ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

23/12/14

ΟΙ 180 ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ. ΜΗ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ.

Δεν με ενδιαφέρει πως θα δικαιολογήσουν τις κωλοτούμπες τους πάντως οι 180 θα βρεθούν με τον ένα ή το άλλο τρόπο όπως πχ αλλαγή στο πρόσωπο του υποψηφίου ΠτΔ. Δεν πρόκειται να πάμε σε εκλογές γιατί απλά δεν θέλει να κυβερνήσει ο Τσίπρας ακόμα. Γνωρίζει πολύ καλά πως άν κυβερνήσει τώρα, θα φάει και το περισσότερο ξύλο και δεν το θέλει φυσικά, μάλιστα κάτι τέτοιο θα αποτελούσε και την απόλυτη απομυθοποίηση και κατάρρευση της αριστεράς που θα οδηγούσε σε λίγο την Χρυσή Αυγή στην Εξουσία κάτι που δεν το θέλει το Σύστημα.... Τα έχει συμφωνήσει αυτά ο Αντωνάκης με τον Τσίπρα και το Μασονικό - Σιωνιστικό Σύστημα που κυβερνά την Ελλάδα εδώ και εκατονταετίες. Εξάλλου το σχέδιο είναι να συγκυβερνήσουν και έτσι θα γίνει σε κάνα χρόνο. Οπότε στην τρίτη ψηφοφορία θα δείτε ξαφνικά και όλως τυχαίως μερικοί συριζαίοι να "αποστασιοποιούνται" τάχα από την κομματική γραμμή και να ψηφίζουν ΠτΔ... Έχω το κληρονομικό χάρισμα μιλάμε... και εδώ είμαστε. 

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

και εγώ έτσι πιστεύω, θα βρεθούν μερικοί άγνωστοι βουλευτές που θα θέλουν τον μισθό για άλλους 18 μήνες και θα πάρουν και τα λεφτά τού χαϊκάλη.

το "ναι θα εκλεγεί πρόεδρος" στο στοίχημα έχει απόδοση 3.05 αυτήν την στιγμή, λες να παίξουμε 100 ευρώ;

Ανώνυμος είπε...

Ίδωμεν Κυριακή κοντή γιορτή!