ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

9/5/14

ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΟΚ ΚΑΙ ΜΕΙΏΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ...

 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΗΛΙΘΙΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΟΚ ΚΑΙ ΜΕΙΏΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ... ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ PORTALS ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΊΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΚ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!!!!! 

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΠΕΙΣΜΈΝΟΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΟΡΘΙΟ, ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΚ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ!!!!! ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ!!!!  

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ!

1 σχόλιο :

Va είπε...

Αν ο Ελληνικός λαός δεν διδάχτηκε από τα παθήματα του και κάνει το λάθος και τους ξαναδώσει την ψήφο του θα δει για ακόμη μια φορά το πως του την έφεραν όταν θα του έρθει ο λογαριασμός αργότερα τοκισμένος από τους νέους φόρους και τα χαράτσια.