ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

29/5/14

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΩΝΕΙ ΚΑΡΟΤΑ (ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ) ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ VIDEO CHAT;;;;

Στο διαδίκτυο εάν το ψάξετε, θα δείτε ποιος ακούγεται περισσότερο και μάλιστα ένας μόνο που ο Μάκης τον φωτογραφίζει κιόλας με αυτά που λέει. Καλό θα είναι λοιπόν ο Μάκης να κόψει τις μαλακίες για να μη τους παίρνει όλους η μπάλα και να βγάλει το βίντεο στον αέρα και καθαρό. Σύμφωνα με το Μάκη, ο πολιτικός αυτός είναι νεοεισερχόμενος στην πολιτική και μάλιστα με πολύ μεγάλη αποδοχή μιας και οι περισσότεροι τον θεωρούν σοβαρό αλλά στα video chats γνωριμιών που σύχναζε ή συχνάζει, μπροστά στην κάμερα τον παίζει, τα πίνει και χώνει και καρότα στον κώλο του μπροστά σε φοιτητές μπουαχαχαχαχα!!! Μάλιστα ο Μάκης έβγαλε στη φόρα και δύο βίντεος αποσπασματικά.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Πάντως εάν είναι αυτός που ακούγεται θα γίνει σεισμός μεγκαρίχτερ τουλάχιστον γιατί και εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω εάν δεν το δω σε βίντεο.. Μάκη βγάλτα στη φόρα να ψοφήσει στο γέλιο το σύμπαν και να δούνε τα όρνια νεοέλληνες ποιους γελοίους ευυπόληπτους και καραανώμαλους πάνε και ψηφίζουνε. Τι φοβάσαι Μάκη; Εάν είναι πραγματικό το βίντεο, δεν υπάρχει συκοφαντία. Επίσης τι; Μόνο τους ανώνυμους ανώμαλους και όσους βλέπουν πορνό ανηλίκων στον υπολογιστή τους θα μας βγάζει ο Σφακιανάκης και η ΓΑΔΑ στον αέρα; Καιρός να βγουν και οι ανώμαλοι καροτοπισωεισπράκτορες πολιτικοί στον αέρα.