ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

17/11/14

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ..!!!!!!

Οι Δικαστές υπέστησαν πραγματικά τις μεγαλύτερες μειώσεις στους μισθούς και συντάξεις τους από κάθε άλλο κλάδο. Πάνω από 65% είναι οι μειώσεις ενώ οι βουλευτές που είναι ισότιμοι κατά Σύνταγμα με τους Δικαστές δεν υπέστησαν καμία μείωση ενώ απολαμβάνουν και 75% αφορολόγητο σε αντίθεση με τους δικαστές που φορολογούνται από το πρώτο ευρώ όπως όλοι οι πολίτες!  Με απόφαση λοιπόν του ΣτΕ η κυβέρνηση Σαμαρά οφείλει να επιστρέψει ένα μικρό μέρος των όσων περικόπηκαν παρανόμως και αντισυνταγματικά από τους μισθούς των Δικαστών και συγκεκριμένα από τον Αύγουστο του 2012 αλλά ο Σαμαράς δεν συμμορφώνεται με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου και θα επιστρέψει τα ποσά μόνο στους ενστόλους και αυτά κουτσουρεμένα κατά 50% και σε βάθος χρόνου... ενώ η απόφαση του ΣτΕ ορίζει άμεση εφαρμογή της απόφασης και για ολόκληρο το ποσό. Η δικαιολογία της Κυβέρνησης πως λεφτά δεν υπάρχουν δεν στέκει διότι οι βουλευτές δεν υπέστησαν τις ίδιες μειώσεις με τους δικαστές και απολαμβάνουν και το 75% αφορολόγητο στα εισοδήματά τους. Λεφτά συνεπώς υπάρχουν αλλά τα θέλουν οι κυβερνώντες μόνο για την πάρτη τους.

Οι Δικαστές λοιπόν προειδοποίησαν την προπροηγούμενη εβδομάδα πως εάν η κυβέρνηση του Σαμαρά δεν σεβαστεί τις αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων τότε θα τους βρει μπροστά του... Τι εννοούσαν με αυτό; Είναι απλό. Θα τον εκδικηθούν με αυτό τον τρόπο που θα τον πονέσει περισσότερο και αυτός ο τρόπος είναι η Αθώωση της Χρυσής Αυγής που αυτό θα σημάνει και το οριστικό τέλος του Σαμαρά και ολόκληρου του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Αυτό σκέπτονται πλέον να πράξουν οι Δικαστές και η αρχή έγινε με κάτι το οποίο όλα τα ΜΜΕ έκαναν γαργάρα... Την πανηγυρική αθώωση προχθές του Μπαρμπαρούση και όλων των χρυσαυγιτών που διώκονταν για την "εισβολή στην λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου...

Η συγκεκριμένη υπόθεση, που αποτελεί μέρος της περιβόητης δικογραφίας για την «εγκληματική οργάνωση», αποδεικνύει την σαθρότητα του κατηγορητηρίου εναντίον του Αρχηγού, των Βουλευτών και των Στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι βρίσκονται στην φυλακή «με εντολή Σαμαρά» και λόγω της δράσεως του γνωστού «περιβάλλοντος Μπάμπη».

Δηλώσεις του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπαρμπαρούση

Την είδηση φυσικά για την αθώωση του Κώστα Μπαρμπαρούση και των υπόλοιπων Χρυσαυγιτών ΔΕΝ πρόβαλε κανένα ελεγχόμενο υπερχρεωμένο τσοντόκαναλο σε αντίθεση με τα ψευδή και συκοφαντικά ρεπορτάζ που έδειχναν τότε επί μήνες συνεχόμενους....!
Και όπως βλέπετε μόνο άδειες κούτες κλωτσούσαν και όχι πάγκους όπως λέγανε τα τσοντοκάναλα...γιαυτό και αθωώθηκαν...

Το σίγουρο είναι πάντως πως δεν είναι τυχαία η αθώωση αυτή. Οι δικαστές δεν θα κάνουν το χατίρι του Σαμαρά, του Δένδια και του Αθανασίου και θα δικάσουν την ΧΑ αμερόληπτα και όχι καθ' υπόδειξη της Κυβέρνησης. Αυτό θα το έπρατταν έτσι και αλλιώς αλλά τώρα με την κόντρα των Δικαστών με την Κυβέρνηση, ένας λόγος παραπάνω....

ΜΑΛΙΣΤΑ μη σας κάνει εντύπωση τώρα τον Ιανουάριο που έρχεται, εάν δείτε να είναι απαλλακτική η απόφαση του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών που θα αθωώνει ολόκληρη την ΧΑ και δεν θα οδηγηθεί καν σε δίκη που έτσι και αλλιώς θα αθωωνόντουσαν όλοι αφού καμία κατηγορία νομικά δεν στέκει ούτε αποδεικνύεται. 

Και μετά θα δείτε τον Σαμαρά και όλο το σύστημα να τρέχει με τα πόδια στον ώμο και την ψυχή στο στόμα και καλά θα πάθουν....γιατί όποιος σκάβει πούστικα το λάκκο του άλλου, στο τέλος πέφτει ο ίδιος μέσα...

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

2012

OLD TIME CLASSICS


ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ,

ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙΣhttps://www.youtube.com/watch?v=lASQ5Z3a3pE