ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

22/11/14

ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΤΙΣ 6.30 ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΓΑΖΩΣΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ;

Ο Αλβανός λέει γάζωσε τους θαμώνες της καφετέριας στις 6.30 τα χαράματα!!!! Δεν υπάρχει ωράριο λειτουργίας για τις καφετέριες; Υπάρχει. Μπορεί ένα μαγαζί με άδεια καφετέριας να λειτουργεί ως Music Club; Σαφώς και όχι. Μπορεί ένα Music Club να λειτουργεί μέσα σε πυκνοκατοικημένη και γενικότερα κατοικημένη περιοχή στις 6.30 τα χαράματα; Σαφώς και όχι. Γιατί η Αστυνομία λοιπόν δεν έκλεισε ποτέ αυτό το μαγαζί για αυτές τις παραβάσεις μιας και πλέον αυτή την αρμοδιότητα την έχει αποκλειστικά ο αστυνομικός διοικητής της περιοχής και όχι ο Δήμος; Μήπως επειδή οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού είναι απόστρατοι αστυνομικοί και παρόλο που οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται για την ηχορύπανση και τη διατάραξη κοινής ησυχίας εξαιτίας του μαγαζιού αυτού, ο αστυνομικός διευθυντής κάνει τον.... αδιάφορο μαλάκα....;;;

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει παντού στην Αθήνα και Πειραιά για διάφορους λόγους δηλαδή προφανώς οι αστυνομικοί "τα πιάνουν" από τους μαγαζάτορες. Παράδειγμα ένα μπουρδελομάγαζο αφρικανών στην Ιωάννου Δροσοπούλου 183, το οποίο έχει άδεια λειτουργίας ταβέρνας με οριστική αφαίρεση αδείας μουσικών οργάνων αλλά το επιτρέπει η αστυνομία να  λειτουργεί ως AXUM MUSIC CLUB (Πλαστή και παράνομη μέχρι και η ονομασία αφού στο Δήμο το μαγαζί αυτό είναι καταχωρημένο ως "Πρηγκιπέσσα") με μουσική στη διαπασών μέχρι και τις 10 το πρωί εδώ και 5 χρόνια χωρίς όλα αυτά τα χρόνια Δήμος και Αστυνομία να εφαρμόζουν τον νόμο γιατί προφανώς κάποιοι τα πιάνουν μέσα στην Αστυνομία το Δήμο κλπ και τους παρέχουν προστασία έναντι των νομίμων φορολογούμενων πολιτών και δημοτών οι οποίοι έχουν χάσει τον ύπνο τους για 5 ολόκληρα χρόνια και κανείς κρατικός πούστης και Αρχή δεν τους προστατεύει ούτε ενδιαφέρεται!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :