ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

26/5/14

ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΡΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΓΑΛΛΙΑ, Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΛΠ

Μετά την σαρωτική νίκη της Λεπέν στην Γαλλία και του Φάραντζ στην Βρετανία και την τεράστια άνοδο όλων των ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη, έρχεται σύντομα η διάλυση και πτώση της Ισλαμευρωπαϊκής Ένωσης και εάν οι εδώ νεοέλληνες αριστερομαλάκες και ελαφροδεξιούληδες δεν προσαρμοστούν το συντομότερο δυνατόν με τα νέα δεδομένα, η Ελλάδα θα πλημμυρίσει με ακόμα περισσότερα εκατομμύρια λαθραίων που θα απελαύνονται σωρηδόν από την Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Θυμάστε και πριν από 3 χρόνια όταν ο Σαρκοζύ και ο Μπερλουσκόνι απέλασαν τους γύφτους, ξέρετε που κατέληξαν αυτοί έτσι; Στην Ελλάδα..... Εάν δεν υπάρξει σύντομα κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, η χώρα μας θα ισοπεδωθεί ολοκληρωτικά. Αναγκαστικά θα ξυπνήσετε ζώα αρκεί να μην είναι αργά. Το μήνυμα των ευρωεκλογών είναι κρυστάλλινο και οριστικό. Τέλος στην Ισλαμευρώπη, η Ευρώπη των Εθνών ανατέλλει. Προσαρμοστείτε το συντομότερο για να μη χαθείτε οριστικά.

3 σχόλια :

Va είπε...

Imagine, ΕΔΩ ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα για να μπορείς να βάζεις HTML ετικέτες στα σχόλια για να μου έδινες τον κώδικα με την κινούμενη μπάρα των λέξεων (δεν χρειάζεται εγκατάσταση).

-=IMAGINOS=- είπε...

Αυτό είναι <marquee scrollamount="4"><strong><span style="font-size:130%;color:#ff6600;">ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!</span></strong></marquee>

Va είπε...

Εντάξει Ιμάτζινε το πέρασα ήδη.
Σε υπερευχαριστώ.