ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

14/9/14

Που θα πανε αλήθεια όλα αυτά τα ανθρωποειδή ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές όταν θα επικρατήσουν τελικά οι κυβερνητικές δυνάμεις σε Ιράκ και Συρία;

Όταν επικρατήσουν οι κυβερνητικές δυνάμεις στη Συρία και το Ιράκ, όλα αυτά τα ανθρωποειδή ισλαμοφασίστες που σφάζουν και θεωρούν στο όνομα του Αλλάχ την ανθρώπινη ζωή ισάξια με της κατσαρίδας, θα την κοπανήσουν και πάλι για Ευρώπη ως "κακόμοιροι μετανάστες, πρόσφυγες και ζητούντες πολιτικό άσυλο", θα έρθουν Ελλάδα και εμείς φυσικά απλόχερα και με ανελέητη και βλακώδη υπερευαισθησία, θα τους δώσουμε στέγη, εργασία, περίθαλψη, ιθαγένεια κλπ κλπ....

2 σχόλια :

Va είπε...

Δες εδώ Ιματζινέ το τι παιχνίδια παίζονται που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Οι Ρώσοι όμως επειδή γνωρίζουν πολύ καλά τις τακτικές των Αμερικανών τους προειδοποίησαν να μη επιχειρήσουν κάτι τέτοιο διότι θα υπάρξει άμεση Ρωσική αντίδραση.
Ο κόσμος ολισθαίνει σιγά-σιγά προς το πυρηνικό ολοκαύτωμα με αποκλειστική ευθύνη των Αμερικανών και των συμμάχων τους.

Δείτε το σχόλιο του ΑΛΕΞ στο E F E N P R E S S

Ανώνυμος είπε...

Είναι σημαντικό να εξαφανιστούν από προσώπου γης αυτοί οι απολύτως διεστραμμένοι κανίβαλοι τζιχαντιστές που αποκεφαλίζουν ομήρους οι οποίοι αποτελούν μη στρατιωτικό ξένο προσωπικό. Πρέπει να σβηστούν από τον χάρτη. Να εξαυλωθούν. Να μη μείνει ούτε ρουθούνι. Εύχομαι ολόψυχα ο δυτικός συνασπισμός να χρησιμοποιήσει εξελιγμένα όπλα ώστε να τους κονιορτοποιήσει για το καλό της ανθρωπότητας. Το ισλαμικό κράτος είναι απειλή για την ανθρωπότητα. Δεν πρέπει ΠΟΤΕ η ανθρωπότητα να ζήσει υπό το κράτος του νόμου της σαρίας.