ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

19/10/14

ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ;;; ΧΑΧΑΧΑ

Δείτε τι μαλακίες και γελοιότητες λένε και γράφουν οι δημοσιογράφοι και οι εισαγγελείς και δεν ντρέπονται κιόλας! Τέτοιο καρναβάλι δεν έχει υπάρξει ξανά πουθενά στον πλανήτη...
anti-opla-xa

Τι ισχυρίζεται ο Ντογιάκος…
«Από το περιεχόμενο όλων των ευρημάτων και των αποδεικτικών στοιχείων της δικογραφίας και παρά τους επίμονους ισχυρισμούς ορισμένων κατηγορουμένων περί του αντιθέτου , αποδεικνύεται , χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία , η παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών από το συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα και από μέλη του, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι , παρά τις εκτεταμένες και επίμονες έρευνες , δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστεί από τις αρμόδιες Αρχές Ασφαλείας και να κατασχεθεί μεγάλος αριθμός όπλων , όπως τουλάχιστον είχε καταγγελθεί ότι υπήρχε.»
Ο Ντογιάκος ισχυρίζεται ότι μπορεί να αποδειχτεί η ύπαρξη όπλων που δεν βρέθηκαν, βάσει φωτογραφιών και ψευδομαρτυριών., όπως καταγγέλει στο επίσημο site που διατηρεί η Χρυσή Αυγή.
Όμως ποια ήταν τα «όπλα» στα οποία αναφέρεται ο Ντογιάκος;

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φιλιππινέζος στρατηγός από την Τοπική Οργάνωση Ανατολικού Τιμόρ που κρατάει αντιαρματικό εκτοξευτήρα Low. Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής έχει ήδη μεταβεί στις Φιλιππίνες, ψάχνοντας τόσο τον «χρυσαυγίτη» στρατηγό, όσο και τον εκτοξευτήρα.
x1
Πολεμικό τυφέκιο Μ-4 με… επαναφορτιζόμενη μπαταρία
x2
και η διαφήμιση της μπαταρίας στο διαδίκτυο
x3
Όπλα από το… Google
x4
x5
Όπλα paintball και airsoft
x6
Όλα αυτά τα ισχυρίζεται ο Ντογιάκος σε πείσμα δηλώσεως του ίδιου του Δένδια, ο οποίος σε εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου είχε αρνηθεί την ύπαρξη «οπλοστασίου» και μάλιστα είχε αρνηθεί ψευδώς ότι είχε δηλώσει ποτέ κάτι τέτοιο.

Εν τέλει αν ο Ντογιάκος ενδιαφέρεται για φωτογραφικά οπλοστάσια, που απαρτίζονται από αληθινά όπλα και όχι από ψεύτικα παιχνίδια, ας του φέρουμε ενώπιον του πεδίον δόξας λαμπρό, να ασκήσει διώξεις και να βρει «εγκληματικές οργανώσεις», μπας και ικανοποιήσει τις… ορέξεις του, καταγγέλει η Χρυσή Αυγή
x7
Λιάνα Κανέλλη
x8

x9
Παρακάτω ο Παπούλιας δίνει συνέντευξη υπέρ της χρήσης πολεμικών όπλων, στο περιοδικό που είχε εξώφυλλο την Λιάνα Κανέλλη:
papoulias2
x10
Υφυπουργός ΝΔ Παπαδόπουλος
x11 x12
Υπουργός ΝΔ Αβραμόπουλος
ÔÑÉÐÏËÇ-ÂïëÞ ìå üðëï ï ÕÐÅÈÁ  Ä.Áâñáìüðïõëïò óôçí åðßóêåøç ôïõ óôï äéáêëáäéêü êÝíôñï ôçò 124 ÐÂÅ.(EUROKINISSI-arcadiaportal.gr)
Βουλευτής ΝΔ Λυκουρέντζος
x14
Υπουργός Πασόκ Τσοχατζόπουλος
x15

Δεν υπάρχουν σχόλια :