ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

24/9/14

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ!!!


Όπως βλέπετε στις μυστικές φωτογραφίες που καταφέραμε να αποσπάσουμε από τις ανασκαφές, παντού υπάρχει ο ναζιστικός σταυρός (σβάστικα), συνεπώς πρόκειται για τον τάφο του Χίτλερ, γιαυτό τόσο καιρό κάνουν γαργάρα τα ευρήματα και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη!

5 σχόλια :

Va είπε...

Ιμάτζινε δεν ξέρω αν είδες ένα δυσφημιστικό σπότ που κυκλοφόρησε η καθεστωτική φυλλάδα του ολιγάρχη Αλαφούζου σχετικά με ένα βίντεο όπου ακούγεται ο άδικα έγκλειστος στη φυλακή από το καθεστώς εθνικιστής βουλευτής κύριος Χρήστος Παππάς να παροτρύνει μικρά παιδιά να χαιρετούν «ναζιστικά» και να τα χειροκροτεί.
Λες και αυτό είναι εκείνο που πρέπει να μας απασχολεί ως Έλληνες και όχι οι βρομιές τους.

Προς όλους όσους νομίζουν ότι διαθέτοντας ένα κολοκάναλο μπορούν να ορίζουν την βούληση και τις τύχες μας έχω να πω αυτά.

Καραγκιόζηδες του πολιτικοδημοσιογραφικού κατεστημένου, εγώ δεν ήμουν ποτέ ναζιστής αλλά αφού βαλθήκατε να μας πείσετε ότι οι χρυσαυγίτες είναι ναζί, τότε θα γίνω και εγώ ναζί εξαιτίας σας, που αντί να τα βάλετε με τους προδότες τους ψεύτες και τους κλέφτες που κυβέρνησαν και κυβερνούν βαλθήκατε με την προπαγάνδα σας να απορρίψουμε την Χ.Α. Η άδικη προπαγάνδα σας μας εξαγριώνει και μας φανατίζει ακόμη περισσότερο και μας ωθεί αμετάκλητα προς την «ναζιστική» Χ.Α.

askitis είπε...

+1 lol !

asepites είπε...

Ποιά; Η καθημερινή το έγραψε αυτό; Η φυλλάδα που απαγορεύει τα πρακτορεία τύπου να δημοσιοποιούν την δική της και μόνο κυκλοφορία;

Γιατί όπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι πλέον τόσο μικρή η επιρροή και η κυκλοφορία της που δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια.

Σύντομα, πολύ σύντομα οι εθνικιστικές εφημερίδες θα καταλάβουν τις πρώτες θέσεις(ναι, ναι).Αν κάθε ένας από εμάς σταματήσει να διαβάζει την εφημερίδα Χρυσή Αυγή από το site(το κάθε προηγούμενο φύλλο δηλαδή) και αρχίσει να την αγοράζει(εγώ αυτό κάνω πλέον εδώ και πολύ καιρό) και ταυτόχρονα και τις άλλες εθνικές φωνές θα το πετύχουμε.

"Γιάννης κερνάει και γιάννης πίνει".Τα τσοντοκάναλα διαφημίζουν τις φυλλάδες τους και το αντίστροφο.
Και νομίζουν ότι επειδή αλληλοδιαφημίζονται θα μας κάνουν και να πιστέψουμε ότι τους πιστεύει και ο κόσμος ή πως ότι λένε είναι και "είδηση". Προπαγάνδα απεγνωσμένη και σπασμωδική.Και αποτυχημένη.

Va είπε...

Μακάρι asepites να καταποντιστεί τελείως η λαχανοφυλλάδα του ολιγάρχη Αλαφούζου και τις πρώτες θέσεις κυκλοφορίας να τις καταλάβουν οι εθνικιστικές εφημερίδες ΕΜΠΡΟΣ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Αυτός ο ολιγάρχης όμως έχει στην ιδιοκτησία του και το γνωστό βρωμοκάναλο που επηρεάζει κατά πολύ περισσότερο την κοινή γνώμη από τον γραπτό τύπο. Γι' αυτό λοιπόν καλά θα κάνουν όλοι να κλείσουν μια και καλή τις τηλεοράσεις τους. Εγώ προσωπικά εδώ και διό χρόνια δεν βλέπω απολύτως τίποτα πλην περιστασιακά που και πού από καμιά παλιά Ελληνική ταινία.

asepites είπε...

Το 8,4% ακροαματικότητας του σκαι δεν το λες και μεγάλο επηρεασμό.
και υπόψιν ότι είναι 8,4% επί όσων βλέπουν τηλεόραση όχι επί του συνόλου των Ελλήνων.(και ααααν είναι 8,4% γιατί μαγειρέματα γίνονται και εδώ)