ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

24/11/14

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ!

Πολύ περιέργως και υπόπτως η ΕΛΑΣ και η Εισαγγελία δεν έχουν ακόμα δημοσιεύσει την φωτογραφία του Αλβανού που γάζωσε την καφετέρια στο Μικρολίμανο με καλάσνικοφ. Προφανώς κάτι συμβαίνει με τον άκρως επικίνδυνο αυτό κατσαπλιά τον οποίο και δεν θέλουν να συλλάβουν. Ίσως γιατί φέρει τατουάζ με τον Τσε Γκεβάρα στο μπράτσο του και μπορεί να κάψει κάποιους στην αριστερά και τον αντιεξουσιαστικό χώρο, ίσως γιατί εμπλέκεται στη δολοφονία των παιδιών της Χρυσής Αυγής και η σύλληψη του δεν βολεύει το Σύστημα, δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει αλλά πάντως είναι πολύ ύποπτο και περίεργο να μην έχει δημοσιευτεί ακόμα επίσημα από την ΕΛΑΣ η φωτογραφία και τα στοιχεία του Αλβανού τον οποίον και γνωρίζουν πολύ καλά και είναι άξιον επίσης απορίας πως κυκλοφορούσε ελεύθερος και ούτε καν τον είχαν απελάσει ενώ έχει καταδικαστεί για σωρεία κλοπών, ληστειών και δολοφονικών επιθέσεων ενώ είναι και ύποπτος τετελεσμένων δολοφονιών!!! 
Αυτή είναι η πρόσφατη φωτογραφία του κατσαπλιά.
Το όνομά του είναι Βάκο Αρμπέρ (Bako Arber) και είναι Αλβανός υπήκοος, ηλικίας 31 ετών. Θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος, καθώς -όπως αναφέρεται- δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να σκοτώσει, ενώ είναι σεσημασμένος και έχει εμπλακεί και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

Και κάποτε θα πρέπει να δούμε και το ζήτημα των χιλιάδων καλάσνικοφ στην χώρα μας. Δεν είναι δυνατόν σε ευρωπαική πρωτεύουσα τα καλάσνικοφ να τα βρίσκεις μέχρι και στα περίπτερα και κάθε δύο μέρες να έχουμε ειδήσεις για εγκληματικές ενέργειες με τέτοια πολεμικά όπλα. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης και όχι μόνο, σε κάθε περίπτωση με καλάσνικοφ, θα αναλάμβαναν οι ειδικές δυνάμεις του στρατού, θα έβγαιναν τανκς στο δρόμο και θα σηκώνονταν ελικόπτερα  μέχρι να συλληφθεί ο δράστης. Εδώ στο Ελλαδιστάν φυσικά, όλα είναι χύμα, οι κατσαπλιάδες το σκάνε ακόμα και πεζοί χωρίς να συλλαμβάνονται ποτέ και ο καθένας από δαύτους μπορεί να κυκλοφορεί με ένα καλάσνικοφ αφού και ο νόμος περί οπλοκατοχής και οπλοφορίας και δη με πολεμικά είναι πραγματικά γελοίος και δεν τιμωρεί παραδειγματικά αλλά λειτουργεί σε όλους αυτούς τους κατσαπλιάδες ως αρωγός στο έργο τους.... 

Να αφήσουν λοιπόν κατά μέρος τις "ρατσιστικές" φοβίες και να αρχίσουν οι Αρχές αμέσως να ψάχνουν κάθε σπίτι αλβανών, γεωργιανών κλπ στην Ελλάδα. Είναι απολύτως βέβαιον και γνωστόν πως ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ οι αλβανοί γεωργιανοί κλπ, κρύβουν κάπου και από ένα τουλάχιστον καλάσνικοφ ή ένα πιστόλι...... ή θα γίνουμε επιτέλους ένα σοβαρό Κράτος ή θα θρηνούμε διαρκώς χαμένες αθώες ζωές πολιτών στο βωμό της ξενολαγνικότητας, του "αντιρατσισμού", του διεθνισμού και πολυπολιτισμού... Διαλέξτε και πάρτε, δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :