ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

4/6/14

Τρόμος και πανικός στο καθεστώς: Στημένη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ από τις 12 ως τις 3μ.μ. για να φιμώσουν την φωνή της Χρυσής Αυγής και να μη παίξουν LIVE οι ομιλίες των προφυλακισμένων βουλευτών της ΧΑ ώστε αργότερα να τις επεξεργαστούν με την ησυχία τους στην... μονταζιέρα! Ξεφτιλισμένοι Δημοσιογραφίσκοι!

Στην υπηρεσία του συστήματος της κλεπτοκρατίας η δήθεν «ανεξάρτητη» δημοσιογραφία
Με μία απόφαση της τελευταίας στιγμής και αφότου πρώτα βεβαιώθηκαν για την ώρα κατά την οποία θα μιλούσαν στην Βουλή ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός και Χρήστος Παππάς, οι εντεταλμένοι του σαμαρικού καθεστώτος στις εφημερίδες και τα κανάλια, αποφάσισαν να διεξάγουν μία «συνέλευση» ακριβώς την ίδια ώρα.

Φυσικά, ο σκοπός τους δεν ήταν να συζητήσουν τα όποια προβλήματα του κλάδου τους, αφού αυτά τα κανονίζει απευθείας το πρωθυπουργικό γραφεία με τον «εθνικό εργολάβο», αλλά να φροντίσουν το συμφέρον της συγκυβέρνησης, ώστε να μην φτάσει στον Ελληνικό Λαό η Φωνή της Αλήθειας.

Αγνοούν, όμως, τα σταλινικά φερέφωνα της αντεθνικής μερκελικής εξουσίας ότι εν τέλει πάντα η Αλήθεια κατανικά τα σκότη και τα ψεύδη. Με αυτόν τον τρόπο, οι Έλληνες πολίτες θα πληροφορηθούν τις λεπτομέρειες των συγκλονιστικών ομιλιών του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των Συναγωνιστών Βουλευτών, που περιέχουν την πλήρη αλήθεια για την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής και την παράδοση της κυβερνήσεως σε μία αντεθνική χούντα, που σκοπό της έχει το ξεπούλημα της Ελλάδας και την φτωχοποίηση του Λαού.

Άξιος ο μισθός σας, άθλιοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :