέτοια κίνηση, απλά θα εκδιωχθεί η Ελλάδα από την Συνθήκη Σέγκεν, θα χρειάζεται Visa για να ταξιδέψει Έλληνας στην Ευρώπη και οι φοιτητές και εργαζόμενοι Έλληνες σε χώρες της Ευρώπης, θα απελαθούν πάραυτα ή θα πρέπει να αποκτήσουν άδεια παραμονής ανανεώσιμη κάθε 3 μήνες με πολύ αυστηρούς όρους όπως ισχύει για τους πολίτες εκτός Σέγκεν. 

Σας αρέσουν αυτά γελοίοι; Δώστε τότε χαρτιά στους λαθραίους. 

Η μόνη λύση είναι, φύλαξη των Συνόρων από το Στρατό με σφαίρες, (γιαυτό υπάρχει ο στρατός και τον πληρώνουμε ώστε να υπερασπίζεται τα σύνορα από εισβολείς κάθε είδους, ειδάλλως να καταργηθεί ο στρατός αφού τον θέλουν άχρηστο, να γλιτώσουμε και το κόστος αυτού), θανατική ποινή για τους λαθροδιακινητές και όσοι λαθραίοι τελικά συλλαμβάνονται εντός συνόρων να καταλήγουν στην πρεσβεία των ΗΠΑ και Βρετανίας, Γαλλίας, Γερμανίας κλπ με την υποχρέωση να τους προωθήσουν στις χώρες αυτές μιας και αυτές οι χώρες είναι οι αποκλειστικές υπεύθυνες για τους πολέμους στη Μέση Ανατολή, Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν και βόρεια Αφρική και αυτές οι χώρες δημιούργησαν και εκπαίδευσαν  τους Μπιν Λάντεν Ταλιμπάν και τους Τζιχαντιστές. Εάν θέλουμε να γίνουμε επιτέλους μία σοβαρή χώρα, αυτό θα πρέπει να πράξουμε άμεσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :