ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

31/10/14

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΜΠΟΥΛ Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ"! ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΣΧΕΤΟ 42ΧΡΟΝΟ ΘΑΜΩΝΑ ΣΕ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ!!!!

Στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή (Μάλλον σε λάθος χώρα) φαίνεται ότι βρέθηκε ο άτυχος 42χρονος που έχασε τη ζωή του από σφαίρες αδίστακτων νονών της νύχτας τα ξημερώματα στο Μεταξουργείο. Η συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης γέμισε από κάλυκες του καλάσνικοφ των δολοφόνων. Η Αστυνομία λέει πως ήταν ένα χτύπημα – μήνυμα νονών της νύχτας που είχε όμως λάθος... παραλήπτη.

Τα καλάσνικοφ αλωνίζουν κατά χιλιάδες στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα, χιλιάδες τα περιστατικά και οι δολοφονίες με καλάσνικοφ από τότε που μπούκαραν οι Αλβανοί στην Ελλάδα εδώ και 24 χρόνια αλλά ποτέ κανείς αρχιπουσταράς υπεύθυνος υπουργός κυβέρνησης ή αξιωματικός της αστυνομίας δεν παραιτήθηκε ποτέ όταν χάνουν τόσο άδικα απίστευτα και εύκολα τις ζωές τους ανυποψίαστοι αθώοι πολίτες όπως ο 42 χρονος που η σφαίρα του καλάσνικοφ του διέλυσε το κρανίο  την ώρα που έπινε τον καφέ του!!!

Πείτε μου σε ποια άλλη χώρα του πολιτισμένου δυτικού κόσμου και σε ποια πρωτεύουσα κυκλοφορούν καλάσνικοφ παντού μέχρι και στα περίπτερα και σε ποια άλλη πρωτεύουσα της Ευρώπης θα είχαμε έστω και ένα τέτοια περιστατικό με πολεμικό όπλο και δεν θα είχε ξεσηκωθεί σύσσωμη η Αστυνομία μέχρι και ο στρατός με ελικόπτερα μέχρι και τανκς για να βρεθούν οι φονιάδες το συντομότερο; Εδώ στην Ελλάδα απλά ήταν ένα ακόμα περιστατικό ρουτίνας... Αίσχος! Αυτό είναι το "Δημοκρατικό τόξο" και η "Δημοκρατία" τους...

2 σχόλια :

Hellas Gr είπε...

Κατα τα άλλα οι παραδημοσιογράφοι παραπληροφορούν τους τηλεθεατές με τα ανύπαρκτα οπλοστάσια της Χ.Α.

Ανώνυμος είπε...

http://www.makeleio.gr/?p=198292