ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

31/5/14

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ....


Ασχολούνται τόσες μέρες και νύχτες από το βράδυ των εκλογών με το απόκομμα του τελειωμένου Κουβέλη! Και η πλάκα είναι πως όλοι τους προσπαθούν να δικαιολογήσουν το 1.2% της ΡΗΜΑΔ με ηλιθιότητες που δείχνουν και το πόσο εκτός πραγματικότητας βρίσκονται οι γελοίοι αυτοί τύποι. Φταίει λέει το ότι δεν συνεργάστηκε ο Κουβέλης με την Ελιά και την προσπάθεια σύγκλησης της κεντροαριστεράς και άλλες τέτοιες παπαριές. Ούτε ένας δεν βρέθηκε να πει πως ο πρώτος και κύριος λόγος είναι η τουρκοπράκτορας Ρεπούση που ο Κουβέλης την στεγάζει με πείσμα στο απόκομμα του και η οποία συνεχώς προκαλεί το πατριωτικό αίσθημα ακόμα και των ψηφοφόρων του Κουβέλη οι οποίοι δεν διακρίνονται για τον πατριωτισμό τους βέβαια αλλά και πάλι με τις μαλακίες που λέει συνεχώς η Ρεπούση, ενοχλεί ακόμα και αυτούς. 

Αμ δε οι άλλοι, οι καμένοι γελοίοι του Καμμένου, πάλι τα ίδια. Και από αυτούς δεν βγήκε ένας να πει πως η διάλυσή τους οφείλεται σε ένα και μόνο κύριο λόγο. Το ότι ο Καμμένος θέλει να συνεργαστεί με τους ανθέλληνες και νεομπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ. Ρε βλήματα καμένοι, δεν ξέρατε πως οι ψηφοφόροι σας προέρχονται αποκλειστικά από δυσαρεστημένους δεξιούς της ΝΔ; Αυτοί είναι ποτέ δυνατόν να θελήσουν την οποιαδήποτε συνεργασία με τους νεομπολσεβίκους; Πόσο μα πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι και αυτά τα όρνια της ηγεσίας των καμένων....

Και τόσες μέρες και νύχτες ασχολούνται όλα τα τσοντοκάναλα με τους ανύπαρκτους λες και ενδιαφέρει πια τους πολίτες αυτά τα τελειωμένα αποκόμματα. Καλά λέει ο Λιάγκας στο βίντεο, ποιος χέστηκε για αυτούς....

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς ετοιμάζονται απορροφήσεις των κομμάτων αυτών Ιμάτζινε, για αυτό και όλο αυτό το μπουρου μπουρου...

Va είπε...

Ο αριστερός μισεί αυτούς που έχουν «μίσος»

Κόκκινος Ουρανός

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά...ποιος ΧΕΣΤΗΚΕ για την ΡΗΜΑΔ και τους Καμμένους ;;

Εδώ η Θράκη χάνεται, οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο και στην Αθήνα ασχολούνται με τον κάθε τελειωμένο παπάρα με παπαροαναλύσεις επί παπαροαναλύσεων !

Καλό είναι πάντως να κλείνουν σιγά σιγά όλα αυτά τα μαγαζάκια - ΛΑΟΣ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ κλπ - και να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο.

Ειδικά οι ΑΝΕΛ και το ΛΑΟΣ - δηλαδή τα αναχώματα που έκοβαν ψήφους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - καλό είναι να διαλυθούν μια ώρα αρχύτερα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΡΑΝ 1% ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΑ!