ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

7/8/14

ΕΤΣΙ “ΣΥΛΛΑΒΑΜΕ” ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΛΗΣΤΗ-”ΠΟΝΤΙΚΟ” ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΕΙ-ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ- ΑΣ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Πρόκειται για εξαιρετικά επικίνδυνο άτομο. Χτυπάει μετά τις 3 τη νύχτα σε πολυκατοικίες και ρημάζει. Όμως για κακή του τύχη τον “τσιμπήσαμε”. Το κύκλωμα με τις κάμερες ασφαλείας τον αποκαθηλώνει και τον παραδίδει στην κοινή γνώμη. Πρόκειται για οπτικό υλικό που εξασφάλισε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και δίνει στην δημοσιότητα. Καταγεγραμμένο συμβάν το ξημέρωμα της 24ης Ιουλίου στις 6 και δέκα. Ο επικίνδυνος κατσαπλιάς ποντικός (ΑΛΛΟΔΑΠΌΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΤΟΥ, ΑΛΒΑΝΟΣ Η ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΠΙΘΑΝΟΝ) και σίγουρα σεσημασμένος, τρυπώνει στην πυλωτή της πολυκατοικίας και αρχίζει να ψάχνει τα αυτοκίνητα των ενοίκων και ιδιοκτητών. Όταν βλέπει ότι όλα είναι κλειδωμένα αρχίζει να ρίχνει κλωτσιές στις πόρτες και στα παράθυρα για να τα σπάσει και να αρπάξει ότι υπάρχει μέσα. Η κάμερα ήταν καλά στημένη και το “ποντίκι” έπεσε στη φάκα. Το συμβάν διαδραματίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του Γκύζη. Η αστυνομία τον ξέρει. Ας πάει να τον συλλάβει. Η εγκληματικότητα της γειτονιάς που μείωσε ο Δένδιας, ζει και βασιλεύει. Και πολλές φορές είναι πιο επικίνδυνη από το Οργανωμένο έγκλημα.