ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

20/9/14

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ;Κάποιοι ηλίθιοι διερωτώνται ακόμα γιατί υπάρχει αυτό το χάλι στα νοσοκομεία και αυτά τα ράντσα στους διαδρόμους!!! Όταν η Ελλάδα μία χώρα με συγκεκριμένες υποδομές που δεν ικανοποιούν ούτε τους Έλληνες, μέσα σε δύο δεκαετίες δέχτηκε ξαφνικά επιπλέον 4 εκατομμύρια λαθρομετανάστες με εντελώς μάλιστα δωρεάν πρόσβαση και περίθαλψη στα Ελληνικά νοσοκομεία, δηλαδή τι θέλατε να γίνει; Ο πληθυσμός της χώρας αυξήθηκε ξαφνικά κατά 40% ενώ οι υποδομές και τα νοσοκομεία εδώ και δεκαετίες παραμένουν τα ίδια. Πήγαίνετε σε ένα οποιοδήποτε κρατικό νοσοκομείο. Θα διαπιστώσετε πως περισσότεροι από τους μισούς "ασθενείς" είναι αλλοδαποί. Εάν πάτε μάλιστα σε ένα μαιευτήριο, εκεί δεν θα δείτε ούτε έναν Έλληνα.... Και κανείς πούστης δεν λέει τα πράγματα έξω από τα δόντια και ως έχουν στην πραγματικότητα. Φωνάζει λοιπόν η αριστερά για το χάλι των νοσοκομείων αλλά από την άλλη όταν την ρωτάς πόσους αλλοδαπούς χωράει ακόμα η χώρα μας, τότε αμέσως σε αποκαλούν φασίστα και ρατσιστή...

2 σχόλια :

tomb raider είπε...

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΛΕΟΝ.ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΓΙΝΑΝ ΖΟΜΠΙ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ.ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ......

Ανώνυμος είπε...

http://redskywarning.blogspot.gr/2014/09/blog-post_90.html

Οι νόμοι για τα «εγκλήματα μίσους» ή αλλιώς οι «αντιρατσιστικοί νόμοι» έχουν τις ρίζες τους στην κομμουνιστικής έμπνευσης, λεγόμενη Σχολή της Φρανκφούρτης, (Frankfurter Schule) που ιδρύθηκε στη Φρανκφούρτη, από μπολσεβίκους, κατά κύριο λόγο εβραϊκής καταγωγής, το 1920. Ο στόχος της ήταν να εφαρμόσει τον κομμουνισμό στη Δύση ήσυχα με τη σταδιακή υπονόμευση του λαϊκού πολιτισμού - ένα κίνημα που είναι γνωστό ως Πολιτιστικός Μαρξισμός ή αλλιώς Πολιτική Ορθότητα (βλέπε: Η Ιστορία της ‘Πολιτικής Ορθότητας’). Ένα από τα κορυφαία ονόματά της, ο Herbert Marcuse, αποφάνθηκε ότι η επικρατούσα δυτική κοινωνική τάξη είναι «καταπιεστική» εξ ορισμού και κάνει «διακρίσεις» εναντίον των μειονοτήτων, απλά και μόνο επειδή υπάρχει.

Αυτό δημιουργεί ένα φαινόμενο που ονόμασε "κατασταλτική ή καταπιεστική ανοχή" ("repressive tolerance"), κάτι το οποίο θεωρούσε ότι ήταν απαράδεκτο.

Αντ’ αυτού, πρότεινε αυτό που αποκάλεσε «κομματική ανοχή» ("partisan tolerance" - «των μικρών αδύνατων κομματιών - ομάδων» μιας κοινωνίας), δηλαδή την ανοχή μόνο των απόψεων αυτών των "καταπιεσμένων μειονοτήτων" - που ο Marcuse θεωρούσε ότι μοιράζονται το κομματικό του μίσος για κάθε τι μη κομμουνιστικό - ενώ στην ουσία φιμώνουν τις απόψεις της πλειοψηφίας.

Η Σχολή της Φρανκφούρτης ήταν αφιερωμένη στην καταστροφή της Δύσης. Ένας από τους ιδρυτές της, ο Willi Munzenberg, δήλωσε ρητά ότι στόχος της ήταν να:

« ... οργανώσει τους διανοούμενους και να τους χρησιμοποιήσει για να κάνουν τον δυτικό πολιτισμό να βρώμα. Μόνο τότε, αφού έχουν καταστραφεί όλες οι αξίες του και έχει γίνει η ζωή του αδύνατη, μπορούμε να επιβάλουμε τη δικτατορία του προλεταριάτου».

Σύμφωνα με ένα άρθρο του Timothy Matthews στο Catholic Insight, βασικές στρατηγικές για την επίτευξη αυτού του στόχου ήταν:

1 Δημιουργία αδικημάτων «ρατσισμού».
2. Συνεχής αλλαγή για να δημιουργηθεί σύγχυση.
3 Διδασκαλία του σεξ και της ομοφυλοφιλίας στα παιδιά.
4 Υπονόμευση των σχολείων και της εξουσίας του εκπαιδευτικού.
5. Τεράστια μετανάστευση για να καταστραφεί η Ταυτότητα.
6. Προώθηση της υπερβολικής κατανάλωσης οινοπνεύματος.
7. Άδειασμα των εκκλησιών.
8. Αναξιόπιστο νομικό σύστημα με προκατάληψη εις βάρος των θυμάτων της εγκληματικότητας.
9 Εξάρτηση από τα επιδόματα του κράτους.
10. Έλεγχος και αποχαύνωσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
11 Ενθάρρυνση της διάλυσης της οικογένειας.

Ο Munzenberg δήλωσε κατηγορηματικά «Θα κάνουμε την Δύση τόσο διεφθαρμένη που θα βρωμάει».