ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

12/10/14

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο τάφος της Αμφίπολης είναι… «ναζιστικός»
Συναγερμός σήμανε στην «αντιρατσιστική αστυνομία» που ετοιμάζεται να επιβάλλει… κυρώσεις

Αίσθηση προκάλεσε σε άπαντες η σημερινή αποκάλυψη από τον τάφο της Αμφίπολης, αφού βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από περίτεχνο ψηφιδωτό που είναι διακοσμημένο με διακοσμητικό πλαίσιο, πλάτους 0,60μ.,το οποίο συντίθεται από διπλό μαίανδρο. Κοινώς, το ψηφιδωτό είναι γεμάτο αγκυλωτούς σταυρούς.

Η αποκάλυψη του «επαίσχυντου ναζιστικού συμβόλου», έθεσε σε συναγερμό τις αντιρατσιστικές υπηρεσίες, οι οποίες βρίσκονται ήδη καθ’ οδόν για να διενεργήσουν προκαταρκτική εξέταση και να βρεθούν οι ένοχοι αυτής της… ρατσιστικής πρόκλησης. Ο "Μπάμπης" ήδη είναι στα τηλέφωνα και στέλνει επιστολή για ενεργοποίηση του "αντιρατσιστικού νόμου". Ταυτοχρόνως ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για… μυστήρια φορτηγά διακοσμημένα με πράσινο σταυρό, που ξεφορτώνουν «υλικά» στο Μέγαρο Μαξίμου.

Άλλες πληροφορίες, επίσης ανεπιβεβαίωτες, λένε ότι υπήρξε συζήτηση να σκεπαστεί το μνημείο και να επιχειρηθεί επικοινωνιακός αντιπερισπασμός, ώστε να ξεχαστεί το ζήτημα.
Πέραν όμως του κάθε αστεϊσμού, η συγκεκριμένη λαμπρή αρχαιολογική αποκάλυψη, του συγκεκριμένου απαράμιλλης ομορφιάς ψηφιδωτού, αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι η «αντιναζιστική» υστερία που έχει καταλάβει το ελλαδικό κράτος, είναι πέρα από γελοία και ανιστόρητη. Σας παραθέτουμε φωτογραφίες, όπως αυτές δημοσιεύτηκαν από τον τύπο.

Και κάτι άλλο που απευθύνεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το εν λόγω σύμβολο στην Γερμανία είναι απαγορευμένο. Τι θα κάνουν όταν ο Σαμαράς θα καλέσει την Μέρκελ στο μνημείο; Θα το καλύψουν μη το δει ή θα το καταστρέψουν;

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Το κεερφα και άλλες συλλογικότητες(συνελεύσεις γειτονιάς κλπ) πρέπει να διοργανώσουν σύντομα συλλαλητήριο στην Αμφίπολη! Δεν θα περάσει ο φασισμός!