ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

18/6/14

Νέος λέει "αυτόκλητος" μάρτυρας "καίει" την Χρυσή Αυγή!

Τι λέει αυτός ο νέος "αυτόκλητος" ανώνυμος προστατευόμενος μάρτυρας;  "Τελικός σκοπός της Χρυσής Αυγής είναι η δημιουργία ενός μονοκομματικού καθεστώτος, στο οποίο κράτος και κόμμα θα ταυτίζονται, και το πρώτο θα τελεί υπό τις εντολές του δεύτερου."

Μα αυτή ακριβώς είναι η ιδεολογία του κομμουνισμού και του ΚΚΕ. Γιατί δεν έχουν χώσει λοιπόν ακόμα στη φυλάκα τους κουκουέδες; Είναι προφανές πως ο τύπος έχει μπερδέψει σχιζοφρενικά τα μπούτια του και χρήζει άμεσης ψυχιατρικής βοήθειας ή απλά τον πλήρωσαν για να καταθέσει κομμουνιστικές σχιζοφρένειες κατά της ΧΑ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
 Το παραλήρημα ενός πρώην μέλους του τμήματος επιστημονικών συνεργατών είναι το νέο "συγκλονιστικό" στοιχείο στο σαθρό κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής.

Ο Ηλίας Σταύρου, ο οποίος το τελευταίο έτος παρουσίαζε χαρακτηριστικά διαταραγμένης προσωπικότητας προσήλθε την προηγούμενη εβδομάδα "αυτοβούλως" στις εφέτες ανακρίτριες. Οι εγκάθετες δικαστικοί λειτουργοί πήραν κατάθεση από ένα άτομο, το οποίο χρήζει ξεκάθαρα ψυχιατρικής παρακολούθησης και θεραπείας.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος λόγω σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων υγείας, αλλά και προσωπικών ψυχολογικών προβλημάτων δεν μπορούσε να ανταποκριθεί καθόλου στις επαγγελματικές και κοινωνικές του υποχρεώσεις.

Η κατάθεσή του στις εγκάθετες ανακρίτριες βρίθει ανακριβειών και αντιφάσεων και είναι χαρακτηριστικό όμως πως ούτε κι αυτός μπόρεσε να δώσει ένα απτό στοιχείο κατά της Χρυσής Αυγής.

Μέσα στο παραλήρημά του σχετικά με την πορεία του στην Χρυσή Αυγή και τις μυθοπλασίες που δημιούργησε κάνει λόγο για βίαια περιστατικά και από την άλλη δεν αναφέρει ούτε ένα.
Ενώ λέει πως οι υποτιθέμενες επιθέσεις σε αλλοδαπούς ήταν "παράσημα" για τους Χρυσαυγίτες", λίγο αργότερα σημειώνει πως υπήρχε σαφής εντολή να απομακρύνεται από το κόμμα όποιος εμπλεκόταν σε παράνομες πράξεις.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως ο συγκεκριμένος μάρτυρας συμμετείχε μαζί με πλήθος κόσμου στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά των παράνομων πολιτικών διώξεων, αλλά τώρα έρχεται να καταθέσει ασύστολα ψεύδη κατά των διωκόμενων Συναγωνιστών.

Τον Δεκέμβριο του 2013 διακόπηκε η σχέση εργασίας του με το τμήμα επιστημονικών συνεργατών, καθώς η ψυχική του πάθηση είχε καταστήσει αδύνατη τη συνέχιση της απασχόλησής του.

Είναι καταφανής η απόγνωση των σκευωριών, αφού μετά τους αφανείς ψευδομάρτυρες, τα... βιβλία και τα ανύπαρκτα στοιχεία καταφεύγουν στην εκμετάλλευση ενός ανθρώπου με βαριά ψυχολογικά προβλήματα που χρήζει άμεσης βοήθειας, ώστε να στηθούν τα σαθρά κατηγορητήρια κατά της Χρυσής Αυγής.

Δεν είναι τυχαίο πως το εν λόγω άτομο στην κατάθεσή του δεν επιβαρύνει κανέναν βουλευτή του κόμματος, κάτι το οποίο είναι ύποπτο εφόσον με αυτούς συνεργαζόταν επί καθημερινής βάσεως, όταν και ασκούσε τα καθήκοντά του ως επιστημονικός συνεργάτης.

Αντιθέτως, η κατάθεσή του εστιάζει στο επιστημονικό προσωπικό του κόμματος, για το οποίο δεν υπήρχε και δεν προέκυπτε κανένα απολύτως στοιχείο εις βάρος τους.

ΠΗΓΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο εν λόγω τύπος ξαφνικά θυμήθηκε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι "εγκληματική οργάνωση" όταν τον έδιωξαν από την βουλή και έχασε το μεροκάματο...

Και γαμώ τους αξιόπιστους μάρτυρες μιλάμε !