ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

15/10/14

Υποχρεωτική η στράτευση των γυναικών πλέον στη Νορβηγία από το 2016!!!

Υποχρεωτική η στράτευση των γυναικών πλέον στη Νορβηγία από το 2016!!! Το κοινοβούλιο της Νορβηγίας ενέκρινε σήμερα το νόμο που θεσπίζει την υποχρεωτική στράτευση και για τις γυναίκες, μια εξέλιξη την οποία χαρακτήρισε ιστορική η υπουργός Άμυνας Ίνε Έρικσεν Σοράιντε! Φανταστείτε μάλιστα πως η θητεία στην Νορβηγία είναι από 12 μέχρι 19 μήνες (ανάλογα με την ειδικότητα του στρατευσίμου) ενώ η Νορβηγία ουσιαστικά δεν απειλείται από κανέναν και από πουθενά. Αντιθέτως η Ελλάδα που μόνο εχθρούς έχει και γείτονες που όλοι ζητούν να της αρπάξουν και από κάτι, η θητεία είναι μόλις 9 μήνες και φυσικά οι γυναίκες δεν υποχρεούνται να στρατεύονται... 

Προσωπικά είμαι υπέρ της υποχρεωτικής θητείας των γυναικών από τη στιγμή που σύμφωνα με το Σύνταγμα όλοι οι πολίτες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις και από τη στιγμή που οι γυναίκες με το μεγάλο φεμινιστικό κίνημα από τη δεκαετία του 70 κυρίως και μετά, προσπάθησαν να πείσουν πως μπορούν να κάνουν ότι ακριβώς και οι άνδρες. Εμένα με έχουν πείσει πάντως γιαυτό και θα πρέπει να ισχύσει και στην Ελλάδα η υποχρεωτική στράτευση και για τις γυναίκες. Δεν είναι υποχρεωτικό οι γυναίκες να υπηρετούν ως μάχιμες. Θα μπορούσαν να εκπληρώνουν κάθε είδους άλλη δραστηριότητα στο στρατό που απασχολεί άνδρες όπως εργασίες γραφείου, καθαρισμού, μαγειρείων κλπ και έτσι όλοι μα όλοι οι άνδρες να απασχολούνται αποκλειστικά ως πραγματικά μάχιμοι και όχι ως βύσματα καθώς και οι γυναίκες φυσικά που τα καταφέρνουν με τα όπλα και πιστεύω πως τα καταφέρνουν εξ ίσου καλά. Μάλιστα θα μπορούσε να καταπολεμηθεί και η τρομερή υπογεννητικότητα στην χώρα μας με την υποχρεωτικότητα της στράτευσης των γυναικών. Πως; Απλό. Να απαλλάσσονται της θητείας όσες γυναίκες αποκτούν έστω και ένα παιδί. Λύσεις υπάρχουν, πολιτικοί με ούμπαλα δεν υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :