ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

30/11/14

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!

Μετά από τόσες θυσίες εκ μέρους του Ελληνικού λαού, πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες σε παγκόσμιο επίπεδο και όμως το χρέος συνεχίζει να πολλαπλασιάζεται και τα μνημόνια να διαδέχονται το ένα το άλλο! Άραγε γιατί; Μία είναι η αλήθεια και αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω.

 Εάν δεν τελειώσουμε εδώ και τώρα με το θέμα λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, δεν πρόκειται ποτέ αυτή η χώρα να βγει από τα μνημόνια. 

40 με 50 δις ευρώ κάθε χρόνο είναι το ελάχιστον κόστος των αλλοδαπών για τους Έλληνες φορολογούμενους! Μόνο από τα εμβάσματα που στέλνουν καθημερινά, μαύρα, ανεξέλεγκτα και πλήρως αφορολόγητα μέσω των χιλιάδων ανά την Ελλάδα μικρομάγαζων αλλοδαπών με βιτρίνα κινητά τηλέφωνα ή κουρεία ή μίνι μάρκετ και μπακάλικα, αυτό φτάνει. Πάνω από 20 δις χάνονται έτσι από τους αλλοδαπούς κάθε χρόνο. 

Άλλα 20 με 30 δις μας κοστίζουν η τσάμπα περίθαλψη ακόμα και για τους ανασφάλιστους αλλοδαπούς σε αντίθεση με τον Έλληνα ανασφάλιστο που πεθαίνει σαν το σκυλί στο δρόμο, η τσάμπα παιδεία, τα επιδόματα, οι συντάξεις με 0 ένσημα, τα 1100 ευρώ το μήνα που λαμβάνουν οι περισσότεροι αφρικανοί και αφρικανές πουτάνες κάθε μήνα ως επίδομα για το AIDS και τέλος το παρεμπόριο, το εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, πορνείας, το κόστος φύλαξης συνόρων και διάσωσης λαθρομεταναστών, στέγασης σίτισης, προώθησης στο κέντρο της Αθήνας κλπ, όλα αυτά κοστολογούνται μαζί σε πάνω από 40 δις το χρόνο. δηλαδή το 50% του ετήσιου ακαθάριστου εθνικού προϊόντος!!!! 

Και εσείς ασχολείστε με τα ψίχουλα, κάτι οφσόρ εταιρίες, λίστες Λαγκάρντ, καταθέσεις δημοσίων υπαλλήλων στο εξωτερικό, βίαιη και απάνθρωπη φορολόγηση συνταξιούχων και μισθωτών,  όταν οι αλλοδαποί αρπάζουν ολόκληρη την "φραντζόλα"! 

Πως θα βγει ποτέ η Ελλάδα από τα μνημόνια όταν το μισό ακαθάριστο ετήσιο εθνικό προϊόν, κάθε χρόνο καταλήγει στις τσέπες των λαθραίων και των οικογενειών τους σε 207 χώρες στον πλανήτη; 

Εάν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, οι Έλληνες ξεζουμίζονται οικονομικά και οδηγούνται στην αυτοκτονία, ακριβώς για να ταΐζει και να παρέχει τα πάντα εντελώς δωρεάν αυτό το ξενολαγνικό κράτος, στους λαθρεποίκους, γιατί έτσι επιτάσσει η Ευρώπη που μας θέλει μόνο και μόνο ως σκουπιδοτενεκέ και ανάχωμα κατά της λαθρομετανάστευσης προς την Ευρώπη.  Είναι ο μόνος λόγος που η Ευρώπη μας χρειάζεται και δεν πρόκειται να μας διώξει ποτέ. Δεν κινδυνεύει ούτε το ευρώ, ούτε θα υπάρξει κάποια γενική οικονομική κατάρρευση στην Ευρώπη εάν η Ελλάδα αποχωρήσει από την Ε.Ε. Η Ε.Ε. κινδυνεύει να πάθει ότι έπαθε η Ελλάδα από τη λαθρομετανάστευση εάν η χώρα μας αποχωρήσει από την Ε.Ε. Αυτό θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε και όχι να ακούμε τις παπαριές των πολιτικάντηδων περί μονομερών διαγραφών του χρέους κλπ. Μόνο η λαθρομετανάστευση ενδιαφέρει και πονάει τους Ευρωπαίους. 

1 σχόλιο :

Hellas Gr είπε...

Αυτά τα «ψίχουλα» που λές Ιμάτζινε είναι εκείνα που δημιούργησαν αυτές τις καταστροφικές καταστάσεις.