ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

4/10/14

ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ" ΛΕΞΗ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ".

Ως γνωστόν οι θολοκουλτουριαραίοι επαγγελματίες ανθρωπιστούληδες - φιλανθρωπούληδες την θεωρούν λέξη ρατσιστική, φασιστική, απάνθρωπη κλπ ή απλά λένε πως δεν υπάρχει τέτοια λέξη... γιατί λέει κανείς άνθρωπος δεν είναι λαθραίος, παράνομος δηλαδή... Μάλιστα σε λίγο όποιος εκστομίζει την λέξη αυτή θα τον κλείνουν φυλακή... Για τέτοια Χούντα μιλάμε και εκεί θέλουν να το φτάσουν το πράγμα.

Δεν υπάρχει σαν λέξη, σαν έννοια ο λαθρομετανάστης; Δεν υπάρχει διαφορά στο "μετανάστης" και "λαθρομετανάστης"; Ίσα ίσα που ο όρος λαθρομετανάστης δεν είναι αρνητικός, είναι ανθρωπιστικός! Παραχωρεί την θετική έννοια του "μετανάστη", απλά τον χαρακτηρίζει παράνομο γιατί όποιος μπαίνει στον χώρο σου, μπορεί να χαρακτηριστεί εισβολέας, αποικιστής, κλπ... Σαν να μπαίνει κάποιος σπίτι σου, και να τον αποκαλείς "λαθρομουσαφίρη"! Ε, αν δεν τον έχεις καλέσει εσύ, δεν μπορείς να τον πεις απλά μουσαφίρη, όποια ιδεολογία και να έχεις!

Από εκεί και πέρα πάλι συγχέουν οι ανωτέρω την περίπτωση με το φαινόμενο, την αντιμετώπιση της περίπτωσης με την αντιμετώπιση του φαινομένου, τα όρια του ανθρωπισμού με τα όρια της επιβίωσης, τον συναισθηματισμό με τον πραγματισμό, την ζωή με την σκέψη... Αν έχεις σκέψεις για τα φαινόμενα, να τις πεις. Όλα τα άλλα είναι ευκολίες. Και μακάρι να ήταν όλα εύκολα, αλλά δεν είναι.

Ας καταλάβουν λοιπόν όλοι αυτοί επιτέλους ότι η έκφραση της παραβίασης του συναισθηματισμού σου και του ανθρωπισμού σου, είναι για άλλους παραβίαση της ύπαρξης και της ζωής τους... Αυτό είναι a priori συγκρουσιακό. Οπότε πρώτα ας αποφασίσουν εάν θέλουν να συγκρουστούν ή να συζητήσουν. Γιατί αν αποδομήσεις την έννοια του λαθραίου στο "λαθρομετανάστης", δεν προσθέτεις τίποτε στο "μετανάστης" απλά αποδομείς το "λαθραίος" δηλαδή ένα οικοδόμημα κανόνων που υπάρχουν για κάτι.... Αν δεν υπάρχουν λαθραίοι, δεν υπάρχουν κανόνες, άρα δεν υπάρχει αυτό για το οποίο φτιάχτηκαν οι κανόνες...

Ας αποφασίσουν λοιπόν τι θέλουν από τη ζωή τους. Θέλουν κράτος με κανόνες ή θέλουν αναρχία χωρίς κανόνες; Αυτό όμως δεν θα επιβληθεί με το ζόρι στην πλειοψηφία.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

http://www.stoxos.gr/2014/10/blog-post_800.html

http://tvxs.gr/news/sinema/syzitisi-me-aformi-ti-diethni-imera-mi-bias

http://www.stoxos.gr/2014/10/6_3.html

Va είπε...

Και όλα αυτά με συγκυβέρνηση της ψοφοδεξιούλας-κλεφτοπασοκ. Ούτε η αριστερά να ήταν στην κυβέρνηση.