ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

19/9/14

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο ΤΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ, ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΟΥ!


 Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα σας παρουσιάζουμε την φωτό ντοκουμέντο του Βουκεφάλα την οποία και μας έστειλε προ ολίγου κάποιος γνωστός μας που εργάζεται στις ανασκαφές στην περιοχή και έχει αηδιάσει με τα τερτίπια των αρχαιολόγων που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη!!.

Ο τύμβος και ο τάφος της Αμφίπολης είναι του αγαπημένου αλόγου του μεγάλου στρατηλάτη Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο σκελετός του Βουκεφάλα βρέθηκε στον τέταρτο θάλαμο ο οποίος έχει ανοιχτεί εδώ και μία εβδομάδα αλλά περιέργως οι αρχαιολόγοι αποκρύπτουν μέχρι στιγμής το μεγάλο αυτό εύρημα και ξεκατινιάζονται στα κανάλια προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Μάλιστα εικάζεται πως υπάρχει και 5ος θάλαμος στον τάφο της Αμφιπόλεως στον οποίο βρίσκεται θαμμένος ο ίδιος ο Μέγας Αλέξανδρος. 

Περισσότερα σε λίγο. Μείνετε συντονισμένοι στο Υγρό Πυρ!

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Imagine δεν μας τα λες τώρα καθόλου καλά...
Ειρωνεύεσαι αρχαία ευρήματα,ενώ θα έπρεπε να στοχοποιείς όλα αυτά τα αριστερά βοθρολύματα που παριστάνουν τους αρχαιολόγους εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία του καθεστώτος...
Μη γίνεσαι ένα με αυτούς!
Εμείς διαφορετικά σε γνωρίσαμε!

Ανώνυμος είπε...

δεν εισαι σωστα ενημερωμενος ιματζινε.της γοργονας ειναι ο ταφος.της γοργονας της αδελφης του Μ. Αλεξανδρου,της Θεσσαλονικης..

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον για Θρακιώτικο μου μοιάζει το άλογο!Εύγε πάντως,πολύ έξυπνη φάρσα!

Ανώνυμος είπε...

Εξάλλου πως θα μπορούσε ο τάφος να ήταν του Μέγα Αλέξανδρου, αφού ως γνωστός ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει.
Άμα πάντως κάποιος αρχαιολόγος δηλώσει επίσημα ότι είναι του Μέγα Αλέξανδρου ο τάφος , καλύτερα να μην ξαναταξιδέψει με πλοίο.