ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

17/12/14

Στην τρίτη ψηφοφορία θα βρεθούν "όλως τυχαίως" οι 180 και να το θυμάστε αυτό.

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη και πάνω από όλα η τσέπη και η καρέκλα. Εξάλλου μιλάμε καθαρά για στημένο παιχνίδι. Η Δημάρ δεν βλέπει Βουλή σε ένα ενδεχόμενο εκλογών όπως πολύ πιθανόν και οι Καμμένοι. Πάνω από 25 βουλευτές από τα κόμματα αυτά καθώς και οι ανεξαρτητοποιημένοι, θα χάσουν και την καρέκλα και τα 8 χιλιάρικα το μήνα για τους επόμενους 18 μήνες μέχρι τις κανονικές εκλογές και δεν υπολογίζω και τα συντάξιμα βουλευτικά χρόνια.... Οι περισσότεροι από αυτούς λοιπόν στις 29 Δεκεμβρίου θα πράξουν το καθήκον της τσέπης τους ως γνήσιοι Εθνοπατέρες νεογενίτσαροι και θα συμπληρώσουν άνετα τις 180 ψήφους... Και ξεχνάτε και το σπουδαιότερο. Ο Τσίπρας δεν γουστάρει να κυβερνήσει και ας σκούζει για ξεκάρφωμα... Τον έχω για μαλάκα αλλά δεν είναι και τόσο μαλάκας ώστε να θέλει να κυβερνήσει αυτή τη στιγμή ώστε να φάει τελικά αυτός το περισσότερο ξύλο... Εδώ είμαστε.

2 σχόλια :

Agisilaos είπε...

Έτσι ακριβώς.Το παιχνίδι σικέ κι ο διαιτητής πιασμάν...

Ανώνυμος είπε...

Χμμμ....Δεν είμαι και τόσο σίγουρος γι'αυτό.

Είναι πολύ πιθανόν ότι οι Αμερικάνοι θέλουν να τελειώνουν με τον Σαμαρά - που τον θεωρούν καμμένο χαρτί - και να φέρουν τον Alexis στην εξουσία.

Τα Αμερικανάκια είναι ειδήμονες στο να πετάνε τις στιμμένες λεμονόκουπες - πολιτικούς όταν δεν "τραβάνε" άλλο πλέον.

Το ίδιο έγινε με τον Καραμανλή το 2009, ο οποίος πέταξε την καυτή πατάτα στον Παπανδρέου, έριξε μια κλανιά ανακούφισης και τώρα περνάει ζωή και κότα στη Ραφήνα.

Προσωπικά πιστεύω - και ελπίζω - ότι ο Σαμαράς τελειώνει εδώ.

Θέλω κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για απίστευτες κωλοτούμπες, απομυθοποίηση της αριστεράς και έλευση της ΧΑ στην εξουσία.