ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

15/10/14

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗ! ΜΗΝΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑ ΓΙΑ ΚΑΠΗΛΕΙΑ

Με αίτηση που κατέθεσαν στο Τμήμα Ασφαλιστικών μέτρων του Πρωτοδικείου της Αθήνας οι γονείς του Μάνου Καπελώνη και η αδερφή του, υποστηρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύεται το όνομα και την εικόνα του παιδιού τους για πολιτικές σκοπιμότητες τις οποίες χαρακτηρίζουν “ως απολύτως ασύμβατες με τον χαρακτήρα τις πεποιθήσεις και τα ιδανικά του και ως προσβλητικές για την προσωπικότητά του” και ζητούν από το δικαστήριο να απαγορεύσει στο κόμμα να χρησιμοποιεί το όνομα και την εικόνα του.

Η πρόεδρος της υπηρεσίας όμως, απέρριψε χθες το αίτημα της οικογένειας του να απαγορευτεί προσωρινά στο κόμμα, μέχρι την εκδίκαση της αίτησης να χρησιμοποιεί το όνομα και την εικόνα του 22χρονου.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΔΙΟΤΙ:

Δεν είναι δυνατόν η οικογένεια να λέει πως η ΧΑ τιμώντας τη μνήμη του δολοφονηθέντος, αποσκοπεί σε πολιτικές σκοπιμότητες οι οποίες μάλιστα όπως λέει η οικογένεια είναι ασύμβατες με τον χαρακτήρα, τις πεποιθήσεις και τα ιδανικά του Μάνου και ως προσβλητικές για την προσωπικότητα του!!!!! 

Ο Μάνος ήταν πιστό και εγγεγραμμένο μέλος της Χρυσής Αυγής, ήταν ενήλικος 22 χρονών και συνειδητοποιημένα είχε επιλέξει να μάχεται για τη Χρυσή Αυγή με την Χρυσή Αυγή. Εάν αυτό δεν άρεσε στην οικογένεια του, δεν έχει καμία σημασία, ούτε μπορεί να ισχυρίζεται λοιπόν αυτές τις γελοιότητες και αρλούμπες η οικογένεια. 

Ποια είναι δηλαδή η ασυμβατότητα με τον χαρακτήρα τις πεποιθήσεις και τα ιδανικά του Μάνου και τι ακριβώς είναι προσβλητικό για την προσωπικότητα του; Το ότι τιμάται από το κόμμα της ΧΑ η μνήμη και η αυτοθυσία του Μάνου για όλα όσα πίστευε και υπηρετούσε και κυρίως για το ότι έδωσε και τη ζωή του για αυτά τα ιδανικά που εκείνος πίστευε; Έλεος δηλαδή...

Οι γονείς φέρνουν στον κόσμο τα παιδιά τους αλλά αυτά δεν τους ανήκουν κιόλας. Δεν είναι ο γιος που φέρνεις στην ζωή κάτι σαν αυτοκίνητο να σου ανήκει ακόμα και ιδεολογικά, ούτε μπορείς να μιλάς για τα πιστεύω ενός θανόντος κρίνοντας τα με τα δικά σου πολιτικά διαφορετικά κριτήρια.. Άλλο ο Μάνος και άλλο οι γονείς και γενικότερα η οικογένεια του. Η οικογένεια μπορεί να πιστεύει και στον Kim Yong Un, και δικαίωμά της, ο Μάνος όμως ήταν χρυσαυγίτης αγωνιστής και η Χρυσή Αυγή θα ήταν τουλάχιστον αχάριστη εάν δεν τον τιμούσε. 

Εάν υπάρχει πολιτική καπηλεία στον θάνατο του Μάνου, τότε γιατί δεν υπάρχει αντιστοίχως τέτοια και ακόμα μεγαλύτερη ειδικά από όλα τα αριστερά κόμματα για τον θάνατο του Παύλου Φύσσα; Ποια η διαφορά δηλαδή; 

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστός ΙΜΑΤΖΙΝΕ και συγχαρητήρια για το άρθρο σου.

Οι γονείς του Καπελώνη διέπραξαν μια απίστευτη γελοιότητα εις βάρος της μνήμης του παιδιού τους.

Και μάλλον καθ'υπόδειξιν των αληταράδων της Συγγρού.

Η Χρυσή Αυγή δεν καπηλεύεται τίποτα.

Καπηλεύομαι σημαίνει ότι ιδιοποιούμαι κάτι που δεν μου ανήκει.

Καπηλεία θα ήταν εάν ο Μάνος περπατούσε τυχαία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και τον σκότωνε μια αδέσποτη σφαίρα.

Τότε μάλιστα, η Χρυσή Αυγή δεν θα είχε κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά του.

Όμως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα.

Ο Μάνος δεν δολοφονήθηκε τυχαία στο δρόμο.

Ο Μάνος δολοφονήθηκε επειδή ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής.

Ο ίδιος το είχε επιλέξει, ήταν ενήλικος, ήταν η Ιδεολογία του και δεν το έκρυβε.

Στο facebook ο ίδιος δημοσίευε τις φωτογραφίες του ως μέλος της ΧΑ.

Το τι πιστεύουν οι γονείς του και το εάν συμφωνούσαν ή όχι με τις ιδέες του παιδιού τους είναι τελείως άσχετο.

Η Χρυσή Αυγή έχει κάθε δικαίωμα να τιμά την μνήμη ενός Αγωνιστή που έπεσε στο καθήκον - φρουρούσε τα γραφεία της Τ.Ο Ηρακλείου - και θα ήταν ατιμία εκ μέρους της αν δεν το έκανε.

Συνεπώς όλα όσα ισχυρίζονται οι γονείς του Μάνου είναι - επιεικώς - γελοία και απαράδεκτα.

Και μάλλον έχει βάλει κι εδώ το χεράκι της η ΝΔ.