ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

23/6/14

Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Τα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων για μια νέα μνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα - Σαμαρά αποκάλυψε ο γνωστός υβριστής της Χρυσής Αυγής και βουλευτής της ψοφοδεξιάς, Δημήτρης Κυριαζίδης.

Στην εκπομπή του Kontra Channel "Επί του πιεστηρίου" (17/6) μετά από μια τοποθέτηση του βουλευτή του Σύριζα, Γιάννη Μιχελογιαννάκη ο Κυριαζίδης δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Με χαρά βλέπω την αστικοποίηση που μετέρχεται ο Σύριζα. Αυτό είναι θετικό. Θα υπάρχει συγκυβέρνηση! Το υπολόγιζα γύρω στο 2018. Αλλά θα γίνει νωρίτερα, γιατί ο Σύριζα έχει ανοίξει τις πόρτες στην Ευρώπη και σοβαρεύεται.

Μιλάω σοβαρά. Τα ίδια λέγαμε πριν καιρό για το Πασόκ - Νέα Δημοκρατία. Επειδή ο πολιτικός χρόνος, όπως είπε και ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης τρέχει πολύ πιο γρήγορα, δεν είναι ΄74 - ΄81. Θα πρέπει κι ο Τσίπρας να αντιληφθεί αυτήν την πραγματικότητα.

Οι μονοκομματικές κυβερνήσεις στη χώρα έχουν τελειώσει. Το είδαμε και με τη Μέρκελ στη Γερμανία. Μπορεί να γίνει με τον Τσίπρα πρωθυπουργό και τον Σαμαρά αντιπρόεδρο ή το αντίθετο. Όταν έχουμε να κάνουμε με το συμφέρον της πατρίδας, αυτά είναι δεύτερα..."

Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο είναι περιττό. Όπως παραδέχτηκε και ο Κυριαζίδης όταν έχουμε να κάνουμε με το συμφέρον της... παρτίδας, όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα...

Το αντισυνταγματικό τόξο ενώθηκε και επίσημα για χάρη των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων νταβατζήδων. 

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :