ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

10/6/14

ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΑΤΙΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΥΡΡΟΙ ΔΗΜΕΣ....

ΟΙ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤ ΣΤΟ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ. ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΥΤ ΠΩΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΥΤ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΠΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ "ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟ'" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΤ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΠΟΡΝΟ, ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΑΚΤΑΛΛΗΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ.. 

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ Η ΣΑΤΙΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ!!! ΜΑΛΙΣΤΑ! ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ.

 ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ!!!!!! ZOYME ΜΕΡΕΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. 

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΏ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.

ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟ "ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ" ΗΤΑΝ  ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΤΙΡΑ ΟΙ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΡΗΔΕΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Κάνε έναν λογαριασμό στο Dailymotion για καβάτζα

Ανώνυμος είπε...

Κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκινήσει μια οργανωμένη διαδικτυακή αντεπίθεση στην αριστερή καφρίλα.

Ανώνυμος είπε...

https://twitter.com/alsalech/status/474246465179897856
Ta sxolia exoun endiaferon,rikse mia matia