ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

23/9/14

Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, θα σας πάρει μέχρι και τα στριγκάκια... Εμείς σας πήραμε μόνο μέχρι και τα σώβρακα...!!! Άδωνις Γεωργιάδης τάδε έφη!


2 σχόλια :

asepites είπε...

Τίποτε απολύτως δεν θα μας πάρει.
Οι ψήφιση των 100!!! δόσεων σε όσους χρωστούν στο κωλοκράτος των ακρο-δεξιο-κεντρωο-αριστερών βασανιστών μας είναι μία ακόμη νίκη των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ εργαζομένων(δηλαδή αυτών του ιδιωτικού τομέα καθώς και των -όσων είναι-τίμιων και δουλευταράδων δημοσίων υπαλλήλων)

Κανείς μας να μην πληρώνει ούτε ένα € φόρο ή ενφια ή φπα στο κωλοκράτος των 400.000 τουλάχιστον επίορκων, πλαστογράφων, απατεώνων, κλεφτών, κοπανατζήδων δημοσίων υπαλλήλων.
Φόρους θα δίνουμε για όσους απομείνουν και δεν απολυθούν.Για όσους χρειαζόμαστε δηλαδή.

http://olympia.gr/2014/09/25/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CF%80/
Πανικόβλητο το σύστημα από τη «στάση πληρωμών» των πολιτών.

asepites είπε...

Χωρίς περιστροφές και χωρίς διγλωσσία η Χρυσή Αυγή τα λέει όπως είναι:
-- Είχες(συνταξιούχε του δημοσίου) ή έχεις(εργαζόμενε του δημοσίου) οποιοδήποτε πλαστό πτυχίο ή δικαιολογητικό;ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ Κ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ € ΚΛΕΦΤΑΡΕ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
-- Δεν ήσουν έντιμος υπάλληλος;Δηλαδή μπήκες με γνήσια πτυχία αλλά έκλεβες, τεμπελχάνιαζες, κοπροσκύλιαζες, μπήκες με βύσμα, λαδωνόσουν κλπ;ΘΑ ΦΑΣ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

ΝΔ και Πασόκ στήριξαν για τρεις δεκαετίες τους κηφήνες που λυμαίνονται το δημόσιο και πλέον έχει υιοθετήσει ο Σύριζα.
Η Χρυσή Αυγή απαιτεί καμία απόλυση έντιμου υπαλλήλου, καμία ανοχή στους απατεώνες με τα πλαστά πτυχία.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/gia-tis-ajiologhseis-sto-dhmosio-kai-thn-kokoromachia-kubernhshs-suriza#ixzz3EWo6mQAl