ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

6/5/14

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ψηφίστε Ελιά γιατί ρίχνω την κυβέρνηση και κάνω την Ελλάδα Ουκρανία!

Μιλάμε για πολύ μεγάλο κάθαρμα όμως.... Φανταστείτε από τι θράσος, έπαρση και φαντασίωση διακατέχεται αυτό το απίστευτο υποκείμενο. Νομίζει πως είναι κάποιος και απαραίτητος μάλιστα!!!! Βλέπει λοιπόν τώρα πως το ληστοκρατικό απόκομμα του ΠΑΣΟΚ που οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή, κυριολεκτικά αποδεκατίζεται και τώρα εκβιάζει τους πολίτες με τέτοιες γελοίες απειλές λες και οι πολίτες ακόμα κοιμούνται και δεν θέλουν να εξολοθρευτεί μία και δια παντός η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ.

Ά ρε χονδρομαλάκα Τούρκογλου τι σε περιμένει μετά της 25 Μαΐου.... χαχαχαχα

3 σχόλια :

Va είπε...

Ιμάτζινε, επειδή στην Ελλάδα υπήρχε μέχρι πρόσφατα εθνική και θρησκευτική ομοιογένεια (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) και φυσικά δεν υπάρχει καμία αντιστοιχία με την Ουκρανία που υπήρχαν από παλιά οι εθνότητες εκεί, μάλλον θα εννοεί ότι "θα γίνουμε Ουκρανία" με τα δυο εκατομμύρια λαθρομετανάστες οι περισσότεροι ισλαμιστές που «φρόντισαν» να γεμίσουν την πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια τα κόμματα του ανθελληνικού τόξου (και με την «βοήθεια» των «συμμάχων» και «εταίρων» μας Ε.Ε και Τούρκων).

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=EvKuxrXjhUE

http://www.youtube.com/watch?v=PzHvOgEWBs4

Ανώνυμος είπε...

Αξιολογη πηγη λιπους,δινει εναυσμα στον ευφανταστο σεφ για νεα πρωτοτυπα πιατα.Τουρκογλου γιαχνι η ακομη και Μπενι Ζελον αλλα αματριτσιανα.