ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

19/5/14

Νικολακόπουλος στο Mega: “Μέχρι το μεσημέρι ο Κασιδιάρης ερχόταν πρώτος με 25%” - Επιβεβαιώνεται η νοθεία!

“Επίδειξη δύναμης” έκανε η Χρυσή Αυγή στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές δήλωσε ο εκλογικός αναλυτής Ηλίας Ηλιακόπουλος, συντονιστής των χθεσινοβραδινών exit polls και μάλιστα αποκάλυψε κάτι πολύ σημαντικό:

Ότι στο πρώτο κύμα του exit poll ο Κασιδιάρης ήταν στο 25% στον δήμο της Αθήνας!

ρόκειται για μία εντωπωσιακή εμφάνιση του κόμματος ακόμα και σε μέρη που δε τον περιμέναμε, Στο πρώτο κύμα των exit polls ο Η.Κασιδιάρης ερχόταν πρώτος με 25%” δήλωσε και αυτό μπορεί να εξηγεί τις συγκεκριμένες κατηγορίες για νοθεία που έκανε ο Λαϊκός Σύνδεσμος στο δήμο της Αθήνας.

Και συνέχισε: "Είναι σαφές ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει στην ελληνική πολιτική ζωή".

Για την υπερεκτίμηση της Δούρου ανέφερε ότι “Κάναμε λάθος στη Δούρου, όλες οι αποκλίσεις από τους μικρότερους υποψηφίους πήγαν και προσμετρήθηκαν στη Δούρου. Στην πραγματικότητα ήταν ψήφοι που πήγαιναν στον Παναγιώταρο και τον Παφίλη”. Με τα λόγια αυτά επέλεξε ο Ηλίας Νικολακόπουλος, να σχολιάσει την αποτυχία των εκτιμήσεων ψήφου, έτσι όπως ανακοινώθηκαν δευτερόλεπτα αφότου έκλεισαν οι κάλπες του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Εστιάζοντας στη μεγάλη διαφορά που έδιναν τα exit polls στην Περιφέρεια Αττικής υπέρ της Ρένας Δούρου, αλλά και στο Δήμο Αθηναίων υπέρ του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο κ. Νικολακόπουλος παραδέχθηκε πως και στις δύο περιπτώσεις τα τελικά ποσοστά υπερεκτιμήθηκαν στην πρώτη πρόβλεψη, απέδωσε όμως το γεγονός αυτό στη στάση που τήρησαν οι εκλογείς.

Ερωτηθείς σχετικά με την αστοχία και των δημοσκοπήσεων που είχαν μεσολαβήσει τις προηγούμενες εβδομάδες ο κ. Νικολακόπουλος τόνισε πως “δημοσκοπήσεις δημοτικών εκλογών σε απόσταση από την ημέρα των εκλογών δεν μπορεί ποτέ να είναι απόλυτα ακριβείς. Μόνο την τάση μπορούν να δώσουν”.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τα τελικά αποτελέσματα της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα"

Μας ανέβασε ο Κολωνός και τα Σεπόλια (πάνω από 20%) μας έριξε το... Κολωνάκι (14%)

Δεν υπάρχουν σχόλια :