ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

2/8/14

Ο ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΙΟΣ, ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΤΑ....

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Χίος βαρέθηκε την σοφίτα και είπε να επιστρέψει στο σύστημα μήπως ξαναλαδώσει το εντεράκι του. Έτσι κάνουν πάντα οι ψευτοεπαναστάτες. Όλα τα άλλα είναι απλά δημοσιογραφικές παπαριές Στεφανούκο.

Και το μήνυμα που του έγραψα στο Makeleio:

Είμαι ο διαχειριστής του http://ygro-pyr.blogspot.gr/ Χρήστος Χριστάκος (IMAGINOS), απλός υποστηρικτής πολίτης ψηφοφόρος της ΧΑ (δεν έχω ουδεμία άλλη σχέση με την ΧΑ) και έχω πάρει χαμπάρι εδώ και καιρό, την περίπτωση του κατά τα άλλα συμπαθούς Στέφανου Χίου ο οποίος έχει φιλοξενήσει στην ιστοσελίδα του και πολλά από τα σατιρικά βιντεάκια μου αλλά δεν του χρωστάω κιόλας μιας και ο ίδιος κέρδισε επίσης πολλές χιλιάδες κλικς από αυτά. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα κλικς περισσότερο από την αλήθεια πάντως την οποία και θα παρουσιάσω για την περίπτωση του εν λόγω δημοσιογράφου.

 Είναι εντελώς γελοίο και σε επίπεδο νηπιαγωγείου, να κατηγορείται από τον κύριο Χίο ένα ολόκληρο κόμμα επειδή κάποιος από την ΧΑ δεν φίλησε και τα πόδια του κάμεραμάν του Χίου μέσα σε μία πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά φίμωση, δίωξη και απομόνωση ενός νόμιμου κόμματος και τρίτου σε ποσοστά κοινοβουλευτικά..

Το ζήτημα όμως δεν είναι τόσο απλό. Για να δείτε την σοβαρή ψυχοπάθεια και τις γελοιότητες που έλεγε ο κύριος Χίος για τη Χρυσή Αυγή, ο οποίος τώρα απαιτεί και να του φιλάμε και τα πόδια ακόμα και οι ψηφοφόροι της ΧΑ επειδή κάποιες φορές καλούσε στελέχη της ΧΑ στις εκπομπές του και την προέβαλε λες και δεν ήταν υποχρέωσή του αυτή όπως και προέβαλε με την ίδια συχνότητα άλλα κόμματα ανύπαρκτα όπως το ΑΝΤΑΡCIA, δείτε αυτό το βίντεο και κύριε Χίε εάν φοράς παντελόνια όπως μας λες, να μην διαγράψεις την ανάρτηση αλλά να απαντήσεις αν θέλεις επί της ουσίας για την ψυχιατρική περίπτωσή σου (γιατί τελικά όντως για τέτοια περίπτωση πρόκειται όπως διαφαίνεται) που περιγράφει το σατιρικό αυτό βίντεο. Σου έχω πει χίλιες φορές να μη ξεχνάς τα χάπια σου και στο λέω πάντα φιλικά αλλά εσύ με γράφεις. Δες το βίντεο λοιπόν.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΛΕΠΤΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΧΙΟΚΟΝΤΣΙΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ... http://www.makeleio.gr/?p=141192#comment-118896

BONUS  Τώρα ο Πίου και στου Χίου!