ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

4/6/14

Απίστευτες καταγγελίες Κούγια: “Μάρτυρες κατηγορίας κατά της Χ.Α, “πρεζάκια”, έμποροι ναρκωτικών, μαστροποί, αποβράσματα της κοινωνίας και κουκουλοφόροι καταδότες και ρουφιάνοι. Ούτε στη Χούντα”! Λύσσαξε το υπαλληλάκι του Αλαφούζου, η Μάνδρου, στο ΣΚΑΙ...

Ο Κούγιας αποκαλύπτει τον ύποπτο ρόλο των ανακριτριών, τις εκβιαστικές μεθόδους που χρησιμοποιούν για να αποσπάσουν ονόματα από τους κατηγορημένους με αντάλλαγμα την ελευθέρια τους, επιβεβαιώνοντας τις μηνύσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού.

Επιπλέον αναφέρθηκε στους «ανώνυμους μάρτυρες» κατηγορίας (των οποίων τα στοιχεία είναι γνωστά) καταγγέλλοντας μεθοδεύσεις για όλους τους κατηγορουμένους που δεν έχουν γίνει ούτε επί χούντας! Μάλιστα αποκάλυψε και το ποιόν αυτών των ψευδομαρτύρων, οι οποίοι, όπως είπε χαρακτηριστικά «εάν τους έβλεπε το δικαστήριο θα τους αποκήρυττε με την αρχή της ηθικής εκτιμήσεως των αποδείξεων».

Συγκεκριμένα είπε ότι πρόκειται για «αποβράσματα της κοινωνίας, μαστροπούς και εμπόρους ναρκωτικών» όμως παρόλα αυτά οι δικηγόροι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις καταθέσεις τους και οι κατηγορούμενοι να αντιπαρατεθούν με χαρτιά γιατί «προστατεύονται» από την ανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :