ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

21/6/14

Μετά τους τούρκους, η Ολγάρα μας, το βαρύ βυζοθηρικό μας, έστειλε αδιάβαστους και τους κινέζους... Λογικό. Αν δεν έχεις πυρηνικά, μόνο με βυζιά μπορείς να κερδίσεις τον εχθρό...2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια τα καρότα είναι η μεγάλη ευκαιρία για να τρολαρουμε τους συριζεους .
Όλα εδώ πληρώνονται . Ανοίξτε κουβέντα και στο τέλος χώστε τους τα καρότα στον κωλο τους!!!
Πάντως εγώ τα καρότα τα βάζω στην φασολάδα με ξερά κρεμμύδια σέλινο, και μαϊντανό.
ΧΑχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Τέλος για την σχέση που της "χρέωσαν"(χριστινα παππα) με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη είπε: Ο κόσμος, αντί να κοιτάξει την ουσία, ασχολείται με κάτι άσχετο. Έτυχε να υπάρχει σημαντικότατο θέμα επικαιρότητας μέσω μιας τεράστιας επιτυχίας –που είναι επίτευγμα για μένα– του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κι ασχολήθηκαν με το ότι ένας άντρας ακουμπούσε το πόδι μιας γυναίκας. Άντρας είναι, συγνώμη! Δεν έκανε έγκλημα. Κάνει τέλεια τη δουλειά του, με μια μεγάλη επιτυχία εκείνες τις μέρες, την εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά, μια επιτυχία που ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη. Ασχολήσου μ’ αυτό, ρε φίλε, και όχι με το αν έπιασε το μπούτι μου. Του αξίζει του Μιλτιάδη ένα «μπράβο». Όλοι οι πολίτες είμαστε αγανακτισμένοι με τους πολιτικούς, αλλά πιστεύω πως ο συγκεκριμένος είναι εξαίρεση. Δεν μπορείς να τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι. Ο Μιλτιάδης είναι πανέξυπνος και θα πάει πολύ μπροστά, αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Αλλά είναι και άνθρωπος! Θα ταμπουρωθεί σε ένα δωμάτιο επειδή είναι υπουργός; Δεν θα έχει φίλους και προσωπικές στιγμές; Δηλαδή, αν δεν είχε κάνει καλά τη δουλειά του, τι θα έλεγαν;

Διάβασε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

''''''''''''''''''''''''''''''

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΙΜΑΤΖΙΝΕ.....!!!!