ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

29/10/14

ΙΤΑΛΙΑ: Μεγαλειώδης διαμαρτυρία κατά της μαζικής λαθρομετανάστευσης [εικόνες, βίντεο]

Μία μεγαλειώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκατοντάδων χιλιάδων Ιταλών κατά της ανεξέλεγκτης μαζικής μετανάστευσης και της Ε.Ε. έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο στο Μιλάνο, αλλά τα media, κατά την προσφιλή τους τακτική σίγησαν, ενώ ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Matteo Renzi αγνόησε και αυτός τις φωνές διαμαρτυρίας χιλιάδων ανθρώπων που ζητούν άμεσο περιορισμό της λαθρομετανάστευσης και πρότεινε ένα νέο νομοσχέδιο που θα επιτρέψει στα παιδιά όλων των λαθρομεταναστών που γεννήθηκαν στην Ιταλία να λάβουν ιταλική υπηκοότητα, υπό την μοναδική προϋπόθεση ότι φοιτούν σε δημοτικά ή σε γυμνάσια σχολεία της Ιταλίας! 
 Όπως θα δείτε στο βίνετο, άνθρωποι κάθε ηλικίας διαμαρτύρονται ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης, η κυβέρνηση δεν προστατεύει τα σύνορα της χώρας, ούτε και την ταυτότητά της, αλλά το μόνο που κάνει είναι να περισυλλέγει τις εκατοντάδες των λαθρομεταναστών που κάθε ημέρα καταφθάνουν στις ακτές της Ιταλίας και να τους προσφέρει κάθε είδους άνεση. 
Ο Renzi την επόμενη ημέρα μετά από τις διαδηλώσεις, είπε στοCanal 5 ότι το νομοσχέδιο κατατέθηκε προς ψήφιση και θα ψηφιστεί μέχρι το τέλος του 2014. 
Οι άνθρωποι διαμαρτύρονται εναντίον των παράνομων μεταναστών που μαζικά και ανεξέλεγκτα καταφθάνουν στην Ιταλία και δεν αποστέλλονται πίσω αμέσως. Η κυβέρνησή τους δεν είδε ότι υπάρχει πρόβλημα στην λαθρομετανάστευση – ή μάλλον εντόπισε το πρόβλημα στο.. "λαθρο" και βάλθηκε να το λύσει!.. 

Ανάλογα πράττει φυσικά και η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων αν και ο Ρέτσι δεν φυλακίζει στην Ιταλία ολόκληρα κόμματα που αντιστέκονται στη λαθρομετανάστευση όπως στην Ελλάδα με τη Χρυσή Αυγή αλλά οι Έλληνες είναι αλήθεια πως παίζουν ακόμα τα πουλάκια τους σφυρίζοντας αδιάφορα από τους καναπέδες τους αν και στην Ελλάδα το 40% του συνολικού πληθυσμού είναι λαθραίοι ενώ αντίθετα στην Ιταλία ούτε το 5%....

2 σχόλια :

Va είπε...

"οι Έλληνες είναι αλήθεια πως παίζουν ακόμα τα πουλάκια τους σφυρίζοντας αδιάφορα από τους καναπέδες τους αν και στην Ελλάδα το 40% του συνολικού πληθυσμού είναι λαθραίοι ενώ αντίθετα στην Ιταλία ούτε το 5%"

Και να ταν μόνο αυτό Χρήστο; Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια πιο ευαίσθητη περιοχή σε σχέση με την Ιταλία με κυριότερη την απειλή εξ ανατολών της ισλαμιστικής Τουρκίας. Θα είδες φαντάζομαι και την δήλωση του Πέπε Γκρίλο που είπε ότι "η Ιταλία δεν είναι αίθουσα αναμονής για τους λαθρομετανάστες".
Θά'θελα να ήξερα Χρήστο μιας και είσαι κατά το ίμιση Ιταλός. Υπάρχει και στην Ιταλία αυτό το κακό με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ;

-=IMAGINOS=- είπε...

Ναι υπάρχει αλλά όχι σε τόσο έντονο βαθμό όσο στην Ελλάδα.